Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: yasimboo
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 Sayfa: <<   < önceki  9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
voxah

2 Nisan 2008; 14:39:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Şu telefonu almazsam sadece sesinden dolayı almayacağım

aynen ses sorununun olmayacağını bilsem gidip alacam hemen.

ViTeSKoLu

2 Nisan 2008; 15:46:13 

ben elden çıkarmayı düşünüyorum aleti. 2. hattaki ses olayı sinir bozucu......

S1,S1Marathon,S3,S3Plus,S3Com,S4,S4Power,S6,S10,S25,C35,M35,S45,ME45,S55,SX1,M65,M75,SXG75, D880
JackDaniels

2 Nisan 2008; 21:17:25 

yaw arkadaşlar abartmayın

ben umursamıyorum bile

alternatifi yok bu telin derim o kadar

imza yok nedense?
cumru

3 Nisan 2008; 0:03:33 

zil sesini yükseltiyor.
*#0206*8378# yapıyoruz ekran boş iken. gelen menüden
2.H/W test seçiyoruz gelen menüden
2.Audio Settings seçiyoruz. gelen menüden
15.AUDIO AMP seçiyoruz. gelen menüde yapacaklarımız aşağıda
IOM2_NORMAL_1 : orjinali 18'i 20 olarak değiştirin:::::::::::19:::::::::
IOM2_NORMAL_2 : orjinali 26'yı 28 olarak değiştirin (maximum 29 olabilir)::::::27:::::::::
SLAVE_IOM2_NORMAL : orjinali 13'ü 20 olarak değiştirin:::::::::::17::::::::::::
DSP_ISS_RINGER_LOUD_SPEACKER: orjinali 24'ü 29 olarak değiştirin:::::::27::::::::::
ve KAYDETİN

Bunları yaptıktan sonra başka bir telefondan kendi telefonunuzu arayın ve sesin farkına varın dostlar.

ayarları yapınca hiç sorun kalmıyor takmayın kafanıza
güzel alet

göz yumma güneşten ne kadar nuru kararsa;
sönmez ebedi, her gecenin sabahı vardır....
O2_Xda_Atom... Samsung D880 Duos
pacer

3 Nisan 2008; 1:57:57 

Arkadaslar,

telefonun gprs inden , palm cihazinda faydalanabilirmiyiz. palme bluetooth yayini seklinde gprs edge yayini olabilir mi, fikri olan varmi ?

Tesekkurler

Nanosoft

3 Nisan 2008; 9:05:22 

Uzun zamandır batarya bekleme süresi uzun, kamerası iyi, mp3 çalabilen ve kızaklı bir telefon arıyordum. En sonunda bu telefonu oldukça ayrıntılı inceledim gerek yabancı sitelerden, gerek bu forumdan, gerekse www.ceplab.com sitesindeki incelemeden ve sonunda aldım. Kesinlikle güzel bir telefon diyebilirim. (Ben üstelik oldukça makul bir fiyata da aldım).

Üstelik bu telefonu şimdilik tek hatla kullanıyorum ve batarya bekleme süresinin uzun olacağını tahmin ediyorum bir kaç gün sonra tek hatla yaklaşık kaç gün gittiğini yazarım.

Merak eden arkadaşlar olabilir çift simli bir telefonu neden tek simle kullandığımı, hemen söyleyeyim 1200 mAh lik bir bataryanın kullanıldığı ve kibar sayılabilecek (N95, 6500S veya N81 e göre) bir telefon piyasada yok. Sadece bu telefon var. Tabii zevkler ve renkler kesinlikle tartışılmaz.

Sormak istediğim iki konu var (gerçi biri daha önce sorulmuş ama cevaplanmamış);

1. mp3 leri zil sesi yaptığımızda ilk çalma sırasında 1 sn kadar kısık bir sesle başlıyor bunu engelleyebilmek mümkün mü?
2. Menüden yapılan değişikliklerden sonra sürekli olarak kayıt esnasında onay sesi çıkartıyor bunu engellemek mümkün mü?

