Version 1.3.54 - October 26, 2007
Bug fixes:
* Improve support of .smi subtitles files
arkadaşlar merhaba 2 sayfayıda okudum ama hala anlayamadım şimdi bu archos 605 ler altyazı destekliyor mu? ona göre cowon a2 veya bunu alacam archos daa ağır basıyor dokunmatik ekran wifi ve çözünürlüğü ile... ama benim için önemli olan altyazı desteği
Gigabyte P35 DS4 |||||| Q6600 AC freezer pro |||||| Team xtreem 4*1gb ddr2 800 |||||| Zotac 8800gt |||||| Hyundai L72s |||||| Logitech g15 |||||| Razer copperhead Thempest Blue Razer Lachesis |||||| Razer Exactmat ||||||ASUS Atlas 450w psu|||
4 gb lıkta varda 80 ve 160lıkta yokmu şimdi,çok saçma bişiy,benim dikkatimi çekmedi daha önce,pardon...ama hala anlamadım ne farkediyo da farklı firmware çıkıyo...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhns -- 3 Kasım 2007; 15:33:51 >
4 gb lıkta varda 80 ve 160lıkta yokmu şimdi,çok saçma bişiy,benim dikkatimi çekmedi daha önce,pardon...ama hala anlamadım ne farkediyo da farklı firmware çıkıyo...
Sonuçta hard disk ve flash disk gibi farklılıklar var.Ve tabi bir de boyut.4-30GB lıklar 80-160 GB lıklardan az daha ince.
ama şöyle düşünürsek aaynı sistem mevcut ikisindede,bilgisayar gibi hard diski büyüklüğü ile alakalı bir durum söz konusu olamaz ama belki sd kart olması değiştiriyordur işi,bilemeyiz...
arkadaşlar alet sub ve srt altyazı dosyalarını babalar gibi okuyor hatta ve hatta kalın ince italik falan gibi seçeneklerle yalnız bu aletin web browser ını indiren olduysa paylaşalım lütfen...Paralarımız yurt dışına akmasın...