Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 Sayfa: <<   < önceki  10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
enginmxp

11 Mart 2008; 10:53:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: KoVBoY47

Bu aparat ne işe yarıyor, kullanım amacı nedir ?

valla ben arabadaki mp3 player'a bağlamak için kullanıcam, harici bir hoparlöre'de bağlayabilir isteyen, genel anlamda telefondaki ses çıkışını standart form'a(o yuvanın bir adı vardı ama unuttum) çevirir,

survi

11 Mart 2008; 11:02:26 

benimde çok işime yarardı doğrusu :))
velivolkan

11 Mart 2008; 11:31:36 

çok ilginç ya şimdi bu telefonun msj ayarlarıyla kimse ilgilenmiyor mu herkes mesaj sesi olarak telefonun standart olarak verdiği 4 melodiyi kullanıp kişiye özel msj sesi atamadı mı?o kadar sordum ben sormaktan usanmayacağım burada cvp buluncaya kadar.kişiye özel msj sesini kullanabilen var mı?varsa buna ayrıyetten bir ayar yaptı mı yoksa kişiye özel arama sesi ayarlar gibi msj sesini ayarlayınca oldu mu?teşekkür ederim.

KoVBoY47

11 Mart 2008; 13:34:19 

quote:

Orjinalden alıntı: velivolkan

çok ilginç ya şimdi bu telefonun msj ayarlarıyla kimse ilgilenmiyor mu herkes mesaj sesi olarak telefonun standart olarak verdiği 4 melodiyi kullanıp kişiye özel msj sesi atamadı mı?o kadar sordum ben sormaktan usanmayacağım burada cvp buluncaya kadar.kişiye özel msj sesini kullanabilen var mı?varsa buna ayrıyetten bir ayar yaptı mı yoksa kişiye özel arama sesi ayarlar gibi msj sesini ayarlayınca oldu mu?teşekkür ederim.

Açıkçası ben şimdiye kadar hiç bir telefonumda kişiye özel mesaj sesi atamak gibi bir değişikliğe ihtiyaç duymadım, ama sizin için çok önemli ise buradan da kimsenin ilgisini çekmediğine göre 444 77 11 Samsung çağrı merkezine sorabilirsiniz.

TuRaN.z

11 Mart 2008; 13:37:48 

quote:

Orjinalden alıntı: enginmxp

quote:

Orjinalden alıntı: ersint79

Arkadaslar, bu telefonaa uyumlu jack donusturucu aparat hangi modeldir? kullanan ya da bilen var mi?

bu aparattan bende ariyorum, mesaj arada kalmasın, die tekrardan yazayim dedim. görülebilirliği artsın:)

g600 ün yanında verilen ben 3.5 mm jack dönüştürücü bunla uyumlu...

--- LG KC910 Renoir ---
--- All in one ---

velivolkan

11 Mart 2008; 15:05:00 

quote:

Orjinalden alıntı: KoVBoY47

quote:

Orjinalden alıntı: velivolkan

Açıkçası ben şimdiye kadar hiç bir telefonumda kişiye özel mesaj sesi atamak gibi bir değişikliğe ihtiyaç duymadım, ama sizin için çok önemli ise buradan da kimsenin ilgisini çekmediğine göre 444 77 11 Samsung çağrı merkezine sorabilirsiniz.

ihtiyaçtan ziyade böyle bir özellik var telefonda ama ben bunu aktifleştiremedim sizlerde durum nedir bunu öğrenmek istedim yazılımsal bir hata mı benim beceremediğim bir şey mi ama her nedense insanlar akıl vermeyi daha kolay buluyor elindeki telefondan bu özelliği deneyip bende oldu ya da olmadı aynı sorun bende de var diyemiyor..

baltazar11

11 Mart 2008; 16:04:12 

Arkadaşlar 12 küsür sayfanın büyük bir kısmını ve bu ürünün satıldığı adreslerdeki yorumları okudum

ürün şu an itibariyle 540 ytl ile 690 ytl arasında 512mb ekstra hafıza kartı hediyeli olarak ve olmayarak (düşük fiyatların bazılarında yok 590 ytl ye hediye var) satışda...

yorumlardan anladığım kadarıyla üründe ikinci simkartın ciddi şekilde ses sorunu olduğunu, aynı anda aktif sim kartı kullanabildiğimizi yani arama yapmadan evvel sol tuşa basarak sim kart değişimi yapabildiğimizi öğrendim

bazı arkadaşlarımızın da cep telefonlarını servise gönderdiklerini hatta bazılarının hukuk yollarına başvurmak istediklerini okudum..

