Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
microsoft wireless optical desktop 1000

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> microsoft wireless optical desktop 1000 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
WaReZ

30 Eylül 2007; 10:34:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bu klavye ve mouse'yi nasıl bilirsiniz wireless olduğu için oyunlar iyi performans verir mi? yani bir düşme yaşanır mı performansta mesela soldier front oynarken ''W'' harfine basılı tutacağım için takılma falan olur mu? yani adam giderken duraklama gibi? ( anlatamadım galiba neyse siz anladığınız kadarına cevap verin :D )

Minero

Sisteme Gözat

20 Mart 2008; 23:00:36 

Ben de bu setten almayı düşünüyorum. Orta-Üst bir kullanıcıyım. Oyun olarak sadece Football Manager ve PES 2008 oynuyorum ki onu da joypad ile. Bolca metin yazıyorum. Bir de aktif bir internet kullanıcısıyı. Tüm bunları göz önüne alırsak bu set benim ihtiyacımı karşılar mı? Değerli yorumlarınızı bekliyorum...

Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, ve bir ormgan gibi kardeşçesine!...
Minero

Sisteme Gözat

22 Mart 2008; 3:11:58 

Yok mudur acaba bu ürünle ilgili yorum yapacak?

the beast

22 Mart 2008; 23:32:53 

şimdi bütün kablosuz klavye mouse setleri oyunlarda takılma yapabilir çünkü frekansla çalışır.zaten hiç bir firma buna garanti vermez.bu yüzden kablolu bir şeyler al ama set olmasın setlerdeki farelerin çözünürlükleri çok düşük.benim tavsiyem logitech mediakeyboar+logitech pilot optical mouse(fare 1000 dpi)

Minero

Sisteme Gözat

24 Mart 2008; 1:41:49 

quote:

Orjinalden alıntı: the beast

şimdi bütün kablosuz klavye mouse setleri oyunlarda takılma yapabilir çünkü frekansla çalışır.zaten hiç bir firma buna garanti vermez.bu yüzden kablolu bir şeyler al ama set olmasın setlerdeki farelerin çözünürlükleri çok düşük.benim tavsiyem logitech mediakeyboar+logitech pilot optical mouse(fare 1000 dpi)

Tavsiye için çok teşekkürler hocam. Ama pek oyun oynayan bir adam değilim. Bu ürünü tercih nedenim ise fiyatı. Umarım anlatabilmişimdir...

harunpal

29 Mart 2008; 10:44:28 

ben microsoftun 2000 serisini kullanıyorum. bilgisayarı yazı yazmak ve ınternete girmek ıcın kullanan bır kullanıcıyım. anlayacagınız gıbı setı fazla zorlamadım ve bu zamana kadarda bır kusurunu gormedım ancak setı kutusundakı cd ıle tanıtıp kullandıgım zaman ram kullanımının arttıgını gordum. bende yazılımını sılıp oyle kullanıyorum.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Minero

Sisteme Gözat

31 Mart 2008; 0:17:22 

quote:

Orjinalden alıntı: Raja Clavata

ben microsoftun 2000 serisini kullanıyorum. bilgisayarı yazı yazmak ve ınternete girmek ıcın kullanan bır kullanıcıyım. anlayacagınız gıbı setı fazla zorlamadım ve bu zamana kadarda bır kusurunu gormedım ancak setı kutusundakı cd ıle tanıtıp kullandıgım zaman ram kullanımının arttıgını gordum. bende yazılımını sılıp oyle kullanıyorum.

Yorumunuz için çok teşekkürler. Ben de kararımı kesinleştirdim. Sağolun

Minero

Sisteme Gözat

28 Haziran 2008; 0:53:09 

Klavyeyi aldım ve uzun süredir kullanıyorum. Çok memnunum, ayrıca çekme mesafesi de azımsanmayacak seviyede. Forumda arayacak arkadaşlar olursa bu yazım referans olsun....

CmonBaby42

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

28 Haziran 2008; 2:30:06 

Aynı set bende var. Sürekli Counter-Strike oynuyorum hiç bir eksi sini görmedim Bence rahat rahat alabilirsin

Intel Core 2 Duo E6850, 3000 MHz,2048MB(DDR2-667 DDR2 SDRAM),ATI Radeon HD 2400 PRO (512 MB),320 Gb. Samsung HDD
N81 My Phone My Music
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> microsoft wireless optical desktop 1000 Sayfa: [1]
Buraya git: