ark.lar bende archos av300 vardı buna filmleri çevirerek atabiliyorsunuz . benim çevirme programım pocketdivxencoder bunu öneririm size bu program sayesinde altyazıyı gömülü hale getirebiliyorsunuz birde total video converter var onuda deneyebilirsiniz ben genelde pocketdivxencoderı kullanıyorum imş. yarın archos 605 wifi 30 gb gelicek web plugin yükleyeceğim türkiyeden yükleyebiliyormuyuz? iyi günler
vcd den divx e istediğin kadar yüksek çözünürlükte çevir vcd formatı gereği 352 x 288 352x240 kadar bişey,zira dvd 720 480 piksel çözünürlüğe sahiptir.O yüzden vcd den ne kadar çeviri yapsanızda iyi bir görüntü kalitesi alamazsınız.Program önerim de winmpgle aynı yapıya sahip ama benim uzun zamanlardır kullandığım xilisoft video converter son versiyonlarından ve nero nun kendi içinde nero vision diye bir program var en iyi kaliteyi bu programdan aldım,ses görüntü kayması yok...hem de divx vcd dvd gibi formatlara da ceviri yapabiliyor ama biraz uzun süreli...
archos.com dan satın alıp yükleyebiliyorsun ancak bazılarının içindde gelebiliyor,bence öne bir kontrol et firmware diye bir bölüm var orda yazıyosa yüklüdür...
arkadaşlar bende 4gb yi alacağım ama bu web plug inin türkiyeden nasıl yükliyeceğiz sitesinde ülkeler içinde türkiye yok malesef bilgisi olan yükleyen varmı??
other country tıklayınca web Video podcast plug-in ve Cinema plug-in çıkıyor türkiye gene yok web brovsingde çıkmıyor??sizdede öylemi? birde bu 4gb yi sd kartla kaça kadar arttırabiliyıoruz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 15 Kasım 2007; 12:53:09 >
Arkadaşım zaten other country seçince Türkiye vs. çıkmıyor bilgileri doldururken seçiyorsun,aşağıda direk gen5plugin satış sayfası var,ordan web plugin seçersen aşama aşama satın alım yapıyorsun zaten ordan sonra kendin halledersin herhalde...16 gb lık sd karta kadar toplamda 20 gb a kadar çıkartabiliyorsun...
Archos 605 ve 405 pc golddada satışa çıkmıştır;bu ne hız beaa anlamadım yakında bakkalda bile satacaklar...gazeteyle kuponla falan verecekler...rıza amca ordan bir archos yollasana ....hahahhhhaa
merb ark.lar yukarda gökhan arkadaşın pc golda geldiğini dedikten sonra baktım archos şöyle birşey vazıyor ordan kopya ettim PLUG-İNS cast - www. ARCHOS.com’da yayınlanan video podcast plug-in, sinema plug-in, web browser plug-in ve wıdgets plug-in kanallarından bedelsiz olarak download edebilme imkanı.
pluginler bedavamı diyor benmi yanlış anladım iyi günler
Bence pc gold adına tahlihsiz bir açıklama olmuş... Peki ya gerçekse...Bedavaya indirme şekli tanımışlarsa...Üründen almak istyen Bir baba yiit öğrensin bence...O zaman golddan almak çok karlı olmuş olur...
pc goldla az once gorustum. bilgileri archosdan aldıklarını belirttiler. parayla download edildiginden haberleri yokmuş, tekrar kontrol edip hata warsa düzelticeklermiş.