yaw bu kasanın ön tarafına 12 lik bi fan daha takmak istiyom ama nasıl olcak bir aparatı falan varmı yada nasıl yapılacağını bilen bir arkadaş anlatabilirmi
ilk sayfadaki resimlere bakarsanız önden hava çekmek için şaseyi maktap ile deldim... çünkü hdd mounting bezel yani hdd takma yuvasının arkası bütün havayı tutuyor ve sisteme iyi hava çekmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratozcirpici -- 28 Aralık 2007; 1:01:28 >
Ben de buraya baktıktan sonra nihayet aldım uzun süre oldu alalı gerçi ama ancak fırsatım oldu vatandan aldım. eski coolermaster nerdeyse sığardı içine biraz kassam Stacker siyah: kabloların toplanmış hali bunlar bazı kabloları arkadan geçiremedim yetişmiyordu o yüzden çoğu önde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GobliN -- 22 Ocak 2008; 19:08:11 >
bende sipariş verdim bugun hizli al comdan 17x12=209ytl kargo ucretsiz çok ii fiyat çift psulu model forumda 2. eline 190 istiyolar alcak olanlar kaçırmasın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3k0 -- 25 Ocak 2008; 14:00:20 >
hızlialdan 209ytl kargo dahil geldi kasa kutusu çok büyük kargocunun yüzünü görmek isterdiniz kapıya gelince adeta verdi kaçtı :) eski kasa ile farkınıda göstermek amaçlı foto da koydum
kasa çok güzel fakat kapaklar masaya sokarken bile çizildi çok cbk çiziliyo
arkadaşlar kutu üzerindeki resimlerde kasanın ön tarafına üç adet fan yerleştirilmiş ben iki tane koymak istiyorum fakat aparatları nerden bulabilirim veya nasıl takabilirim fanları bir fikri olan varsa yardım
kasa senelerdir kendini kanıtlamış kasalar arasındadır yanlız bu kasada stok fan bana çok banal geldi alacak arkadaşlar mutlaka yanında birde işlemci fanı alsınlar ço faydasını göreceğinize inanıyorum
intel Q6600 2400@3400 coolermaster tx gigabayt p35ds3r ocz 800mhz 5-5-5-16@ 890 4-4-4-12 zotac 9600gt @ 780/2150/1900 (bazen resetliyor) 2*160gb seagate hd highpower 560w plus 2 adet dual 6w hoparlör 1 adet kenwood s3000 s. woofer sony 260g 1ohm amfi