Daha önce INT SW ile alakalı bir bilgi verdik sanırım eksik ve yanlış olmuş İnt SW yi Anakart üzerinde bulunan CI Chassis Intrusion Header) a bağlanılabiliyor X38 p5kc de var bizzat görmüş olduk Lakin tam anlamıyla kullanabilmeyi başaramadım sanırım Zira Everest Algılayıcı Bölümde Kasanın Açıldığı Tespit edildi diyor ama kasa Kapaği açıksada kapalıysa bunu veriyor nasıl resetlenir nasıl kontrol veya başka bir programa veri yollanır henüz çözebilmiş değilim açıkcası Çözünce tekrar döneriz
Aslında stacker kasaların yan kapaklarına 25cmlik fan takılı olsa super olur.Chakra kasalardaki fanın aynısı ayarlanabilir iceri/dısarı hava üfleyenlerden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chorme86 -- 10 Kasım 2007; 14:49:05 >
Aslında stacker kasaların yan kapaklarına 25cmlik fan takılı olsa super olur.Chakra kasalardaki fanın aynısı ayarlanabilir iceri/dısarı hava üfleyenlerden
sanırım yakında öyle birşeyler yapabilirim, ama asıl niyetim komple su soğutmaya geçmek
Bende stacker sahibi oldum yorumları ve ilgisinden dolayı OErdeme teşekkür ederim.montajı kısmen yaptım güç kaynağı olarak Highpower kullandım.Arkasında bulunan güç göstergesi stackere farklı bir hava kattı.Montajı henüz tamamlamadım ama bir kaç resim sunmak isterim.iç kabloları düzenleyip ön kısmıda tamamladıktan sonra ,ayrıntılı resimler göndereceğim.Ama şunu söylemek istiyorum,eski kasamdan sonra şahinden inip mercedese binmiş gibi oldum.şahane bir kasa iyiki almışım. Eski kasam yan kapağı çıkmış halde (tamamen pleksi idi):
ben 25 cm lik fanların bir işe yaramadığı gibi kasaların sırf görüntü uğruna hava sirkülasyonunu bozduğunu düşünüyorum.
CMStacker için delikli yuvarlak yan pencerenin arkasına elimde olan thermaltake kırmızı ışıklı 8 cm lik sessiz fan takmayı düşünüyorum.Işığının deliklerden dışarı süzülmesini görmek hoş olacak.
Ayrıca uzun zaman önce tahta kasa yapımı sırasında gördüğüm blower fanların cmstacker için olanını gördüm .Benim kasamda olmalı .Pahalı olsada sipariş verdim.yerinin kasada boş kalmasına seyirci kalamazdım.