Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
KoVBoY47

4 Mart 2008; 17:16:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ikincil olarak seçtiğiniz hattı kapatabilirsiniz, ama birincil hattı kapatamıyorsunuz.

mdy

4 Mart 2008; 17:53:27 

İlla birinci hattı kapatmak istiyorsanız, onu ikinci hat yapar daha sonra kapatırsınız. Neticede istediğiniz hatlardan bir tanesini kapatabiliyorsunuz.

celen1

4 Mart 2008; 20:48:44 

teşekkür ederim

HONDA JAZZ ELITE CVT 2008 GÜMÜŞ
iletimmesaji2

4 Mart 2008; 20:58:29 

java oyun yüklemeyi denedim geçenlerde ve başarışlı oldum.d900i deki ile tamamen aynı..java program ve oyun yükleme böyle oluyor:
d900i forumundan alıntıyla yapma yöntemi :
Gerekli Programlar:

http://www.mobileplaytime.co.uk/help/SoftickPPP221.exe

http://www.mobileplaytime.co.uk/help/Uploader.exe

tefonu usp kablosuyla pc ye bağlayın

Softick Programımızı hatalara bakmaksızın yüklüyoruz.
Yükleme işleminde, USB Share mode kısmına geldiğinizde, exclusive mode seçeneğini seçin

Telefonunuzda, Uygulamalar -> Java Dünyası -> Şebeke Ayarları'na gidip telefon
ayarlarını aşağıdaki gibi olsun

APN : internet
Kullanıcı adı : Boş
Şifre : Boş
Proxy : Devre dışı

telefondan *#52828378# kodunu girin ve ota type settings menusunden serial ota seçin

daha sonra softick ppp programını sağ tıklayarak setting e girin burda bluetooth/seriale

gir ve com4 /device/ss_mdm0 ı tıkla.aynı sayfada options var gir ve enable yi tıkla.tamam de.

sonra sofftick i aktif et. softick ppp hata verecektir ... cancel (çıkış) butonuna tıklayın
kapansın
görev çubuğuna geldiğinizde softick ppp programının 1 cihaz ile bağlanıtda olduğunu
göreceksiniz

daha sonra pc de hazırda bulunan java uploader programını çalıştırın ve telefona yüklemek istediğiniz uygulamayı seçin
burada dikkat edilmesi gereken şey jad ve jar uzantılı dosyaların aynı klasör içerisinde olması gerektiğidir ...
telefondan *#52828378# kodunu girin ve Serial test seçeniği ordaki menülerdende PPP UP ve USP Yİ SEÇİN.Yanlız bu seceneği birkez yapın yok tel resetlenecektir
Serial Test menüsüne geri döndüğünde Serial Download diyin
Yüklendikten Sonra telefonu tekrar kapatıp açın *#52828378# kodunu girin Ota type settingi GPRS yapın bukadar
bundan sonra sadece uploder programından oyun secin ve serial test menüsünden serial download diyin yeterli olur

Bruce Lee Fan Club
dj night

4 Mart 2008; 22:03:22 

Bende bu telefonu dün alarak bu furyaya katılmış oldum.Öncelikle bu çift sim kartı birarada çalıştırmasından dolayı sağladığı fonsiyonellikten ötürü samsung u tebrik ederim.İlk kullanmamdaki gördüklerim pek de büyük detay sayılmaz,lakin dile getirilmesi gerekir.Bunlardan biri diğer kullanıcılar tarafından da yazıya geçirilmiş olan 2.hattın normal çekim performansına sahip olmuyor gibi bir izlenim bırakması.Evet anten yayın seviyesi normalinden düşük olarak göstersede,aslında donanımsal olarak az çektiğinin anlamına gelmiyor.Çünkü,yaptığım deneye göre,aynı gsm operatörünün iki sim kartı,slotlara takıldığı zaman,neredeyse bütün telefonların çok az çektiği yerde çıkan sonuçta,mesela 1.hattın göstergesi 2 diş gösterdiğinde 2.hat bir diş göstermiş.Hemen sonra biraz daha kötü çeken yerde,1.hat 1 diş gösterdiğinde 2.hat hala 1 diş göstermiştir.Açıkçası bunu gördükten sonra rahatladım çünkü benim teknik servislerine karşı sinirim var;zamanında çok bekletildim.Diğeri ise kamera flashının bulunmamasıdır.

enginmxp

4 Mart 2008; 22:37:17 

quote:

Orjinalden alıntı: celen1
1.Telefon açıkken özellikle geceleri bir hattı kapatmak istesem bu mümkün mü? Yani bazen kartı içinden çıkarmadan tek hatmış gibi kullanabilirmiyim?

1. bu soruna hızlı, düşünmeden cevap verdim, pardon. Diğer arkadaşlara katılmakla brlikte, 1. hattı da kapatmak için profiller den "çevrimdışı" profiline geçersen 2 hatta erişilmez olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginmxp -- 4 Mart 2008; 22:51:44 >

enginmxp

4 Mart 2008; 22:56:13 

quote:

Orjinalden alıntı: iletimmesaji2

java oyun yüklemeyi denedim geçenlerde ve başarışlı oldum.

eline sağlık hocam,süpersin:)

velivolkan

5 Mart 2008; 3:20:44 

arkadaşlar bir önceki sayfada yazdım ama dikkate alınmadı bir kez daha yinelemek istiyorum sorun olarak gördüğüm olayı.
Öncelikle msj sesini 4 msj melodisi dışında seçemiyoruz sanırım haksız mıyım?
Ama şöyle bir seçeneğimiz var o da kişilere msj sesi atayabilme imkanı..Yalnız kişiye atadığım çağrı melodisi kişi aradığında çalsa bile ona ait msj sesi almıyor bu durumu farkeden var mı sizde de oldu mu?

ayberlev

5 Mart 2008; 10:59:21 

Herkese merhaba.Tlf.nu kurcalaya kurcalaya öğrenmeye ve alışmaya çalışıyorum. Bu sırada bellek olayında varsayılanı hafıza kartı olarak seçtim.Ama tlf na kaydettiklerimi görmek için yani hafıza kartını görmek için ne yapmak gerekiyor tam anlayamadım.Mesela bir müzik indirip kaydet dediğimde buna nasıl ulaşacağım.Bir de tlf daki kullanım tuşlarında ortadaki OK yazılı olan tuş web için ayarlanmış.Kapağı kaydırdırıp açtığınızda ana menüde iken bu tuşa basınca web bağlantısı kuruluyor.Bu tuşun işlevini değiştirebiliyor muyuz.Kısa yollar da diğer aşağı,yukarı ve diğerleri değişebiliyor ama bunu bulamadım.

ayberlev

5 Mart 2008; 11:02:31 

Bu arada pilin 2. ci şarjından sonraki durumu:Pazar sabah tlf. açıldı ve salı gece 02.00 de şarjı bitti.Bu süre boyunca tlf.hiç kapatılmadı ve konuşma,wap,kurcalamalar yapıldı.Ne dersiniz?

ayberlev

5 Mart 2008; 11:08:43 

quote:

Orjinalden alıntı: efki70

yukarda bir arkadaş okudum bir hatla konuşurken diğer hat uyarı verip bekletmeye alıp görüşme yapabililiyormuş
bende ise bir hatla konuşurken diğer hattı arayanlara meşgul görünüyorum
bu yönde bir çözüm olabilir..teşekkürler.
quote:

Orjinalden alıntı: enginmxp

quote:

Orjinalden alıntı: efki70

telefonla konuşurken diğer hattımı arayanlara meşgul görünüyorum
çözemedim..

nasil bir cozum ariyorsun???

Bence her iki hatta da ayrı ayrı yani ARAMA BEKLETME yi ( ayarlar-arama ayarları-sesli aramalar-arama bekletme) etkinleştirebilirsiniz.

enginmxp

5 Mart 2008; 11:42:44 

Menü --> Dosyalarım
bu ekranda iken "#" tuşu veya "*" tuşu ile değişiklik yapabilirsin kart ve tel arasında,

"OK" tuşunun işlevini değiştirmeyi bende sormuştum, yanıt alamadım, benide uyuz edio herdefasında web'e bağlanmak.

quote:

Orjinalden alıntı: ayberlev

Herkese merhaba.Tlf.nu kurcalaya kurcalaya öğrenmeye ve alışmaya çalışıyorum. Bu sırada bellek olayında varsayılanı hafıza kartı olarak seçtim.Ama tlf na kaydettiklerimi görmek için yani hafıza kartını görmek için ne yapmak gerekiyor tam anlayamadım.Mesela bir müzik indirip kaydet dediğimde buna nasıl ulaşacağım.Bir de tlf daki kullanım tuşlarında ortadaki OK yazılı olan tuş web için ayarlanmış.Kapağı kaydırdırıp açtığınızda ana menüde iken bu tuşa basınca web bağlantısı kuruluyor.Bu tuşun işlevini değiştirebiliyor muyuz.Kısa yollar da diğer aşağı,yukarı ve diğerleri değişebiliyor ama bunu bulamadım.

iletimmesaji2

5 Mart 2008; 11:46:47