Donaným Haber Forum
Ana Sayfa | Kayýt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hýz Aþýrtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarým | Fotoðraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Þikayet listesi | Uyarý listesi | Nick iþlemleri
Cevap: Grid Hesaplama Nedir ve Haydi Donanımhaber Takımımızı Oluşturmaya

Ýlgili konularý bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanýcýlar: hiç
  Basýlabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donaným / Hardware] >> Dahili Bileþenler >> Cpu >> Cevap: Grid Hesaplama Nedir ve Haydi Donanımhaber Takımımızı OluÅŸturmaya Sayfa: <<   < önceki  8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17   sonraki >   >>
Giriþ
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
CoolnQuiet

Bu kullanýcýnýn bu kategori altýndaki blog mesajlarýna git Bu kullanýcýnýn DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Haziran 2008; 20:17:36 
Bu mesajla ilgili þikayetinizi bu icon a týklayarak yapabilirsiniz.

Bekleriz takýmýmýza.

zebeedy

Sisteme Gözat

28 Haziran 2008; 14:24:45 

Yalnýz aklýma takýlan bir þey var. Diðer sitelerde (özellikle yabancý sitelerde) folding@home gibi uygulamalar için özel bölümler var ve anasayfada hemen göze çarpýyor. DH da ise oldukça aralara sýkýþmýþ durumda konu. Katýlýmýn bu kadar az olmasý (yabancý sitelerden ocforums,xtreme overclocking gibi sitelere bir bakýn) konunun bu kadar aralarda kaybolmuþ olmasýndan olabilir mi? Ben þahsen uzun süredir forumu takip ediyorum ve bu konuyu çok kýsa süre önce ancak farkedebildim. Daha göz önünde bir yerde olsa daha çok yardým edebilecek kiþi bulabiliriz gibi geliyor. Siz ne dersiniz?
Not:Bu arada world community ye son verdim sistemde hatalara yol açýyordu f@h la devam ediyorum

nixniz

Sisteme Gözat

28 Haziran 2008; 14:47:49 

quote:

Orjinalden alıntı: zebeedy

Yalnız aklıma takılan bir şey var. Diğer sitelerde (özellikle yabancı sitelerde) folding@home gibi uygulamalar için özel bölümler var ve anasayfada hemen göze çarpıyor. DH da ise oldukça aralara sıkışmış durumda konu. Katılımın bu kadar az olması (yabancı sitelerden ocforums,xtreme overclocking gibi sitelere bir bakın) konunun bu kadar aralarda kaybolmuş olmasından olabilir mi? Ben şahsen uzun süredir forumu takip ediyorum ve bu konuyu çok kısa süre önce ancak farkedebildim. Daha göz önünde bir yerde olsa daha çok yardım edebilecek kişi bulabiliriz gibi geliyor. Siz ne dersiniz?
Not:Bu arada world community ye son verdim sistemde hatalara yol açıyordu f@h la devam ediyorum

KATILIYORUM.

SaiNtS ANYWHereeE
Boinic Grid Manyaðý :)
BoincStats Takým Sýralamamýz
YasiKa

Sisteme Gözat

28 Haziran 2008; 16:18:56 

üyelerimizin yeterli katkýyý saðlamamýz da gerekli....
60 üye var 15 kiþi BOINC kasýyo....

YasiKa's ArMoR DFI LP UT CFX3200-DR\G | AMD Opteron 170 | HIS X1950Pro IceQ3 Turbo 512MB | Corsair TWINX2048-3500LLPRO v1.3 | Samsung SP2504Cx2 RAID-0 | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor-VA8000BWS+TP750W | LG L1970HR-BF | Logitech G15+G3+Momo Racing Force | TT GammaPad | Powercom IMD 1000AP | Corsair Voyager 2GB
YasiKa's LCS EK Supreme-Plexi | Magicool Pro II UV | Thermaltake P500 | Swiftech MicRes | Durelene 7/16'' hortum | Tt UV sývý
CoolnQuiet

Bu kullanýcýnýn bu kategori altýndaki blog mesajlarýna git Bu kullanýcýnýn DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

28 Haziran 2008; 17:01:55 

Yönetimden destek görmememize raðmen buralara geldik. Birde destek görsek, en iyi ülke takýmý oluruz.

zebeedy

Sisteme Gözat

28 Haziran 2008; 17:18:38 

quote:

Orjinalden alýntý: YasiKa

üyelerimizin yeterli katkýyý saðlamamýz da gerekli....
60 üye var 15 kiþi BOINC kasýyo....

