Şimdi Ara

WINDOWS VISTA SP1 BETA V275 İNCELEME. TÜRKÇE.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vista sp1 beta testerlere yayınlandı. bu demek oluyor ki betadan sonraki kararlı sürüme çok çok az bir zaman kaldı. daha önce de vista sp1 pre-release yayınlanmıştı. ama sadece ingizlice-almanca ve japonca dilli vistalara yüklenebiliyordu. bu vista beta sp1 sürüm ise 36 farklı dil destekli olarak yüklenebiliyor. içinde türkçe de var. yani vista türkçelere de yüklenebiliyor.

s.s. ler.

burada sp1 betanın versiyonu vista ultimate yazısının hemen altında görülüyor.

farkettiyseniz geliştirme kopyası yazıyor ve geçerlilik süresi 08/04/2008 olarak belirlenmiş. Bunun neden böyle olduğunu ben de anlamadım. Halbuki kullandığım vista orijinal ultimate. sanırım beta olduğu için.

vista sp1 deki yeniliklerden biri de recovery disk oluşturma. herhangibir hata sonucu windows açılmazsa oluşturacağınız bu recovery cd-dvd si ile windowsu tekrar eski haline getirebilirsiniz. bence sistem geri yükleme den daha iyi bir servis olacağı kesin.

vistanın hep anlatılan sorunu bir cd-dvd yada hdd den bir veri kopyalıyorsanız bu çok zaman alıyordu. ama sp1 bu sorunu halletmiş gibi. ben dvd den sp1 i hdd ye kopyalarken çok uzun bir süre beklemedim açıkcası. önceden zaman hesaplanıyor diyordu ama bir türlü kopyalama başlamıyordu. bu sorun ortadan kalkmış görünüyor.

bu sp1 in de başarıyla bittğini yazıyor. arkadaşlar kusura bakmayın ben sp1 i yüklerken ss almayı unuttum. forum donanım için başta bunu yapacaktım ama sonra unutmuşum affedin lütfen. ekranın sağ alt köşesinde '' değerlendirme kopyası'' diye yazıyor. bu vistanın beta 1 ve 2 sürümlerinde de yazıyordu. sp1 beta olduğu için böyle yazdığını düşünüyorum. ayrıca vista sürüm olarak en son 6000 iken sp1 beta ile 6001 e yükseltilmiş.

sp1 betayı indirdim .exe formatındaydı. sonra winrar ile klasöre çıkarttım. içindeki dosyaların tümü bu. zaten içinden 36 dile ait klasörler bulunuyor. tr-tr kısmı ise türkçe ile ilgili.

forum donanım haberde en çok konuşulan konulardan biri de vistanın dx10 dan dx10.1 e güncellemesiydi. sp1 beta da henüz bununla ilgili bir güncelleme bulunmuyor. ama...

resimde kırmızı ile çizgi içine aldığım 2 adet dosya daha sp1 yüklenmemiş vistanın system32 kasörü içinde yoktu öyle sanıyorum. bunlar dx10.1 güncelleştrmelerinin parçaları olabilir.

incelemem bu kadar. daha çok yenilik bulunca sizlerle paylaşcam :) kendinize iyi bakın arkadaşlar.

vista sp1 beta indirip kendi denemek isteyen arkadaşlar için adres vercem.

R A P İ D S H A R E..
    http://****.com/files/58595327/VistaSP1-Beta-All-Language-Standalone-X86.torrent

torrent dosyası arkadaşlar. 1.27 gb boyutunda. 32 bit vistalar için.[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 30 Eylül 2007; 7:33:40 >

• sayın sky_sun verdiğin bilgiler için teşekkürler .acaba 64bit i varmı
  • çok güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesutismail

sayın sky_sun verdiğin bilgiler için teşekkürler .acaba 64bit i varmı

http://r apidshare.com/files/58595701/VistaSP1_Beta_All_Language_Standalone_X64.torrent

bu da 64 bit vistalar için. denemedim için bilemiyorum ama açıklamasında 36 dili desteklediği söyleniyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky_sun

quote:

