Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 Sayfa: <<   < önceki  12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 22:51:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

sağol dostum ...

nedemek arkadaşım

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA

**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA
''SE BÜTÜN MODELLERİN YAZILIM SORUNLARI VE YÜKLEMELERİ RESİMLİ ANLATIMI ''.
TIKLA
simurg7

3 Temmuz 2008; 11:34:11 

Yaklaşık 4 aydır d880 kullanıyorum.
Telefonun şöyle bir sorunu var gönderdiğim mesajları Giden mesajlara kaydetmiyor.
Daha doğrusu hiçbir yere kaydetmiyor.
Bunu düzeltebileceğim yer varmı?
Birde Mig33 msn messenger kurdum.ayarlarının tamamını yaptım.
kafama takılan bir şey var bu konuda.
Mig33'te bilgisayarımda kullandığım Live messenger hesabı ile giremiyormuyum?

P4 3.0 presscott,Asus P4P800-X,Kingston 1024,leadtek Fx5200,Samsung 250+80 GB
Lanethh

3 Temmuz 2008; 15:50:56 

3,5 mm kulaklık dönüştürücü arayan arkadaslar buna bi bakabilirler ;)

http://urun.gittigidiyor.com/Samsung-3-5mm-Adaptorlu-Stereo-Kulaklik-D880-G600-L760-M600_W0QQidZZ10545804

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lanethh -- 3 Temmuz 2008; 15:50:59 >

Dell 6400 & NOKİA N95 & Creative Zen 4 Gb...
Daha Ne oLsun.. :)
_EngiN_

4 Temmuz 2008; 23:09:30 

Arakdaşlat genel olarak 2. hatta boğukluk var diyorsunuz... Peki bu boğukluk ne derece hiç mi anlaşılmıyor karşıdakinin sesi ... Veya o mu sizin sesinizi boğuk ( artık her neyse ) duyuyor?

// Intel E6750 2.66 Ghz //Gigabyte P35c-ds3r // 320 Gb Seagate Sata2 // Ocz 2 x1 Gb Ddr2 800 Mhz Platinum Cl4 Xtc // Palit 8800GT // BenQ Fp94vw19” Geniş Ekran Lcd // Asus 1814 Blt Dvd-Rw // Raidmax Smilodon Kasa // Fsp Epsilon 700W // A4Tech Kx-2810 X7 Game Master Desktop Set // Lexmark x1250 Yazıcı / Tarayıcı / Fotokopi // Premier Pht v10 (4+1) Ev Sinema Hoparlör Sistemi //
devrimersen

5 Temmuz 2008; 9:58:00 

arkadaşlar dün telefonuma aşağıda linkini verdiğim stereo kulaklığı aldım.gerçekten çok kullanışlı bir kullaklık ve telefonla uyumu mükemmel.herkese tavsiye ederim.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=375222&productid=telcakssamshb700

_EngiN_

6 Temmuz 2008; 3:28:58 

quote:

Orjinalden alıntı: _EngiN_

Arakdaşlat genel olarak 2. hatta boğukluk var diyorsunuz... Peki bu boğukluk ne derece hiç mi anlaşılmıyor karşıdakinin sesi ... Veya o mu sizin sesinizi boğuk ( artık her neyse ) duyuyor?

// Intel E6750 2.66 Ghz //Gigabyte P35c-ds3r // 320 Gb Seagate Sata2 // Ocz 2 x1 Gb Ddr2 800 Mhz Platinum Cl4 Xtc // Palit 8800GT // BenQ Fp94vw19” Geniş Ekran Lcd // Asus 1814 Blt Dvd-Rw // Raidmax Smilodon Kasa // Fsp Epsilon 700W // A4Tech Kx-2810 X7 Game Master Desktop Set // Lexmark x1250 Yazıcı / Tarayıcı / Fotokopi // Premier Pht v10 (4+1) Ev Sinema Hoparlör Sistemi //
kadırgalı

6 Temmuz 2008; 14:31:11 

2. hattaki boğukluk 1. hatta göre kıyaslanınca var ,ancak gayet iyi anlaşılıyor

<---DoBLo TeAm--->
switel

6 Temmuz 2008; 14:49:35 

arkadaslar ben bu telefonda bir hattan digerine gecisi bulamadim. yandaki hat degistirme tusuna basip oradaki menuden degistirince telefon kapanip yeniden aciliyor. acaba telefonu kapatip acmadan degistirmenin bir yolu yok mu??? pratik bir kisayol var mi???