Bu konularda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Saygılar

The truth will set you free
KoVBoY47

3 Nisan 2008; 10:39:01 

quote:

Orjinalden alıntı: cumru

zil sesini yükseltiyor.
*#0206*8378# yapıyoruz ekran boş iken. gelen menüden
2.H/W test seçiyoruz gelen menüden
2.Audio Settings seçiyoruz. gelen menüden
15.AUDIO AMP seçiyoruz. gelen menüde yapacaklarımız aşağıda
IOM2_NORMAL_1 : orjinali 18'i 20 olarak değiştirin:::::::::::19:::::::::
IOM2_NORMAL_2 : orjinali 26'yı 28 olarak değiştirin (maximum 29 olabilir)::::::27:::::::::
SLAVE_IOM2_NORMAL : orjinali 13'ü 20 olarak değiştirin:::::::::::17::::::::::::
DSP_ISS_RINGER_LOUD_SPEACKER: orjinali 24'ü 29 olarak değiştirin:::::::27::::::::::
ve KAYDETİN

Bunları yaptıktan sonra başka bir telefondan kendi telefonunuzu arayın ve sesin farkına varın dostlar.

ayarları yapınca hiç sorun kalmıyor takmayın kafanıza
güzel alet

Bu ayarların ses kalitesine katkısı olmadığı daha önceki mesajlarda birçok kez belirtildi, sadece ses seviyeleri yükseltiyor, sesin kalitesi yine kötü (ses boğuk)

levis_mk

3 Nisan 2008; 20:44:51 

selam arkadaslar ben de bugun size katildim tel.versiyonu D880DXHB1

levis_mk

3 Nisan 2008; 21:18:23 

arkadaslar bu telefonun u600 deki gibi ugo temasi yok mu?

voxah

3 Nisan 2008; 21:45:01 

quote:

Orjinalden alıntı: nighty

İllaki zararlıdır ama, bu telefonun SAR değeri çok düşük. 2.1 seviyesinde birşeydi galiba. Çift telefon taşırsan etkisi altında kaldığın SAR seviyesi 4 küsür oluyor. O daha da zararlı.

Edge yazısını iptal edemiyoruz sanırım. İnternet ayarlarını kendin bozarsan eğeri o tuşa bassanda internete giremez, böylelikle de kontörün gitmez :)

bu telefonun sar değeri oldukça düşük 0.219 W/kg maximum ölçülen değer, ortalama bir cihazın sar değeri 0,7 civarı, çift tel taşıyınca bu değer 1,5-2 civarı oluyor.

tthecurly

4 Nisan 2008; 17:30:07 

valla bu soruyarın cevabını bende merak ediyorum, cevaplayan olursa sevinirim.
quote:

Orjinalden alıntı: Nanosoft

Uzun zamandır batarya bekleme süresi uzun, kamerası iyi, mp3 çalabilen ve kızaklı bir telefon arıyordum. En sonunda bu telefonu oldukça ayrıntılı inceledim gerek yabancı sitelerden, gerek bu forumdan, gerekse www.ceplab.com sitesindeki incelemeden ve sonunda aldım. Kesinlikle güzel bir telefon diyebilirim. (Ben üstelik oldukça makul bir fiyata da aldım).

Üstelik bu telefonu şimdilik tek hatla kullanıyorum ve batarya bekleme süresinin uzun olacağını tahmin ediyorum bir kaç gün sonra tek hatla yaklaşık kaç gün gittiğini yazarım.

Merak eden arkadaşlar olabilir çift simli bir telefonu neden tek simle kullandığımı, hemen söyleyeyim 1200 mAh lik bir bataryanın kullanıldığı ve kibar sayılabilecek (N95, 6500S veya N81 e göre) bir telefon piyasada yok. Sadece bu telefon var. Tabii zevkler ve renkler kesinlikle tartışılmaz.

Sormak istediğim iki konu var (gerçi biri daha önce sorulmuş ama cevaplanmamış);

1. mp3 leri zil sesi yaptığımızda ilk çalma sırasında 1 sn kadar kısık bir sesle başlıyor bunu engelleyebilmek mümkün mü?
2. Menüden yapılan değişikliklerden sonra sürekli olarak kayıt esnasında onay sesi çıkartıyor bunu engellemek mümkün mü?

