Yalnýz aklýma takýlan bir þey var. Diðer sitelerde (özellikle yabancý sitelerde) folding@home gibi uygulamalar için özel bölümler var ve anasayfada hemen göze çarpýyor. DH da ise oldukça aralara sýkýþmýþ durumda konu. Katýlýmýn bu kadar az olmasý (yabancý sitelerden ocforums,xtreme overclocking gibi sitelere bir bakýn) konunun bu kadar aralarda kaybolmuþ olmasýndan olabilir mi? Ben þahsen uzun süredir forumu takip ediyorum ve bu konuyu çok kýsa süre önce ancak farkedebildim. Daha göz önünde bir yerde olsa daha çok yardým edebilecek kiþi bulabiliriz gibi geliyor. Siz ne dersiniz? Not:Bu arada world community ye son verdim sistemde hatalara yol açýyordu f@h la devam ediyorum
Yalnız aklıma takılan bir şey var. Diğer sitelerde (özellikle yabancı sitelerde) folding@home gibi uygulamalar için özel bölümler var ve anasayfada hemen göze çarpıyor. DH da ise oldukça aralara sıkışmış durumda konu. Katılımın bu kadar az olması (yabancı sitelerden ocforums,xtreme overclocking gibi sitelere bir bakın) konunun bu kadar aralarda kaybolmuş olmasından olabilir mi? Ben şahsen uzun süredir forumu takip ediyorum ve bu konuyu çok kısa süre önce ancak farkedebildim. Daha göz önünde bir yerde olsa daha çok yardım edebilecek kişi bulabiliriz gibi geliyor. Siz ne dersiniz? Not:Bu arada world community ye son verdim sistemde hatalara yol açıyordu f@h la devam ediyorum
üyelerimizin yeterli katkýyý saðlamamýz da gerekli.... 60 üye var 15 kiþi BOINC kasýyo....
Söylediðim gibi boinc sistemimde hataya yol açtýðý için kullanamýyorum ama F@h sürekli açýk(ama 8600 olduðu için çok hýzlý olduðunu söyleyemem). Ekran kartý 60 derecelerde geziyo yanmadýðý sürece F@h desteðim sürecek. Ekran kartý yanarsa boinc devam ederim
Bende boinc'ten sonra gpu uygulamasýna katýldým.Burdada adým gokborad,bir transformers büyüðü ne demiþ "fedakarlýk yoksa zaferde yoktur"
Edit :Ýmla
< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi Wanker -- 29 Haziran 2008; 22:57:06 >
Evet yüzde 20 kadar etkileyecek hatta yýlda 3 kez benzer þekilde etkileyecek.Ýktidarda bende olsam zammý basardým nasýl olsa kimsenin sesi çýkmýyor.Afyonu aldý herkes tabi....
< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi piXeLus -- 30 Haziran 2008; 2:16:19 >