arkadaşlar bu klavye ve mouse'yi nasıl bilirsiniz wireless olduğu için oyunlar iyi performans verir mi? yani bir düşme yaşanır mı performansta mesela soldier front oynarken ''W'' harfine basılı tutacağım için takılma falan olur mu? yani adam giderken duraklama gibi? ( anlatamadım galiba neyse siz anladığınız kadarına cevap verin :D )
Ben de bu setten almayı düşünüyorum. Orta-Üst bir kullanıcıyım. Oyun olarak sadece Football Manager ve PES 2008 oynuyorum ki onu da joypad ile. Bolca metin yazıyorum. Bir de aktif bir internet kullanıcısıyı. Tüm bunları göz önüne alırsak bu set benim ihtiyacımı karşılar mı? Değerli yorumlarınızı bekliyorum...
şimdi bütün kablosuz klavye mouse setleri oyunlarda takılma yapabilir çünkü frekansla çalışır.zaten hiç bir firma buna garanti vermez.bu yüzden kablolu bir şeyler al ama set olmasın setlerdeki farelerin çözünürlükleri çok düşük.benim tavsiyem logitech mediakeyboar+logitech pilot optical mouse(fare 1000 dpi)
şimdi bütün kablosuz klavye mouse setleri oyunlarda takılma yapabilir çünkü frekansla çalışır.zaten hiç bir firma buna garanti vermez.bu yüzden kablolu bir şeyler al ama set olmasın setlerdeki farelerin çözünürlükleri çok düşük.benim tavsiyem logitech mediakeyboar+logitech pilot optical mouse(fare 1000 dpi)
Tavsiye için çok teşekkürler hocam. Ama pek oyun oynayan bir adam değilim. Bu ürünü tercih nedenim ise fiyatı. Umarım anlatabilmişimdir...
ben microsoftun 2000 serisini kullanıyorum. bilgisayarı yazı yazmak ve ınternete girmek ıcın kullanan bır kullanıcıyım. anlayacagınız gıbı setı fazla zorlamadım ve bu zamana kadarda bır kusurunu gormedım ancak setı kutusundakı cd ıle tanıtıp kullandıgım zaman ram kullanımının arttıgını gordum. bende yazılımını sılıp oyle kullanıyorum.
ben microsoftun 2000 serisini kullanıyorum. bilgisayarı yazı yazmak ve ınternete girmek ıcın kullanan bır kullanıcıyım. anlayacagınız gıbı setı fazla zorlamadım ve bu zamana kadarda bır kusurunu gormedım ancak setı kutusundakı cd ıle tanıtıp kullandıgım zaman ram kullanımının arttıgını gordum. bende yazılımını sılıp oyle kullanıyorum.
Yorumunuz için çok teşekkürler. Ben de kararımı kesinleştirdim. Sağolun
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, ve bir ormgan gibi kardeşçesine!...