ARKADAŞLAR ÇEŞİTLİ ŞİKAYET VE SORUNLARINIZ VARSA EGER MUMKUN OLDUGU KADAR BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM Bİ ZAHMET BAKTIM HERKES AYRI AYRI KONU AÇMIŞ BİR KONU ALTINDA TOPLANALIM VE SORUNLARIMIZI BİR YERE TOPLAYALIM DEDİM ARKADAŞLAR
arkadaşlar bende de 1501 w5222 modeli var şuana kadar sorun yaşamadım şimdi ram ilavesi yapmak istiyorum üzerinde 1gb 667 apacer marka ram var ilave olarak 1 gb 667 kinsgton takmak istiyorum sorun olmaz sanırım cevaplarınızı bekliyorum
arkadaşlar ben dell ınspıron 1501 modelini aldım free doss olarak yani hiç bir işletim sistemi yoktu kendim xp kurdum . ancak ben bu bilgisayarda bir türlü wireless(WİRELESS PROGRAMINIDA BANA VERİLEN CD DEN KURDUM AMA TIK YOK) ten yararlanamadım acer marka bir notbOOkla yanya koyup wiress araması yaptıgımda acer 6 ad bulurken dell 1 yada hiç bulamıyor sebebi nedir acaba dell teklonojisinden mi acer dahamı iyi yoksa benim wireless ayarlarımda sorunmu var pro adı altında bir program kurulu bana tavsiye edeceginiz başka bir program var mı link verebilirmisiniz teekürler. şimdiden.
dostum aldığın makinanın wireless çekim gücü gerçekten çok iyi şahsen bu zamana kadar sorun yaşamadın.İstersen şürücüyü kaldırıp yeniden kur bende free doslu almıştım hepsini kendim kurdum sorun yok.yardımcı program falanda kullanmıyorum sadece driver cd sinden kurdum öyle kullanıyorum
arkadaşlar ben dell ınspıron 1501 modelini aldım free doss olarak yani hiç bir işletim sistemi yoktu kendim xp kurdum . ancak ben bu bilgisayarda bir türlü wireless(WİRELESS PROGRAMINIDA BANA VERİLEN CD DEN KURDUM AMA TIK YOK) ten yararlanamadım acer marka bir notbOOkla yanya koyup wiress araması yaptıgımda acer 6 ad bulurken dell 1 yada hiç bulamıyor sebebi nedir acaba dell teklonojisinden mi acer dahamı iyi yoksa benim wireless ayarlarımda sorunmu var pro adı altında bir program kurulu bana tavsiye edeceginiz başka bir program var mı link verebilirmisiniz teekürler. şimdiden.
sen wireless sürücülerinin tamamını değil 1 ini kurmuşun doğal olarak stabil çalışmıyor kaldır tekrar kur düzelir ve çekim gücü muazzam ben nerelerde nete giriyorum şaşarsın..
dostum aldığın makinanın wireless çekim gücü gerçekten çok iyi şahsen bu zamana kadar sorun yaşamadın.İstersen şürücüyü kaldırıp yeniden kur bende free doslu almıştım hepsini kendim kurdum sorun yok.yardımcı program falanda kullanmıyorum sadece driver cd sinden kurdum öyle kullanıyorum
Bendede aynı sorun var.Notebook u bi kere düşürmüştüm ondan olduğunu düşünüyordum.Driver la alakası olabilirmi bu sorunun? Güncel driver larını yükleyip bi deneyim.
Başka bir sorunum daha var.Notebook u bi kere çok sağlam düşürdüm.Gerçi korumalı çantasının içindeydi.Sanırım düştükten sonra ekran menteşelerinde problem meydana geldi.Bi kaç derece ekran ileri geri kımıldıyor.Ses de yapıyor.Dell in teknik servisi sitede daha önce anlatılanlara bakarak kötü sanırım. Kont tan alınmıştı. Ne kadar sürer ki tamiri ? Çok uzak kalırmıyımki?