SORUM şu;

Ben sadece iki telefon taşımak istemeyen birisiyim, telefon amaçlı olarak kullanmak istiyorum, yani internet benim için önemli değil, WLAN Olmuş ya da olmamış, yok mesaja sesmiş önemli değil

sadece müzik amaçlı olabilir o da çok nadir olarak....

yani tek ana amacım iki telefon taşımaktan kurtulmak(telefonlardan birisi harbi emektar oldu 5-6 yıllık) diğerini yeni aldım Eşime vereceğim....

BU TELEFONU ÖNERİYOR musunuz?

SES problemi çok kısık olmadığı anlaşılma sorunu olmadığı takdirde büyük bir problem değil. AVEA hattımı sadece eşimle konuşmak için kullanıyorum TUKCELL hattım daha çok kullanıyorum..

SON SORU OLARAK,

bir hat ile konuşurken diğer hattan arandığımız zaman ilk konuşmamızı bekletmeye alıp diğer hatta cevap mı veriyoruz yoksa diğer hat meşgul mü çalıyor ya da ikinci arayan kişiyi mi bekletmeye alıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltazar11 -- 11 Mart 2008; 16:09:07 >

kürşadd

11 Mart 2008; 18:28:56 

quote:

Orjinalden alıntı: baltazar11

Arkadaşlar 12 küsür sayfanın büyük bir kısmını ve bu ürünün satıldığı adreslerdeki yorumları okudum

ürün şu an itibariyle 540 ytl ile 690 ytl arasında 512mb ekstra hafıza kartı hediyeli olarak ve olmayarak (düşük fiyatların bazılarında yok 590 ytl ye hediye var) satışda...

yorumlardan anladığım kadarıyla üründe ikinci simkartın ciddi şekilde ses sorunu olduğunu, aynı anda aktif sim kartı kullanabildiğimizi yani arama yapmadan evvel sol tuşa basarak sim kart değişimi yapabildiğimizi öğrendim

bazı arkadaşlarımızın da cep telefonlarını servise gönderdiklerini hatta bazılarının hukuk yollarına başvurmak istediklerini okudum..

SORUM şu;

Ben sadece iki telefon taşımak istemeyen birisiyim, telefon amaçlı olarak kullanmak istiyorum, yani internet benim için önemli değil, WLAN Olmuş ya da olmamış, yok mesaja sesmiş önemli değil

yani tek ana amacım iki telefon taşımaktan kurtulmak(telefonlardan birisi harbi emektar oldu 5-6 yıllık) diğerini yeni aldım Eşime vereceğim....

SES problemi çok kısık olmadığı anlaşılma sorunu olmadığı takdirde büyük bir problem değil. AVEA hattımı sadece eşimle konuşmak için kullanıyorum TUKCELL hattım daha çok kullanıyorum..

SON SORU OLARAK,

bir hat ile konuşurken diğer hattan arandığımız zaman ilk konuşmamızı bekletmeye alıp diğer hatta cevap mı veriyoruz yoksa diğer hat meşgul mü çalıyor ya da ikinci arayan kişiyi mi bekletmeye alıyoruz...

Kardeş Aynen senin gibi düşünerek bu cihazı aldım..
Birincil hattı AVEA İkncil Hattı TURKCELL olarak atadım sesde,görüşmede v.s. hiçbir sorun olmadı bende..Şu an alalı 2 ay oldu (700 ytl/12 taksite almıştım)hiçbir sorunum şikayetim yok.bilakis çok memmunum..

