Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ganeja

14 Şubat 2008; 23:03:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

ganeja, ya senin telde yada sim kartlarda bir sorun var daha öncede söylediğim gibi, herhangi bir kopyalama yapmadan sim yada tel rehberini görüntüleyebiliyorsun...

ok hocam saol

oğlumun isteği üzerine avatarım değişti..o seçti valla
mdy

14 Şubat 2008; 23:15:32 

ganeja, telefonun rehberini açtığın zaman ismlerin altında telefon numarası, onun yanında da telefonamı, 1.sim kartınamı, yoksa 2.sim kartınamı kayıtlı olduğunu gösteriyor. Ayriyeten telefona kopyalamana gerek yok. Ayrıca rehber durumundayken navigasyon tuşunun sağ tarafına basarsan sırasıyla, grupları, sim1, sim2 ve fdn kayıtlarını gösteriyor.

gorele2000

15 Şubat 2008; 0:30:40 

normal Blue tooth kulaklıkla mp3 dinlenemiyor.

bluetooth stereo kulaklık gerekli dinlemek için...

quote:

Orjinalden alıntı: taksoyy

Telefonu kullanmakta olanlara bir sorum daha var, acaba blutooth kulaklıkla mp3 dinleyebiliyor muyuz? yoksa sadece konuşmalar için mi kullanabiliyoruz? hemen cevap verirseniz sevinirim, muhtemelen yarın sipariş verecegim ve ona göre bir de kulaklık almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 15 Şubat 2008; 0:30:24 >

finding nemo
canon s80-canon eos 40D
canon 24-105mm L f/4
Tokina 11-16mm f/2.8
canon 50mm f/1.4
survi

15 Şubat 2008; 14:23:58 

@ganeja

benimde 2. hattımın rehberi görüntülenemiyor, içerisinde kaç isim kayıtlı onu gösteriyor ama nedense görüntülemiyor, 1. hat yerine takıp tel hafızasına kopyaladım , şimdi sadece tel hafızasında işimi görüyorum... herhalde yazılımsal ben gidip firmaya yazılımı yeniden kurdurmayı düşünüyorum...
mburakk

15 Şubat 2008; 16:40:11 

aynı sorunu ben de yaşıyorum.
2.hattın rehberine ulaşamıyorum.

dediğimiz gibi sorun yazılımsal olabilir.
çünkü iki hat için de KENDİ telefon numaralarımı kaydettiğim bir menu var.
burada iken de 2. hat için numarayı kaydedemiyorum. hata veriyor. Yani telefon bu hatta
yazma ve okuma yapamıyor sanırım.

şimdilik bütün numaralarımı telefonun kendi hafızasına kopyalayarak çözdüm.

mdy

15 Şubat 2008; 21:48:52 

quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

ben kendi ayarlarımı aşağıda verdim...::::::: bold içinde olanlar:::::::::::...

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunguler

Arkadaşlar bir forumdan buldum. Zil sesi bayağı yükseliyor. Benim alettede 2.hatta ses kısık ve boğuk. Aynı problem 3 arkadaşımda da var.
Aslında olayı çözmek çok kolay. Aşağıda yazan kodla ilgili bir yerlere girdim ve 2.hattın sesini yükselttim. Hatta orada netleştirme ile ilgili
ayarlarda var. Çok kurcaladım ve tüm ayarları bozdum sanırım. Bir ara orjinallarını bulup tekrar deneyeceğim ve buraya yazacağım...

arkadaşlar kendim sordum kendim cevap vereyim kendim yaptım vede denedim çalan zil sesini yükseltiyor.
*#0206*8378# yapıyoruz ekran boş iken. gelen menüden
2.H/W test seçiyoruz gelen menüden
2.Audio Settings seçiyoruz. gelen menüden
15.AUDIO AMP seçiyoruz. gelen menüde yapacaklarımız aşağıda
IOM2_NORMAL_1 : orjinali 18'i 20 olarak değiştirin:::::::::::19:::::::::
IOM2_NORMAL_2 : orjinali 26'yı 28 olarak değiştirin (maximum 29 olabilir)::::::27:::::::::
SLAVE_IOM2_NORMAL : orjinali 13'ü 20 olarak değiştirin:::::::::::17::::::::::::
DSP_ISS_RINGER_LOUD_SPEACKER: orjinali 24'ü 29 olarak değiştirin:::::::27::::::::::
ve KAYDETİN

Bunları yaptıktan sonra başka bir telefondan kendi telefonunuzu arayın ve sesin farkına varın dostlar.

gorele kardeşim, ikinci hattın sesini yükseltmek için yaptığın bu değişikliklerin telefona herhangibir zararı oldumu, şu anda olmadıysa bile ileride zararı olabilir mi? Ben de bu ayarları yükseltmek istiyorum. Bu işlemi sizden gelecek cevaba göre yapacağım.

webelectronics

15 Şubat 2008; 22:32:18 

Ben de hala bi problem yok. Yaparken dikkat etmekte fayda var aksi bi durumda , telefonda istenmeyen sonuçlar belirebilir.

| Zenit 212 | + | Canon A520 | + |Canon S2 | + | Canon 350D | + | Canon 450D | + | Canon EOS D60 |

Canon S2 ve Tamron 28-75mm f/2.8 (Canon) - Satılıktır - PM atabilirsiniz...
gorele2000

15 Şubat 2008; 22:52:10 

Henüz bir sorununu görmedim...

quote:

Orjinalden alıntı: mdy

gorele kardeşim, ikinci hattın sesini yükseltmek için yaptığın bu değişikliklerin telefona herhangibir zararı oldumu, şu anda olmadıysa bile ileride zararı olabilir mi? Ben de bu ayarları yükseltmek istiyorum. Bu işlemi sizden gelecek cevaba göre yapacağım.