Orjinalden alıntı: mesutismail

sayın sky_sun verdiğin bilgiler için teşekkürler .acaba 64bit i varmı

http://r apidshare.com/files/58595701/VistaSP1_Beta_All_Language_Standalone_X64.torrent

bu da 64 bit vistalar için. denemedim için bilemiyorum ama açıklamasında 36 dili desteklediği söyleniyor.

teşekkürler

• sistemde hızlanma perfornmans artışı oldumu?
  • dün yükledim, yükleme aşamasında 3 kere mavi ekran çıkardı. ama yüklemeyi başardı ve düzgün çalışıyor. neden kafası kızdı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de yükledim.ama fark göremedim.ama elbet vardır.bir de aktivasyon ilaçları(OEM emulation) işlemiyor artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoDRaC

sistemde hızlanma perfornmans artışı oldumu?

vista çoğu uygulamada kararsız, bu sp1 ile bu sorun giderilmiş. fark ediliyor. büyük boyutlu bir dosyayı kopyalarken çok bekliyordu bu sorun giderilmiş. oyularda çok performans düşüşü oluyordu. bu sorun da ortadan kalkmış görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: terminator

ben de yükledim.ama fark göremedim.ama elbet vardır.bir de aktivasyon ilaçları(OEM emulation) işlemiyor artık.

Bu kötü ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

quote:

ben de yükledim.ama fark göremedim.ama elbet vardır.bir de aktivasyon ilaçları(OEM emulation) işlemiyor artık.

Bu kötü ya

sp1 in kararı sürümü ile artık oem bios emülatör ile aktivate işlemi yapılamıycak. bu sürüm beta olduğu için mart 2008 e kadar izin vermiş. kararlı sürümde böyle birşey olmayacak.

• bu SP1 i torrent dosyası diil de normal olarak indirebileceğimiz bi yer warmı arkadaşlar ? google da arattım ama bulamadım bi türlü..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky_sun

quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

quote:

Bu kötü ya

sp1 in kararı sürümü ile artık oem bios emülatör ile aktivate işlemi yapılamıycak. bu sürüm beta olduğu için mart 2008 e kadar izin vermiş. kararlı sürümde böyle birşey olmayacak.

Bir de Paradox yerine Clony yi deneyin,disket sürücüm gözükmüyor ve açılmadan önce biraz dos ekranları çıkıyor ama pek önemli değil,yani başarılı.

• arkadaslar bişi sorcam şimdi bu servis pack1 geldiiğinde aktivasyon yapamayacakkmıyız nasıl olcak peki ozaman
  • aktivasyon olayını halletmişlerse sp1 yüklemem bende.. vistayı sadece crysis oynamak için açıcam zaten.. onun haricinde windowsum cicili boncuku olmasada olur xp taş gibi devam...
  • up bu 64 bit için olanı indirip deneyen oldumu bende indirsem diyorum ama çok yawaş iniyor ya bi indiremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

aktivasyon olayını halletmişlerse sp1 yüklemem bende.. vistayı sadece crysis oynamak için açıcam zaten.. onun haricinde windowsum cicili boncuku olmasada olur xp taş gibi devam...

• quote:

Orjinalden alıntı: guesss

bu SP1 i torrent dosyası diil de normal olarak indirebileceğimiz bi yer warmı arkadaşlar ? google da arattım ama bulamadım bi türlü..

• vista sp1 beta için bi tane direk link buldum ama türkçe çıkarmı bilmemhttp://dl3.ibox.org.ua/9/82422/wave1_windows6.0_kb936330_x64.exe
    http://dl.ibox.org.ua/9/83033/Windows6.0_KB936330_X86_SP1_beta.exe

not: flashget le indirirseniz iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutismail -- 29 Ekim 2007; 17:23:38 >

• arkadaşlar sp1 ile active oluyor merak etmeyin :D bizzat denenmiştir crack yaparken şöyle bir kurulumu var sonra diğer emu gibi msdosa geçiyor farkı bu kırıyor diğerleri kırmıyor :D

Microsoft Windows Vista Activator 2007 Build: FINAL

Release Date : 5 June, 2007 , Supplier: w00tageman

Computing: x86 and x64 , Languages: ALL

Description : Activate Windows Vista Completely
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.