Saygılar

passat 1.6 fsi comfortline - 2005
tarkanust

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Nisan 2008; 22:09:18 

bugün aldım telefonu kızılayda bi telefoncudan
kutu içeriği biraz midemi bulandırdı kulaklıklı mikrofon çıkmadı ve hafıza kartı yoktu kutuda
tv out kablosunu saymıyorum bile, keklendikmi acaba yarın gidip bi görüşeceğim
arkadaşlar kutudan çıktımı sizde bunlar?

TuRaN.z

4 Nisan 2008; 22:27:13 

kulaklık ve hafıza kartı olmalıydı bunlar eksik ama daha önemlisi umarım kullanılmış bir tel değildir bazen ikinci elide sıfır diye satabiliyorlar...

bilakiss

4 Nisan 2008; 23:53:48 

quote:

Saygılar

1- mümkün değil bildiğim(iz) kadarıyla
2- telefonun sol yanındaki tuşlardan "tuş sesi seviyesi"ni sıfıra getirdiğinizde düzeliyor.

Nanosoft

5 Nisan 2008; 0:05:59 

quote:

Orjinalden alıntı: bilakiss

quote:

Saygılar

1- mümkün değil bildiğim(iz) kadarıyla
2- telefonun sol yanındaki tuşlardan "tuş sesi seviyesi"ni sıfıra getirdiğinizde düzeliyor.

Cevabınız için teşekkürler özellikle bu onay sesi beni çıldırtıyordu, çok teşekkürler tekrar.

Nanosoft

5 Nisan 2008; 0:16:25 

quote:

Orjinalden alıntı: tarkanust

bugün aldım telefonu kızılayda bi telefoncudan
kutu içeriği biraz midemi bulandırdı kulaklıklı mikrofon çıkmadı ve hafıza kartı yoktu kutuda
tv out kablosunu saymıyorum bile, keklendikmi acaba yarın gidip bi görüşeceğim
arkadaşlar kutudan çıktımı sizde bunlar?

Benim aldığım telefon zaten 2. el ve garantisi yok yani kaçak tabir edilen türden dolayısıyla kutu da yok ama bahsettiğiniz kablo ve kulaklık bende mevcut fakat neredeyse yarı fiyatına aldığım için bunu dert etmiyorum.(çalıntı olma ihtimaline karşı da yazılı ve kaşeli bir kağıt aldım bayiden) Ben telefonu alırken önce *#06# den ekrandaki IMEI numaralarını www.tk.gov.tr den kontrol ettim kayıtlı olduklarını görünce aldım (bu arada telefonun üzerindeki IMEI numaraları ile ekrandaki numaralar aynı mı diye bir bakın eğer yurtdışı kaynaklı bir telefon ise muhtemelen aynı olmayacaklardır. Bence siz de buradan kontrol edin eğer garanti Telpa ise www.telpa.com.tr den de bu IMEI numaralarının garantili olup olmadıklarına bakabilirsiniz.

Eğer alttaki IMEI numaraları ekranda görünenlerle aynı değilse mutlaka değiştirin. (Tabii size telefonu sıfır ve garantili diye sattıysa şikayet edin bu bayiyi telekomünikasyon kurumuna derim.)

Düzeltme imei.tk.gov.tr adresi şu an aktif değil 3 gün önce çalışıyordu. Aktif olduğunda bu kontrolü buradan yapabilirsiniz.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nanosoft -- 5 Nisan 2008; 0:23:11 >

stat

5 Nisan 2008; 1:33:08 

Telefona kulaklık taklılı olduğu halde telefon çalarsa kulaklıktan uyarı sinyali ya da zil sesi gelmiyor. Telefonun çaldığını ancak titreşimden ya da duyabilirsem telefonun çalan zilinde anlayabiliyorum. Kulaklığa zil sesini aktarmak mümkün müdür?

Epox 9npa+ ultra | 2x512 Vitesa DDR600 + 2x512 Vitesa DDR566 PC3200 ram | AMD 3800+ 2750 mhz(10x275) @1.4v| PHILIPS 190X6FB |Nec 3500A DVD-R | Zoom X4 | Palit 8600 GT Sonic | Tagan 580W PSU Ver 2.0 | Thermalright XP90 CPU Cooler | 2XSeagate 120gb SATA(RAID 0)+1x250gb Samsung
levis_mk