Orjinalden alıntı: dartacer sesin yükseklik probleminden ziyade boğukluk problemi var.. Bu abartı değil, kesinlikle ciddi bir problem.. Alacak arkadaşlar almadan önce mutlaka denesinler..
Arkadasim
1. Sesin kalitesini neyle ölcüyorsunuz? 2. Boguk dediginiz ses size gelen (yani duydugunuz ses) mi yoksa sizden giden mi? 3. İkinci hatta ses problemi var diyenler kendi duyduklari sese mi diyorlar, yoksa 2. hattan aradilklari kisiler "Ya bi sesin cok kötü geliyor" mu diyor?
Ben de diyorum ki BENIM ALDIGIM D880 de IKINCI HATTA BOYLE BIR PROBLEM YOK (en azindan abartacak kadar yok + beni rahatsiz eden bir sey yok)
Acaba aldiginiz cihazlar kacak macak mi?
Ne bilim aklima o geldi birden?
Selamlar
birak kardesim niye yoruluyorsun?onlara gore problem var bize gore yok iste,satin almak isteyen bir dukkana gider orada dener begenirse alir...bu kadar basit,ancak benim kizdigim su ki simdi biz burda yalan soyluyoruz oyle mi?pes yaniiii.......
ses konusunda sorun var yada yok demeyeceğim ama bu konuya bende şöyle katılabilirim telin diğer yönlerinide katarak hesaba, yanılmıyorsam şu ana kadar ilk çıktığında aldığım ve en uzun süre kullandığım samsung teli bu, halende kullanıyorum başkalarını bilmem ama bugüne kadar en memnun kaldığım samsung teli bu gibi, eğer bir sorun yaşasaydım çoktan değiştirirdim herhalde...
turan.z kardesim neredesin sen yahu?ozlettin kendini vallahi,ben tel.alir almaz sen bu forumdan kayboldun....herhalde dedim telefondan memnun kalmadi ve satti onun icin bu foruma ugramiyor artik,neyse .....senin buraya daha cok olani istiyorum cunku sen telefonlari en iyi degerlendirip bize bilgi veriyorsun,inanirmisin?sen aldigin icin ve olumlu goruslerini okudugum icin satin aldim D880 i yoksa benim hala U600 duruyor ve her ikisinden de cok ama cok menunum.simdi ben sana bunu nerede turkce yapabilirim acaba biliyormusun?ve de ucreti ne kadar olabilir?onceden tesekkurler.........
Bugün istinye parktaki teknosadan 499 YTL'ye aldık. Hem de 12 taksitle... Mağazaya özel fiyatmış... İstanbulda olup almayı düşünen arkadaşlar varsa haberleri olsun... Benim ilk izlenimimi sorarsanız herhangi bir sorun yok gibi...Yukarıda tartışıldığı gibi abartılı bir ses problemi yok... Üstelik menüsü itibariyle çoğu telefondan çok daha kullanışlı geldi.. Tek eksisi sanki biraz büyük ve kalın gibi. ee çieft simkart ...okadarda olacak
çok iyi fiyat yanındaki hafıza kartı kaç gblik?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voxah -- 19 Mayıs 2008; 11:35:11 >
turan.z kardesim neredesin sen yahu?ozlettin kendini vallahi,ben tel.alir almaz sen bu forumdan kayboldun....herhalde dedim telefondan memnun kalmadi ve satti onun icin bu foruma ugramiyor artik,neyse .....senin buraya daha cok olani istiyorum cunku sen telefonlari en iyi degerlendirip bize bilgi veriyorsun,inanirmisin?sen aldigin icin ve olumlu goruslerini okudugum icin satin aldim D880 i yoksa benim hala U600 duruyor ve her ikisinden de cok ama cok menunum.simdi ben sana bunu nerede turkce yapabilirim acaba biliyormusun?ve de ucreti ne kadar olabilir?onceden tesekkurler.........
hocam iyi niyetli düşüncelerin için teşekkür ederim, Türkçe konusuna gelince bulunduğun yerde teleservis varsa orda çevirebilirsin fiyat olarak bilmiyorum ama çokta fazla olmaz sanırım, diğer bir yol semtlerde bulunan telefon tamircilerine yaptırabilirsin tabi tanıdık olması makbul, orda dahada ucuz olur onlar bir şekilde yükletirler diye düşünüyorum...
Bugün istinye parktaki teknosadan 499 YTL'ye aldık. Hem de 12 taksitle... Mağazaya özel fiyatmış... İstanbulda olup almayı düşünen arkadaşlar varsa haberleri olsun... Benim ilk izlenimimi sorarsanız herhangi bir sorun yok gibi...Yukarıda tartışıldığı gibi abartılı bir ses problemi yok... Üstelik menüsü itibariyle çoğu telefondan çok daha kullanışlı geldi.. Tek eksisi sanki biraz büyük ve kalın gibi. ee çieft simkart ...okadarda olacak
Orjinalden alıntı: dartacer sesin yükseklik probleminden ziyade boğukluk problemi var.. Bu abartı değil, kesinlikle ciddi bir problem.. Alacak arkadaşlar almadan önce mutlaka denesinler..
