SLM BEN MODEM ALACAĞIM. FAKAT SİZE BİR DANIŞIYIM DEDİM ORTALAMA 80-100 YTL ye ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM . KALİTELİ BİR MODEM ÖNERİR MİSİNİZ (VDSL DE ÇIKIYOR ONA UYUMLU OLSA İYİ OLUR) (BELKİ BİR KAÇ KİŞİ KULLANABİLİRİZ İNTERNETİ)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAMBAZzzz -- 1 Ekim 2007; 10:58:16 >
Dostum philips aldım 1 hafta once bugun iade edip us robotics aldım.125 mbit destekli.İnan çok mutluyum.Süper bir modem.Modem budur diyorum.100 un uzerine 60 daha ver adam akıllı birşey al.Hiç sıkıntı yaşama derim.
bende de geek var kırmızı 4 portlu q51 modeli sanırım.8 ay önce Şubat'ta Chip'te testi vardı, 15-20 modem arasından 1. olmuştu, ben de nisan'da aldım tabi,6 aydır kullanıyorum 1 defa modemi kapatmadım hiç sorun yok.Sadece adaptörü değiştirdim o kadar.Geek pek bilinmiyo ülkemizde ama fişek gibi alet valla.
Yaklaşık 2 yıldır 7 gün 24 saat Alcatel thomspon speedtouch 546 Kablolu 4 portlu modem kullanıyorum. 2 yıldır hiçbir sorun çıkarmadı. Modemlerle çok sorun yaşamış biri olarak(4-5 tane modem değiştirdim) müthiş bir alet olduğunu düşünüyorum.
Yaklaşık 2 yıldır 7 gün 24 saat Alcatel thomspon speedtouch 546 Kablolu 4 portlu modem kullanıyorum. 2 yıldır hiçbir sorun çıkarmadı. Modemlerle çok sorun yaşamış biri olarak(4-5 tane modem değiştirdim) müthiş bir alet olduğunu düşünüyorum.
Ben de 3 yıldır 7/24 bir gün bile fişini çekmeden kullandım ve hala taş gibi modem. Hiç sorun çıkarmaz SpeedTouch.