İşlemci sürekli son güç çalışacak ve ısınacak karşılığında bu adamlar bir projeyi bitirip örneğin aids aşısı parayı vuracak sonra ne olacak bana para ile satacaklar.
Eczacı : buyrun Alıcı: Ben aids aşısı alıcaktım. Eczacı: buyrun 36,000 USD Alıcı : Ama ben world community üyesiyim hatta ilk 1,000 e girdim Eczacı: Yok ben anlamam Alıcı: Bari indirim yapın Eczacı : hadi canım tezgahı meşgul etme
aslinda guzel bir konuya deginmissin. fakat nasil sen su anda bilgisayar kullanabilip, dh'de entryler girebilirken bazilari acliktan oluyor. ama sen yine de kullaniyorsun.. umarim yanlis anlamamissindir. adil olup olmadigi tartisilir fakat gercek, olmasi gereken.
Evet, olabilir. Benim kullanıcıların aldıkları puanlara göre rütbelerinin altında bir ikon çıkartma fikrim vardı. Örneğin, altın üye, gümüş üye, platin üye vs. gibi. Böylelikle onuda hayata geçirebiliriz gibi geliyor.
Benim teklifim şöyle: 0-100 bin arası puanı olanlar : bronz üye 100 bin 200 bin arası olanlar : gümüş üye 200 bin 300 bin arası olanlar : altın üye 300-400 bin arası olanlar: platin üye 400-500 bin arası olanlar: elmas üye 500-600 bin arası olanlar: yakut üye
Bundan sonrakileride daha sonra düşünürüz. İmza da şu şekilde olabilir. Donanımhaber Grid Takımı Altın Üye, bu ifadenin yanında da altın madalya sembolü olur. Diğerleri içinde böylece devam eder. Üyelerin doğru sembol kullanıp kullanmadıklarını takip ederiz, puanlarına göre, yanlış bilgi verenleri yönetime şikayet eder ve imzalarını düzeltmelerini sağlarız.
Bu fikrim uygun görülürse, yukarıdaki sembolleri yapmak için grafiker bir arkadaş bulmamız gerekecek. :) Diğer arkadaşlarda fikrini söylerse, bu imza olayı daha güzel bir hal de alabilir.
Evet, olabilir. Benim kullanıcıların aldıkları puanlara göre rütbelerinin altında bir ikon çıkartma fikrim vardı. Örneğin, altın üye, gümüş üye, platin üye vs. gibi. Böylelikle onuda hayata geçirebiliriz gibi geliyor.
Benim teklifim şöyle: 0-100 bin arası puanı olanlar : bronz üye 100 bin 200 bin arası olanlar : gümüş üye 200 bin 300 bin arası olanlar : altın üye 300-400 bin arası olanlar: platin üye 400-500 bin arası olanlar: elmas üye 500-600 bin arası olanlar: yakut üye
Bundan sonrakileride daha sonra düşünürüz. İmza da şu şekilde olabilir. Donanımhaber Grid Takımı Altın Üye, bu ifadenin yanında da altın madalya sembolü olur. Diğerleri içinde böylece devam eder. Üyelerin doğru sembol kullanıp kullanmadıklarını takip ederiz, puanlarına göre, yanlış bilgi verenleri yönetime şikayet eder ve imzalarını düzeltmelerini sağlarız.
Bu fikrim uygun görülürse, yukarıdaki sembolleri yapmak için grafiker bir arkadaş bulmamız gerekecek. :) Diğer arkadaşlarda fikrini söylerse, bu imza olayı daha güzel bir hal de alabilir.
Benim destekleyeceğim fikirler:
1-Sade bir imza ve boinc logosu; 2-Sizin de belirttiğiniz gibi rütbe altında kullanılan bir ikon olabilir.
Diğer puanlama sistemi karışık görünüyor.Zaten rütbe esasına dayalı bir hiyerarşi var forumda.İkinci bir sınıflandırma sistemi gibi birşey olmuyor mu?
Gridci arkadaşlar siz de söyleyin birşeyler de karar verelim.
Bence 100,000 puanı geçen her arkadaşın rütbesinde Boinc iconu olsun hem daha anlamlı hem de daha güzel olur ve karışılıkta olmaz, forumda rütbesini arttrımak için uğraşan bir ton adam var hem bunun önüne geçmiş oluruz yap 100,000 puan al nickinde amblemini bu daha sonralarda geliştirilebilir.