Arkadasim
1. Sesin kalitesini neyle ölcüyorsunuz? 2. Boguk dediginiz ses size gelen (yani duydugunuz ses) mi yoksa sizden giden mi? 3. İkinci hatta ses problemi var diyenler kendi duyduklari sese mi diyorlar, yoksa 2. hattan aradilklari kisiler "Ya bi sesin cok kötü geliyor" mu diyor?
Ben de diyorum ki BENIM ALDIGIM D880 de IKINCI HATTA BOYLE BIR PROBLEM YOK (en azindan abartacak kadar yok + beni rahatsiz eden bir sey yok)
Acaba aldiginiz cihazlar kacak macak mi?
Ne bilim aklima o geldi birden?
Selamlar
Boğuk ses konuştuğunuz kişinin size gelen sesi, boğuk ve kısık.. Ayrıca karşı tarafta konuşmalarının yankılandığını söylüyor. Cihaz kaçak değil, bilakis TELPA nın.. ve 2 kere servise gitti ve çözülmedi ve sonunda sattım.
[/quote] birak kardesim niye yoruluyorsun?onlara gore problem var bize gore yok iste,satin almak isteyen bir dukkana gider orada dener begenirse alir...bu kadar basit,ancak benim kizdigim su ki simdi biz burda yalan soyluyoruz oyle mi?pes yaniiii....... [/quote]
Ben telefonu satmama rağmen burada halen yazıyorum, yoruluyorum, sence neden? Hemde o kadar işimin içinde. DH den sürekli faydalanıyorum ve aynı şekilde buradaki arkadaşlara faydalı olmak için tecrübelerimi paylaşıyorum ve söylediğim sadece ALMADAN ÖNCE MUTLAKA DENEYİN. Ayrıca TELPA nın bunu problem olarak görmemesi ve bir çözüm getirmemesi de beni burada sürekli yazmak için kamçılıyor :) En azında sitesinde bir açıklama yazar insan, yada bir şekilde çözme yoluna gider, bunu normalmiş gibi göstermez.
Ayrıca kimse sana yalancı demedi, herkes bir şekilde burada tecrübelerini paylaşıyor, sana normal gelen bana anormal gelebilir ki burada bir çok kişi ses problemini ciddi buluyor, bir çok kişide senin gibi önemsenmiyecek şekilde diyor. Bırakalım insanlar karar versin alıp almamaya..
Ben telefonu satmama rağmen burada halen yazıyorum, yoruluyorum, sence neden? Hemde o kadar işimin içinde. DH den sürekli faydalanıyorum ve aynı şekilde buradaki arkadaşlara faydalı olmak için tecrübelerimi paylaşıyorum ve söylediğim sadece ALMADAN ÖNCE MUTLAKA DENEYİN. Ayrıca TELPA nın bunu problem olarak görmemesi ve bir çözüm getirmemesi de beni burada sürekli yazmak için kamçılıyor :) En azında sitesinde bir açıklama yazar insan, yada bir şekilde çözme yoluna gider, bunu normalmiş gibi göstermez.
Ayrıca kimse sana yalancı demedi, herkes bir şekilde burada tecrübelerini paylaşıyor, sana normal gelen bana anormal gelebilir ki burada bir çok kişi ses problemini ciddi buluyor, bir çok kişide senin gibi önemsenmiyecek şekilde diyor. Bırakalım insanlar karar versin alıp almamaya..
Aynen katılıyorum, telefonun ikinci hattında kesinlikle sorun var (ses kısık değil, ses boğuk) ve daha önce de yazmıştım, şu ana kadar çevremde üç tane aynı telefondan denedim, üçü de aynı, dartacer'in söylediği gibi bu durum bazı kullanıcılara normal bazılarına da sorunlu gelebilir, herkes kandi kararını kendisi verecek, kaldı ki Telpa'da problemin farkında ama politik davranıyor ve diyor ki "İki hat arasında ton farkı var bu da cihazda iki farklı işlemci olmasından kaynaklanıyor" ve bu durumu problem olarak görmek istemiyor bu sebeple iade veya değişim istemeye kalktığınızda da hakem heyeti kararı istiyor.
arkadaslar bende samsung d880 kullanıcısıyım gayette memnunum herseyi cok iyi sadece ses olayı ve video oynatmada problem var bunudaq ilk defa samsıungun bu modelinde gördüm orneğin aynı uzantılı 2 video ekliorum telefona 4 dakkkalık olanı oynatıyor ama 15 dakkalık olan videoyu oynatmıyor ve diyorki 53 karakterden fazlası görüntülenemiyor diyor ve silmek zorunda kalıorum yada telefonda o videoyu goremiyorum lütfen biri bana bu konuda yardım etsin cıldırmak üzereyim nedir bu 53 karakter meselesi video da