Evet edit çok eğlenceli. Birde yeni skill ekleme öğrenebilsek değişik combolar yaptırırım o zaman Ben Julian'ın Big Bang'inin içine Diablo II LOD'da 4'üncü world'deki NPC'lerden birinin havaya çizdiği rünü alıp LF2'ye yerleştirmiştim. Big Bang'i yaparken önce rün yazılıyordu ardından patlıyordu. Çok güzel bir şey.
Bu arada bazı arkadaşlar kapalı adamları açamamış. Direk data.txt'yi veriyorum. İndirip Data klasörüne atınız. Değiştirilsin mi? diye sorduğunda evet diyerek değiştiriniz.
Harabelerden dört dünya yaratıldı. Bizim için ve menschler için dünyalar: Gök, Ateş, Taş, Su. Her dünyayı bir diğerine dört Kapı bağlar: Arianus'u Pryan'a, Abarrach'a, Chelestra'ya. Düşmanlarımız için bir ıslahevi yapıldı: Labirent. Labirent diğer dünyalara Beşinci Kapı ile bağlanır: Nexus. Altıncı Kapı ortadadır, giriş sağlar: Vorteks. Ve her şey Yedinci Kapı aracılığı ile yapıldı. Son, başlangıçtı...
bişide bn sorucam ve sölicem birincisi lf2.5 çıktı lf2 deki kapalı carakterler ve daha fazlası var 2.si biri bna hareket yaması yapabilirmi dennisefirendeki gibi koşşun ama ateşi mavi olsun bide bu oyunda tutmak hangi tuşla rudolf tutunca ve snra dja a bhasınca tuttuğu adam oluo
simdi rudolfla karşıdaki adma jilet atıyoruz karşıdaki adam hani hareket edemiyor ya işte o haraket edemediği yani afalladığı zaman üstüne gidip tutuyoruz sonrada dja ya basıyoruz sonrada karşıdaki adamız rudolf haline dönmek için yeniden dja ya basın.