Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 Sayfa: <<   < önceki  12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
danskiman

18 Nisan 2008; 16:48:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

GsmArena Incelemesi:

http://www.gsmarena.com/samsung_d880_duos-review-240.php

iletimmesaji2

18 Nisan 2008; 21:34:33 

d900i topiğinden java uygulamalrın kuruluşuna bak bundada aynı ama biraz karışık okadar kolay değil
quote:

Orjinalden alıntı: stat

Elimde KVK nın java tabanlı Türkçe-Ingilizce sozlugu var. Bu sozlugu SE P900 de problemsiz kullanıyordum. Bu telefon icin jad dosyasini ürettim ve jar ile birlikte telefona kopyaladım. jad'ın üzerine gelip kur dediğimde "Geçersiz jad tanımlayıcı" diyor. Jad dosyasini jad creator adlı bir program ile yaptim. Yukleme konusunda yardımcı olabilecek var mi?

Bruce Lee Fan Club
arastgeldi

19 Nisan 2008; 22:29:15 

arkadaşlar bugün ben de n73 ü verip d880 sahibi oldum.ilk izlenimlerim çok iyi hakkaten methedildiği kadar warmış.ama aklıma takılan bşey war. şimdi bu telefonlarda iki tane i mei war ya.ben imei.tk yaa girdim benim tlf daki iki imei de kayıt bulunamadı diyor.sizce neden olabilir gerçekten kayıtsız mı bu telefon?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arastgeldi -- 20 Nisan 2008; 23:33:42 >

__ThE DoCtOr__
miyagi007

21 Nisan 2008; 0:08:51 

Telefonumun versiyonu D880JVGK6.

Genel olarak memnunum telden ancak 2. hattaki ses sorunu maalesef bende de var.

2 sorum olacak:

1) Telefonun clear (C) tusu bazen tepki vermiyor. Önce tus bozuk sandım ancak baska bir zaman denemek için bastıgımda tepki verdi. Sanırım tus arızalı değil ama telefon keyfine göre tepki vermiyor C tusuna basınca :-) bu sorun sizdede varmı?

2) telefonla konusurken ya da konusmadan ses kaydı nasıl yapılıyor?

3) Telefonun firmwarei güncellenince 2. hattaki ses sorunu çözülüyormu? servise götürmeden kendim yapabilirmiyim yazılım güncellemeyi?

KoVBoY47

21 Nisan 2008; 17:16:57 

quote:

Orjinalden alıntı: miyagi007

Telefonumun versiyonu D880JVGK6.

Genel olarak memnunum telden ancak 2. hattaki ses sorunu maalesef bende de var.

2 sorum olacak:

1) Telefonun clear (C) tusu bazen tepki vermiyor. Önce tus bozuk sandım ancak baska bir zaman denemek için bastıgımda tepki verdi. Sanırım tus arızalı değil ama telefon keyfine göre tepki vermiyor C tusuna basınca :-) bu sorun sizdede varmı?

2) telefonla konusurken ya da konusmadan ses kaydı nasıl yapılıyor?

3) Telefonun firmwarei güncellenince 2. hattaki ses sorunu çözülüyormu? servise götürmeden kendim yapabilirmiyim yazılım güncellemeyi?

Hayırlı olsun,

1) Telefon'un C tuşu ile ilgili bir sorun yaşamadım şu ana kadari devam eder ise bence servise götürün.
2) Ses kayıt uygulamalar menüsünün altında.
3) Kendi telefonumu iki kez servise verdim her ikisinde de farklı firmware yüklendi fakat ses sorunu aynen devam ediyor, Telpa bu sorunu (aslında sorun olarak kabul etmiyor) telefonda iki hat olduğu için iki tane de işlemcisi var, bu iki işlemcinin sesleri arasında bir ton farklılığı olduğunu söylüyor. Firmware güncellemesi yapabilmek için özel bir kablo kullanılıyor bildiğim kadarı ile bir ucu telefonun şarj adaptörü gibi diğer ucu da com port'tan bağlanacak şekilde.

arastgeldi

21 Nisan 2008; 23:00:15 

ilginç birşey keşfettim.bluetoothla alınan dosyaların kayıt yerini hafıza kartı olarak ayarlarsanız.doc txt pdf dosyalarını tanımıyor.bu dosyaların kayıt yerini telefon hafızası olarak aarlarsanız.o zaman problemsiz açıyor.bilgilerinize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arastgeldi -- 21 Nisan 2008; 23:04:25 >

__ThE DoCtOr__
baho8282

21 Nisan 2008; 23:14:28 

incelemesi guzel biseye benziyo. bide gidip yakindan inceleyeyim . cift tel zor olur u600 gene bisi diilde 2. tel yanında cok buyuk kalio rahatsız edıo.