Lanethh

7 Temmuz 2008; 9:48:07 

arkadaslar bişey sormak istiyorum sürekli herkes 2. hatta bi boğukluk oldugunu söylüyor tamam bi kaç ayarla bu az da olsa halledilebiliyor ama 2. hatta birde karşı tarafa yankı sorunu var benim makinada nezaman 2. hattan birisini arasam karşı tarafa bana sesinin yankı yaptıgını geri döndüğğünü filan söylüyor sizlerde de böyle bi problem varmı ?

xuye

8 Temmuz 2008; 17:59:26 

Evet arkadaşım bu durum bende de var. Pek çok kişide olduğu gibi... Ama ben birşey farkettim. Eğer kapağı kaydırmadan konuşursan bu durum oluyor. (2. hatta) Ancak kapağı kaydırıp konuşursan bu yankı sorununun olmadığını farkettim. Sende bir dene istersen. Bir de ben 2. hattaki ses sorunu için ayarlarımı değiştirmiştim ama bu yankı sorunu çok daha arttı (ancak bu yankı sorunu her zaman olmayabiliyor) Daha sonra tekrar fabrika ayarlarını girdim ama yankı azalmakla birlikte devam etti.
quote:

Orjinalden alıntı: Lanethh

arkadaslar bişey sormak istiyorum sürekli herkes 2. hatta bi boğukluk oldugunu söylüyor tamam bi kaç ayarla bu az da olsa halledilebiliyor ama 2. hatta birde karşı tarafa yankı sorunu var benim makinada nezaman 2. hattan birisini arasam karşı tarafa bana sesinin yankı yaptıgını geri döndüğğünü filan söylüyor sizlerde de böyle bi problem varmı ?

xuye

8 Temmuz 2008; 18:03:05 

Arkadaşlar benim de bir sorum olacak. Telefonu pc ye bağlamadan önce ayarlardan pc bağlantısını veri bağlantısı olarak değiştirip kaydettim.(ki telefonun kendi ayarlarında bu modem olarak ayarlı) Ancak her telefonu kapayıp açışımda bu kaydettiğim ayar yeniden kendi ayarı olan modeme dönüşüyor. Yani değiştirdiğim ayar sabit kalmıyor. Telefonun her açılıp kapanmasında değişiyor. Veri bağlantısı olarak değiştirdiğim ayarı sabitlemenin br yolu var mı acaba?

Lanethh

8 Temmuz 2008; 21:40:53 

çözüm için teşekkürler dostum ben bugun başarı telekomu aradım anlattım ve bi bakmaları gerektiğini sölediler donanımsal olursa baya bi sürermişş parça gelmesi filan yazılımsal ise bir kaç gün içinde hallormuş ama pek bi çare olacağını zannetmiorum sonuçta bunun sürümle bi alaksı yok bence tamamen donanımsal yane bu telefon bence böyle üretilmiş :( birçok yabancı forumlarda da aynı sorun var yankı problemi dışında sesin boğuk olması pek sorun diil ama bu yankı cok siir bozcuzu karşı taraf sürekli size soru soruyo neden sesim bana geliyor gibi :( yani kullanmaktan başka care yok daha yeni aldım ve 560 YTL verdim keske daha fazla arastırsaymışım die düşünmediğimde olmuo diil...

quote:

Orjinalden alıntı: xuye

Evet arkadaşım bu durum bende de var. Pek çok kişide olduğu gibi... Ama ben birşey farkettim. Eğer kapağı kaydırmadan konuşursan bu durum oluyor. (2. hatta) Ancak kapağı kaydırıp konuşursan bu yankı sorununun olmadığını farkettim. Sende bir dene istersen. Bir de ben 2. hattaki ses sorunu için ayarlarımı değiştirmiştim ama bu yankı sorunu çok daha arttı (ancak bu yankı sorunu her zaman olmayabiliyor) Daha sonra tekrar fabrika ayarlarını girdim ama yankı azalmakla birlikte devam etti.
quote:

Orjinalden alıntı: Lanethh

sociolog

8 Temmuz 2008; 22:10:53 

bu telefonu en ucuz ereyonda mı bulabilirim?

doğubankta ne kadardır fiatı acaba?bilgisi olan var mı?

ikinci eli ne kadara alabilirim en uygun fiat aralığı nedir?

senco

9 Temmuz 2008; 8:35:41 

arkadaşlar dünden itibaren aranıza ben de katıldım,
teknosadan 550 ytl ye d880 samsung aldım + 19 ytl ye 1 yıllık cep kask yaptırdım. (bu fiyat kredi kartına tek çekim, taksitli 569 ytl)
umarım memenun kalırım. ablamın 3-4 aydır d880 i var çok memnun bana kendisi çok tavsiye etti...
hayırlısı...

bu arada doğubank'ta garantili 530'a kadar bulunabiliyor (peşin para yada kredi kartından tek çekim) ama ben yine de ordan almak istemedim

DH CITROËN KULÜBÜ için TIKLA
SENCO, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir. tıkla