Söylediðim gibi boinc sistemimde hataya yol açtýðý için kullanamýyorum ama F@h sürekli açýk(ama 8600 olduðu için çok hýzlý olduðunu söyleyemem). Ekran kartý 60 derecelerde geziyo yanmadýðý sürece F@h desteðim sürecek. Ekran kartý yanarsa boinc devam ederim

ozgboy

Sisteme Gözat

28 Haziran 2008; 19:36:10 

Ben de geldim. Kanbersiz düğün olur mu? Hem Boinc hem Folding

Ýletiþim bilgilerim:
Özgür ÖZDENER
msn: ozgboy@hotmail.com
Q6700, Big Typhoon cooler, EP45-DS3L, Hyper X 2x1 gb. 1066, Axle 9600GT, 2x250 Gb Sata2 Seagate Raid 0, FSP 1000 watt psu, LG DVDWR, Asus Vento kasa vs vs.
Wanker

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 22:56:23 

Bende boinc'ten sonra gpu uygulamasýna katýldým.Burdada adým gokborad,bir transformers büyüðü ne demiþ "fedakarlýk yoksa zaferde yoktur"

Edit :Ýmla

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi Wanker -- 29 Haziran 2008; 22:57:06 >

ATAM ÝZÝNDEYÝZ !!!

Kasayý yan yatýr çalýþýr diyecek kadar donaným, format at düzelir diyecek kadar yazýlým, banner araklayacak kadar web tasarým, msn çalacak kadar network bilmek lazým(SAYGILARIMLA)
ozgboy

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 0:11:24 

Bu elektrik zammı bizim işleri baya etkileyecek gibi

Ýletiþim bilgilerim:
Özgür ÖZDENER
msn: ozgboy@hotmail.com
Q6700, Big Typhoon cooler, EP45-DS3L, Hyper X 2x1 gb. 1066, Axle 9600GT, 2x250 Gb Sata2 Seagate Raid 0, FSP 1000 watt psu, LG DVDWR, Asus Vento kasa vs vs.
Wanker

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 0:52:55 

quote:

Orjinalden alýntý: ozgboy

Bu elektrik zammý bizim iþleri baya etkileyecek gibi

Evet yüzde 20 kadar etkileyecek hatta yýlda 3 kez benzer þekilde etkileyecek.Ýktidarda bende olsam zammý basardým nasýl olsa kimsenin sesi çýkmýyor.Afyonu aldý herkes tabi....

ATAM ÝZÝNDEYÝZ !!!

Kasayý yan yatýr çalýþýr diyecek kadar donaným, format at düzelir diyecek kadar yazýlým, banner araklayacak kadar web tasarým, msn çalacak kadar network bilmek lazým(SAYGILARIMLA)
Computeus

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 2:10:47 

Selamlar
Bende Folding@Home takımına katıldım.
Yeni GPU Client güzel olmuş. Arayüz birşeye benzemiş ve gerçekten GPU'nun canını çıkarıyor gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi piXeLus -- 30 Haziran 2008; 2:16:19 >

|| iPod Shuffle || Ultimate Ears Super.fi 3 Studio ||
|| 1001 Dilek || Akülü Sandalye || DH KAN BANKASI ||
UPDATE insanlar SET derdivar = TRUE WHERE seviyor = TRUE
Mucizeye dokunmak aslýnda onu kaybetmekmiþ.
DonanýmHaber Folding@Home Kullanýcýsý
CoolnQuiet

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 7:25:58 

@ ozgboy Wanker ve piXeLus

GPGPU takýmýmýza hoþgeldiniz arkadaþlar.

ripzombie

30 Haziran 2008; 16:33:53