İntel core2duo e8400 @4080mhz(günlük) with Scythe Infinity (Mugen)CPU Cooler - MSI P35 Platinum Combo - 2x1gb Curcial Balistix 8500 - Enermax İnfiniti 650W - Thermaltake Armor Tower -- Maxtor Sata 500gb 32mb NCQ+Seagate 250gb - Gigabyte 8800gt Turboforce @800/1950/1940 - XFİ ExtremeAudio - Logitech x540 - Logitech G5 - Logitech Gaming Headset - Razer Mantis Control - Zalman ZM-MFC2
Nanosoft

22 Nisan 2008; 21:28:21 

Arkadaşlar bu telefon ile pc senkronizasyonu yaparken rehber kayıtlarından sadece birini (aynı kişiye ait kayıtlardan) Outlook'a atıyor. Gerek bluetooth ile gerekse data kablosu ile farklı pc lerde denedim ve bir türlü beceremedim. Bunun nedenini veya varsa çözümünü bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılar

The truth will set you free
mymobile

24 Nisan 2008; 17:25:44 

kinayt son fiyat durumu nedir

Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS.

ELVEDA TÜRKİYE, HADİ BAKALIM KIRGİZİSTAN OŞ KENTİ.YAZAMAZSAM ÖZÜR DİLERİM
oxygen_man

26 Nisan 2008; 0:24:12 

quote:

Orjinalden alıntı: BuZZLuCK

alan birinin yorumu:

quote:

çift sim kartmış... adı da SAMSUNG yaa... daha çıktığının ikinci günü balıklama atladık hemen.. telefonu eve getirip deneyeyim dedim... aynı anda iki farklı hattan aramayı cevaplıyosun.. buraya kadar herşey güzel.. ancak ard arda iki simden arama yapamıyosun... hangi sim seçiliyse ancak onla arayabiliyosun.. diğeriyle arama yapabilmen için ayarlar menüsünden ikinci hattı seçmen gerekiyor.. Bunun için de telefon otomatik olarak kanaıp tekrar açılıyor... tekrar açılması da hayli zaman alıyor.. Eee ikiş sim kartı kırdırıp birleştirmekten ne farkı kaldı o zaman... tercih sizin.. ama bence tamamen altatmaca. ve paranıza yazık.. oysa diğer markaların hepsinde bu özellik mevcut..

ben kullanıyom yok boyle bısı cok yanliş yorumyapılmıs

levis_mk

26 Nisan 2008; 3:25:38 

arkadaslar,bugun elime bir d880 gecti,versiyonD880XAGKB(uretim tarihi:kasim 2007) ve bunda turkce dili mevcuttu.ben kendi telefonumu sirf turkce olmadigi icin degistirmek istedim ama kasim 2007 oldugu icin vazgectim (benim tel,subat 2008 versiyonu D880DXHB1)...neyse gelelim asil sormak istedigim seye:bu telefonu acinca once" DUOS samsung tecnology" yazisi cikiyordu ve sonra bildik samsung acilis yazilari.icerde menulere girince temasinda da ayni "DUOS" temasi vardi,yani benim resimlerin aynisi sadece onda kiraz resminin yerine "DUOS" yazisini temasini koymuslar.....bu sizlerde boyle mi?normal mi?yoksa benim telefon mi normal degil?benim telefonun temasinda DUOS yazisinin yerine kiraz temasi var ve telefonu acinca bu bahsettigim yazilar cikmiyor,direk olarak samsung acilis yazilari cikiyor(tum samsung modellerinde oldugu gibi) onun icin size sormak istedim arkadaslar.......

dartacer

26 Nisan 2008; 11:39:16 

Arkadaşlar, telefonumu KVK servisinden aldım. Yazılım güncellenmesi yapılmış, ancak ses sorunum devam ediyor.. KVK dakki arkadaşlar bunun yazılım vs ile çözülmediğini söylediler . Telpayla görüştüm bir daha bırakın diyolar servise, anlaşılan 3 kere bırakıp ürün iadesi/değişimi yoluna gidicem. Cidden inada bindirdiler. Görülüyorki bu kronik/donanımsal bir problem, ya çözün yada tüm telefonları toplatın..

krakurt99

26 Nisan 2008; 22:32:55 

bU fORMU sÜREKLİ OKUYORUM bu ses sorunu dediklerinizden bişey anlamıyorum ben şuana kadar yaklaşık 2 aydır kullanıyorum .. birinci hatıım turkcell ikinci nattım aveadır.bana gelen sesler gayet net we yüksek sadece telefon kayan kapağınnı açmadan,ikinci hatla konuşurken karşı tarafın telefonu kendisine yankı yapıor başka bir sorun ile karşılaşmadım bunun yazılımıda d880 JVGK6'dır.sadece ben bunun n deişşik temaları varmıdır yokmudur warsa nasılk yüklenir cvplarsanır sewiNiRim..

..Knight..