teşekkür ederim enginmxp. Benimki de 1200 mah. gösteriyor.Ama tlf. da 800 mah. yazıyor. İlginç geldi. Bu arada sana da hayırlı olsun.
hmmm,evet, bende de 800 ma yaziyor, ama dikkat edersen pil'in uzerinde değilde kasada yazıyor, D900i kasası benzeri oldugundan ya Samsung daki amcalar değiştirmeyi unuttu, yada minimum 800 ma pille çalışır demek herhalde:)
pili cikarttim da simdi, allahtan bunda nokia 'da olduğu gibi saat ayarları sıfırlanmıyor:)
selam, bu telefona sözlük vs türü programlar yüklemek mümkün mü?? symbian olsaydı oluyodu sanırsam..
java destekli oldugundan java da yazılmış sozluk vs. programlari kurabilirsin, symbian hic kullanmadim, ama o da java uygulamasi calistiriyordur sanirim, ona ozel yazilim var mi bilmiyorum, varsa onlar çalışmaz tabi.
teşekkür ederim enginmxp. Benimki de 1200 mah. gösteriyor.Ama tlf. da 800 mah. yazıyor. İlginç geldi. Bu arada sana da hayırlı olsun.
hmmm,evet, bende de 800 ma yaziyor, ama dikkat edersen pil'in uzerinde değilde kasada yazıyor, D900i kasası benzeri oldugundan ya Samsung daki amcalar değiştirmeyi unuttu, yada minimum 800 ma pille çalışır demek herhalde:)
pili cikarttim da simdi, allahtan bunda nokia 'da olduğu gibi saat ayarları sıfırlanmıyor:)
tsk ederim,sana da hayirli olsun...
Hımmm .Pekala pili çıkarınca son aramalar siliniyor mu.Çıkarıp hemen takınca
Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS. ELVEDA TÜRKİYE, HADİ BAKALIM KIRGİZİSTAN OŞ KENTİ.YAZAMAZSAM ÖZÜR DİLERİM
Bu telefon çok hoşuma gitti, benim ihtiyaçlarımı karşılıyor ama öğrenmek istediğim bir konu var.
Bu telefonda web sayfası açabilir miyim ? wap değil web sayfası açmak istiyorum ben.
örneğin milliyet.com.tr yi açabilir miyim gprs üzerinden ?
cevaplarsanız memnun olurum :)
şimdiden tşk
hayir, bunun üzerinde bir işletim sistemi yok Windows CE gibi, bazı siteler senin cepten bağlandığını anlayıp otomatik olarak seni wap. adresine yönlendiriyor,
milliyet gibi sitelerin wap. adresleri varsa bu tel ile ancak onlara bağlanırsın,
selam, bu telefona sözlük vs türü programlar yüklemek mümkün mü?? symbian olsaydı oluyodu sanırsam..
java destekli oldugundan java da yazılmış sozluk vs. programlari kurabilirsin, symbian hic kullanmadim, ama o da java uygulamasi calistiriyordur sanirim, ona ozel yazilim var mi bilmiyorum, varsa onlar çalışmaz tabi.
anladım, peki nereden indirebilir/bulabilirim bu programları?
"Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Java İle İlgili Paylaşım" adında bir üst optik mevcut, orada 1000 lerce java uygulaması var, yalnız son sayfalara bak, eski linkler ölmüş olabilir,,
Herkeze hayırlı olsun -2. yuvadaki hattın daha az çektiğini gördüm (turkcell olmasına rağmen) -temalarım yetersiz , -fotoğraf kalitesini iyi buldum -mp3 çaları gayet iyi -çift sim teknolojisi başarılı -yeni olarak blutooth desteği var (bir bt kulaklık çift telefon)
benimde bir sorum var ,
telefonla konuşurken diğer hattımı arayanlara meşgul görünüyorum çözemedim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efki70 -- 29 Şubat 2008; 18:35:00 >
herkese merhaba hp 6815 den sonra samsung d880 a alısmak zor oluyor ama ses olayını hersey yapmama ragmen cozemedım yankı ve bogukluk var daha ıyı bır cozum bulan bır arkadasımız varmı acaba
Bu telefon çok hoşuma gitti, benim ihtiyaçlarımı karşılıyor ama öğrenmek istediğim bir konu var.
Bu telefonda web sayfası açabilir miyim ? wap değil web sayfası açmak istiyorum ben.
örneğin milliyet.com.tr yi açabilir miyim gprs üzerinden ?
cevaplarsanız memnun olurum :)
şimdiden tşk
hayir, bunun üzerinde bir işletim sistemi yok Windows CE gibi, bazı siteler senin cepten bağlandığını anlayıp otomatik olarak seni wap. adresine yönlendiriyor,
milliyet gibi sitelerin wap. adresleri varsa bu tel ile ancak onlara bağlanırsın,
dediğin olay için bir PDA daha mantıklı,,,
cevabın için tşk
ama bende pda var ztn.. ben 2 telefon birden taşımamak için bu telefonu almak istiyorum...ama aynı zamanda web sayfası da açmak istiyorum..
xhtml tarayıcısı olan telefonlar web sayfasıaçabiliyor diye duymuştum ? ama d880de böyle bir özellik var mı bilmiyorum. örneğin java uygulaması olan bir tarayıcı yüklenemezmi d880 e ? bilgin var mı?