Arama şekli çok basit, numarayı çevirip,yada rehberden bulup, direkt yeşile basarsan brincil hatdan arama yapıyor, numarayı yazıp sol daki tuşa tıkladığın zaman ikincil hada geçiyor ve yeşile basınca arama yapıyor. Yani arama şeklide çok basit ve kullanışlı..
Son sorunuza gelince, sizi arayan hakkında nasıl ol asını istiyorsanız ayarlayabiliyorsunuz,,
örneğin hattın biri ile görüşme yaparken, size sinyal vermesini isteyebilirsiniz,yada karşı tarafa meşkul olmasını isteyebilirsiniz hatta ulaşılmıyor olmasınıda ayarlayabilirsiniz..
Kısacası kesinlikle memmun kalacağınız bir cihaz..
Grüşme esnasında her iki hat ile gidip gelip görüşme yapabilirsiniz..
iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürşadd -- 11 Mart 2008; 18:30:38 >

***TÜRK TÜRKÇE DEMEKTİR; NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE***
baltazar11

11 Mart 2008; 18:40:56 

quote:

Orjinalden alıntı: kürşadd

quote:

Orjinalden alıntı: baltazar11

SORUM şu;

SON SORU OLARAK,

Kardeş Aynen senin gibi düşünerek bu cihazı aldım..
Birincil hattı AVEA İkncil Hattı TURKCELL olarak atadım sesde,görüşmede v.s. hiçbir sorun olmadı bende..Şu an alalı 2 ay oldu (700 ytl/12 taksite almıştım)hiçbir sorunum şikayetim yok.bilakis çok memmunum..

Arama şekli çok basit, numarayı çevirip,yada rehberden bulup, direkt yeşile basarsan brincil hatdan arama yapıyor, numarayı yazıp sol daki tuşa tıkladığın zaman ikincil hada geçiyor ve yeşile basınca arama yapıyor. Yani arama şeklide çok basit ve kullanışlı..
Son sorunuza gelince, sizi arayan hakkında nasıl ol asını istiyorsanız ayarlayabiliyorsunuz,,
örneğin hattın biri ile görüşme yaparken, size sinyal vermesini isteyebilirsiniz,yada karşı tarafa meşkul olmasını isteyebilirsiniz hatta ulaşılmıyor olmasınıda ayarlayabilirsiniz..
Kısacası kesinlikle memmun kalacağınız bir cihaz..
Grüşme esnasında her iki hat ile gidip gelip görüşme yapabilirsiniz..
iyi günler

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla İkincil hattın sesiyle ilgili bir probleminiz de olmamış....

celen1

11 Mart 2008; 21:18:24 

quote:

Orjinalden alıntı: celen1

Arkadaşlar selam
Bugün uzun süredir takip ettiğim D880'i aldım. Genelde beklentilerimi karşılayan kaliteli bir telefon olduğunu düşünüyorum.Ayarlarını yaparken çözemediğim sorunları size sormak isterim.
Size sorularım;
1.Ana ekranda
Avea
Tr Avea
Tr Turkcell
görünüyor. Bu ikinci Avea yazısını silebilirmiyim? Yoksa operatörden mi kaynaklanıyor?
2. Eski tel'imde kullandığım Bluetooth kulaklığı D880'e nasıl tanıtacağım Bluetooth ayarlarından aygıt tanıma yaptım ama kulaklığı yakalamadı Kulaklığın markası Laxon. Nasıl bir yol izleyebilirim.

Teşekkürler.

Arkadaşlar benim problemler aynen devam ediyor. Acaba yardımcı olabilecek birileri var mı?
Teşekkürler.
Bu arada mesaj sesini arttırmak mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celen1 -- 11 Mart 2008; 21:18:19 >

HONDA JAZZ ELITE CVT 2008 GÜMÜŞ
KoVBoY47

11 Mart 2008; 21:43:02 

@celen1

1. sorunun cevabı BURADA verilmişti.

2.Soru için de sanırım kulaklığınız sizin telefona uygun değil.

celen1

11 Mart 2008; 22:00:29 

Teşekkürler

Daha önceki açıklamalar ilk sorumun tam cevabı değildi. Anlatılan ekrandaki şebeke isimlerinin tamamen kaldırılmasının nasıl olacağıydı.

Evet haklısınız galiba bana ucuz ama kullanışlı ve D880'e uyan bir kulaklık almak düşüyor sanırım.

HONDA JAZZ ELITE CVT 2008 GÜMÜŞ
enginmxp

<
 11 Mart 2008; 22:48:07