Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: --ARCHOS 605 WİFİ 80GB--

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Diğer Mp3/Video Oynatıcılar >> Cevap: --ARCHOS 605 WİFİ 80GB-- Sayfa: <<   < önceki  2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
DRAO

1 Mart 2008; 1:38:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: ceyzep

merhaba drao olayı çözdüm.Öncelikle dvd lerde bilidğin gibi video ts dosyası var o klasörü olsuğu gibi cihazın video kısmına kopyalıyorsun.Sonrasında
Menu -settings-vıdeo payer içerisinde play mode folder yapıyorsun Sonrasında o klasör içerisinde ilk dosyayı aç ve iyi seyirler sana diyorum.ben denedim sorun yok bende.
Bu arada görüntü ve ses kalitesi mükemmel.

Ceyzep ben senin dediğin gibi DVD deki Video_ts klasörünü kopyalayıp dediklerini yaptım ama hala film onamıyor. Daha doğrusu bir şey oynatmaya çalışıyor ama ekranda film değilde yeşil bir ekran ortaya çıkıyor. Hala sorun devam ediyor. Sen bütün DVD'leri oynattın mı? Alt yazı ve türkçe dublaj olayı hakkındada bir sorum olmuştu. Bu konudada bilgi verir misin?
Teşekkürler...
ceyzep

1 Mart 2008; 1:51:05 

Bir kaç dvd filmde bende de yeşin ekran çıktı.Ama son güncellemeyi yaptıktan sonra öyle bir sorun kalmadı bende.Alt yazı olayına ben hiç girmedim.Altyazılı filmler genelde izlemem.O yüzden hiç bakma gereği duymadım.Şunu denermisin cihazın video klasörü içindeki tüm video dosyalarını sil.Sonrasında wob uzantılı bir dosya at onu oynatmaya çalış sonrasında dediğim gibi tüm klasörü at o şekilde dene bakalım.

hazanfer

2 Mart 2008; 14:30:28 

Arkadaşlar 3-4 hafta kadar önce hafızasına ve oldukça fazla olan özelliklerine bakarak aldığım Archos 605 wifi 30 GB cihazımı ebatları büyük gelmeye başladığı için satıp daha ufak 4 GB kadar sadece mp3 çalan birşey almak istiyorum... satın almak isteyen olursa 400 ytl istiyorum. konuya hakimseniz müzik kalitesi yüksek ufak kalem pille çalışan 4 GB kadar hafızası olan mp3 çalar tavsiyesi de alabilirim...

http://www.ekisara.com/
ek iş, ek gelir, arayanlara....
dewr

2 Mart 2008; 21:21:30 

yrn yada salı günü yeni firmware cıkıcak sanırım.
pulpa

3 Mart 2008; 21:35:38 

arkadaslar archosla youtubeden video izleyemiyorum sitede flasf playeriniz yuklenmesi lazim felan yaziyor ne yapmaliyim siznasil izliyorsunuz youtubeyi normalde acmiyormu?bir prograam vs yuklemem gerekiyormu?

sadece msı vr 330 yeterli....
dewr

3 Mart 2008; 21:47:34 

quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

arkadaslar archosla youtubeden video izleyemiyorum sitede flasf playeriniz yuklenmesi lazim felan yaziyor ne yapmaliyim siznasil izliyorsunuz youtubeyi normalde acmiyormu?bir prograam vs yuklemem gerekiyormu?

youtubeda herhangibir problem olmuyor gayet rahat bir şekilde izlemekteyim. acma kapama tuşuna uzun süre basılı tut restart at sonra tekrar acınca biraz bekleticek sorun giderilmiş olucak.

youtube tarzı diğer sitelerde problem yaşayabilirsin ama.
pulpa

3 Mart 2008; 22:24:05 

makinayiresetledim gene ayni sitede flash player yukleyin yaziyor flash player cikmiyor sizde normalexplorerdaki gibi flash playermi aciliyor bendeki sorun ne acaba?

iRoNMaSTeR

Sisteme Gözat

3 Mart 2008; 23:17:15 

quote:

makinayiresetledim gene ayni sitede flash player yukleyin yaziyor flash player cikmiyor sizde normalexplorerdaki gibi flash playermi aciliyor bendeki sorun ne acaba?

eğer Web Pluginini aldıysan YouTuBe izlemende bir problem olmaması lazım
web plugin yoksa izleyemezsin
Eğer varda izleyemiyorsan o zaman daha derinden ilgilenelim

İNADINA TRABZON!!!
dewr

3 Mart 2008; 23:31:55 

quote:

bazı videoları acmıyorken bazılarını acıyordu reset atıodum ve düzeliyordu. eger düzelme olmuyorsa format atıp fimware yukledikten sonra tekrar dene istersen.

bide direk bilgisayardaki gibi websayfasında video oynamıyor. ayrı bir video penceresi acılıp orda oynatıyor videoyu.
pulpa

4 Mart 2008; 8:45:32 

direk bilgisayardaki gibi izleyeceğim videoya tıklıyorum açılmıyor(web plug in yüklü)get flash player latest versiyon yazıyor sayfada normalde videoya tıklayınca başka bir sayfada açmasımı lazım ? niye açmıyor anlamadım en son firmwareyi yüklemedim gerekirse yükleyip tekrar deneyeyin hiç youtube girmemiştim dün aklıma geldi deneyeyim dedim olmadı

dewr

4 Mart 2008; 17:09:37 

suanda archosdan baglanioum az oncede youtubeda video isledim. islemek istedigin videonun sayfasinda ayri olarak video penceresi aciyor.son firmwarele alakasi yok. sayfada iken biraz bekle kendiliginden acilacaktir.

hala acilmazsa format atip herseyi bastan yuklersin.
pulpa

4 Mart 2008; 17:50:09 

format dediğiniz nedir anlamdım tüm hafızayı silmekmi yoksa iğne ile reset yerine basmakmı yada yeni yazılımı yüklemekmi?
arkadaşlar format bölümünü menüden buldum ama daha önce 21 şubatta çkan 1.8.05 yazılımı yükledim (önceki yazılım 1.7.06 idi)aradakileri yüklemeden en son yazılımı yükledim ama şimdi içndeki bir videoyu ileri geri sarınca kitleniyor ses devam ediyor görüntü gelmiyor yazılımı tekrarmı yükleyeyim makinyı komplemi resetleyeyim ne öneriyosunuz ayrıca youtubede hala video seyredemiyorum nasıl iş anlamadım yazılım yüklüyorum cihaz eskisinden beter oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 4 Mart 2008; 22:40:02 >

dewr

5 Mart 2008; 16:32:07 

format bildigin format. maklneyi geri yukleme yapmak ayarlardan yapıosun ilk haline dönüyor aldıgın zamanki.
pulpa