finding nemo
canon s80-canon eos 40D
canon 24-105mm L f/4
Tokina 11-16mm f/2.8
canon 50mm f/1.4
ganeja

15 Şubat 2008; 23:05:21 

arkadaşlar biliyorsunuz ben dahil 2.sim kartta ki rehberi görüntülemede sorun yaşayan arkadaşlar var..Turan.z ve web electr.gibi deneyimli arkadaşlarımız böyle bir sorunları olmadığını ve her 2 sim kartını taktığı zaman direct olarak her 2 simin rehberini görüntüleyebildiklerini söylüyorlar...bence bu arkadaşların tecrübesi ve bilgisi geçerli olmalı.. büyük ihtimalle bizdeki tellerin versiyonları farklı..ben mavi bilgisayardan almıştım..acaba sorun yaşayan arkadaşlar nereden aldılar..?ben şimdilik 2.simkarttaki bilgileri tel rehberine kopyalayarak sorunu çözdüm..ama eşim geri verip vermemeyi düşünüyor..telde başka sorun yok..
alacak arkadaşlar almadan önce her 2 sim kartlarını takarak kısa bir kontrol yaparlarsa faydalı olur kanaatindeyim..

ganeja

15 Şubat 2008; 23:09:48 

quote:

Orjinalden alıntı: mdy

ganeja, telefonun rehberini açtığın zaman ismlerin altında telefon numarası, onun yanında da telefonamı, 1.sim kartınamı, yoksa 2.sim kartınamı kayıtlı olduğunu gösteriyor. Ayriyeten telefona kopyalamana gerek yok. Ayrıca rehber durumundayken navigasyon tuşunun sağ tarafına basarsan sırasıyla, grupları, sim1, sim2 ve fdn kayıtlarını gösteriyor.

ahh ahhh..3 gündür geceli gündüzlü uğraşıyoruz...ben genel rehberde tüm isimler ve yanlarındaki işaretlere bakmak yerine....
her 2 simkartının rehberini ayrı ayrı görmek ve kullanmak istiyorum...çünkü bir çok isim hem turkcell hemde avea hattımda kayıtlı..ciddi karışıklık oluyor..hem neden direct olarak 2.sime taktığım hattımın rehberini göremiyeyimki..?can sıkıcı tabii

Noxco

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Şubat 2008; 23:10:39 

Güzel cihaz, umarım nokia ve sony de yapar.

TuRaN.z

15 Şubat 2008; 23:39:11 

2. hat ses sorunu için bende denedim yalnız daha az artırdım ve hiç bir sorun kalmadı fazla yükseltmemek daha iyi. ganeja bendeki versiyon D880JVGK6 senin versiyonu yazabilirmisin. sanki senin problem küçük bir ayrıntıda gizli gibi ama tam çözemedim bu durumu umarım çözülür kısa sürede..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 15 Şubat 2008; 23:39:43 >

--- LG KC910 Renoir ---
--- All in one ---

TuRaN.z

16 Şubat 2008; 0:03:42 

birde hic resetleme yapmayı demedim mi denemedi isen birde o yolu dene. sadece mms ve internet ayarları gidiyor tabi birde sadece telde kayıtlı no varsa onlar gidiyor. *2767*3855# olmasi lazım kodu. ayarlar gidince yeniden yüklemek çok fazla bir sorun değil...

--- LG KC910 Renoir ---
--- All in one ---

KoVBoY47

16 Şubat 2008; 14:49:12 

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunguler

Arkadaşlar bir forumdan buldum. Zil sesi bayağı yükseliyor. Benim alettede 2.hatta ses kısık ve boğuk. Aynı problem 3 arkadaşımda da var.
Aslında olayı çözmek çok kolay. Aşağıda yazan kodla ilgili bir yerlere girdim ve 2.hattın sesini yükselttim. Hatta orada netleştirme ile ilgili
ayarlarda var. Çok kurcaladım ve tüm ayarları bozdum sanırım. Bir ara orjinallarını bulup tekrar deneyeceğim ve buraya yazacağım...

arkadaşlar kendim sordum kendim cevap vereyim kendim yaptım vede denedim çalan zil sesini yükseltiyor.
*#0206*8378# yapıyoruz ekran boş iken. gelen menüden
2.H/W test seçiyoruz gelen menüden
2.Audio Settings seçiyoruz. gelen menüden
15.AUDIO AMP seçiyoruz. gelen menüde yapacaklarımız aşağıda
IOM2_NORMAL_1 : orjinali 18'i 20 olarak değiştirin
IOM2_NORMAL_2 : orjinali 26'yı 28 olarak değiştirin (maximum 29 olabilir)
SLAVE_IOM2_NORMAL : orjinali 13'ü 20 olarak değiştirin
DSP_ISS_RINGER_LOUD_SPEACKER: orjinali 24'ü 29 olarak değiştirin
ve KAYDETİN

Bunları yaptıktan sonra başka bir telefondan kendi telefonunuzu arayın ve sesin farkına varın dostlar.

Arkadaşlar benim kullandığım cihazda da bu sorun var, aslında ikinci hatta ses kısık değil ama biraz boğuk yada sanki elinizle burnunuzu kapatıp ta konuşuyormuşsunuz gibi.

Yukarı da verilen ayarlarda hangi satır neyi ifade ediyor, net bir şekilde bilen var mı acaba ? çünkü ben sesi yükseltmek istemiyorum sadece boğuk olması durumunu düzeltmek için ne yapmak gerekir ? Teşekkürler.