archosun resmi web sitesini incelersen. görürsün..gerekli olan desteklemesiydi onuda yaptılar..geerkli navigasyon yazılımıyla türkiyede desteklenir.daha bir cok yenilik war.. archos.kom bi bak derim
vay be oldukça iyi=) kayıt olayı için o dvr station falan filan olmasaydı tercihim archos olacaktı ama onun dışında gerçekten aleti yücelttiler oldukça..
arkadaşlar archos un sitesinden cinema plugın i almak istiyorum ama order form daki kayıt bilgilerini girdikten sonra diğer işleme geçmek istiyorum fakat "the serial number not valit or missing, please check" uyarısı veriyo bakıyorum ne yapacağım diye ama bulamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar archos un sitesinden cinema plugın i almak istiyorum ama order form daki kayıt bilgilerini girdikten sonra diğer işleme geçmek istiyorum fakat "the serial number not valit or missing, please check" uyarısı veriyo bakıyorum ne yapacağım diye ama bulamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
oncelikle siteye uye olman lazım.(account/registration) kısmından uye olunuyor. uye olurken sahip oldugun archosu kayıt ettiriosun.bir nevi kayıt altına girmesini sağlıyorsun.
üye olduktan sonra sana müşteri numarası vericek.onunla alışweriş yapabilceksin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewr -- 26 Nisan 2008; 14:31:26 >
arkadaşlar üye olurken herhangi bir ibare gelmedi yani archos u kayıt ettirme gibi. brtürlü yapamadım ne biçim işse.pulig-in alacağım ama öylece uğraşıyorum.kastedtiğim şey bu işte. ben kayıt oldutan sonra benim karşıma çıkan ekran bu ve ben bunların hepsni doldursam bile yine o uyarı penceresi açlıyo ne yapacağım nereye ne yazacağım nasıl kayıt yapacağım bu archos 605 i anlamadım.
bu cihazdan birtanede bende var kutusunda kullanılmamış icinde garanti belgesi felanda var 40 gb hdd böyle zımbırtılı şeylerle ugraşamam ugraşmak istiyen varsa sata bilirim 350 ytl istiyorum www.passport@gmail.com adresim mail atarsanız size ulaşırım veya bu adresi msn nize ekleyebilirsiniz