<===::: LG R400 KULÜBÜ :::===> (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> LG

tolga_misirci -> <===::: LG R400 KULÜBÜ :::===> (30 Eylül 2007; 1:31:28)

[:(] KULÜBÜMÜZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN [:(]

LG pek tutulmuyo ama gerçektende çok şık ve kaliteli ürünleri var. Bunlardan biride R400 serisi. Tasarımı tek kelimeyle mükemmel. [:'(]

R400'ün değişik türleri var ama E2U7T bir başka. Valla gidin bi bakın ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

Her markanın bir sayfası var ama LG'nin yok. Site yöneticileri umarım en kısa zamanda LG içinde bir sayfa açarlar.

Tüm LG Kullanıcılarını Kulübümüze bekliyoruz.

[:@]

DerbenTli -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (30 Eylül 2007; 1:41:03)

quote:

Orjinalden alıntı: tolga_misirci

[:(] KULÜBÜMÜZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN [:(]

LG pek tutulmuyo ama gerçektende çok şık ve kaliteli ürünleri var. Bunlardan biride R400 serisi. Tasarımı tek kelimeyle mükemmel. [:'(]

R400'ün değişik türleri var ama E2U7T bir başka. Valla gidin bi bakın ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

Her markanın bir sayfası var ama LG'nin yok. Site yöneticileri umarım en kısa zamanda LG içinde bir sayfa açarlar. Bekliyoruz.

LG pek tutulan bir marka olmadığı için kulübümüzde ilk başlarda fazla üyemiz olmayacak ona eminim ama zamanla üyelerimizin sayısı artacaktır.

[:@]

LG pek tutulmuyo değil sayın kardeşim. LG aslında diğerlerine göre her geçen zaman daha çok tutuluyo... Diğerlerinden Farkımız Biz LG kullanıcıları olarak her siteye girip şikayetlerimiz dile getiremiyoruz Çünkü Arıza Yaşamıyoruzki sorun yaşamıyoruz ki diğer markalar gibi ... Hp pavilion günde 20 tane satıyoruz 15 geri geliyor ertesi gün Toshıba A200 serisi ( amerikada patlayan seri ) sattığımızın ertesi günü geri geliyo yine... diğerleride keza aynı şekilde. o yüzden LG farklılığı her zaman ortada.... KALİTE , ŞIK TASARIM , TEKNOLOJİ , PERFORMANCE , KOLAY KULLANIM , GÜÇLÜ TEKNİK ÖZELLİKLER , UYGUN FİYAT , KUVVETLİ WİRELESS , SORUNSUZ YAŞAM Life's Good Açıkçası .......................

CÜMLEMİZE HAYIRLI OLSUN....

SAYGILARIMLA
DERBENTLİ

tolga_misirci -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (30 Eylül 2007; 1:49:44)

Hoşgeldin DERBENTLİ,

LG'yi güzel ifade etmişsin.

[:'(]

DerbenTli -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (30 Eylül 2007; 1:58:42)

quote:

Hoşgeldin DERBENTLİ,

LG'yi güzel ifade etmişsin.

[:'(]

hoshbulduk kardeş.. göreceksin en az 1 yıl sonra Artık Düşünmeden Lg satın alıcak insanlar. nedeni ise Hala Çin gibi herşeyin üretimine el atan bir ülkeye kafa tutarak kendi ülkesi olan Kore'de üretmesi parçalarını... Product of Chına yazıyo bazı LG notebookların altında aslında üretim orası değil montaj oradaki LG fabrikasında.. kalan testler parçaların üretimleri Kore'de gerçekleşiyor. ve diğer markalar gibi değil test esnasında bi makinanın diyelimki Ufak bi tuşu esneme yaptı o makina hemen Geri dönüşüme gidiyor Bu da En büyük ayrıcalıkların başında geliyor. Hiç bi Firma ürünlerini soğuk duş testine tabi tutmaz. Ama Lg tutyor. buda ürünün en ufak hatalarını bozulma risklerini % 100 ortaya çıkartıyo... tüm seride çıkarsa büyük bi risk demektir bu diğerleri yapmazken LG bunuda Yapıyo. ve Lg dünyanın ilk oled ekranlı dokunmatik tuş takımlı sıvıyakıt tüketimli notebook'u olan LG e-book ' u üretti ( google'da yaz çıkar ) bunu sony yapamazken LG yaptı düşün artık Kullandığın markanın Büyüklüğünü.....

tolga_misirci -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (30 Eylül 2007; 2:02:14)

Vaybe Derbentli, sen çok sıkı bi üye çıktın. [:(]

chinaski -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (30 Eylül 2007; 3:10:07)

merhaba. lg r400 aldim, gayet memnunum.. tavsiye ederim:)[:'(]

tolga_misirci -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (30 Eylül 2007; 5:36:28)

quote:

Orjinalden alıntı: chinaski

merhaba. lg r400 aldim, gayet memnunum.. tavsiye ederim:)[:'(]

Hoşgeldin Görkem. Sende gelince ekip tamam oldu.

Gerçi R400 Kulübü dedik ama tüm LG kullancılarını buraya bekliyoruz...

edryn -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (1 Ekim 2007; 0:10:46)

mrb arkadaşlar..bende LG R400 almayı düşünüyorum..yorumlar anladığım kadaryla ısınma sorunu yokmuş ve kasası kaliteliymiş..sormak istediğim oyun performansı nasıl bu bilgisayarın?? tabi bu ekran kartından çok bişe beklemek hayal olur ama siz oynadığınız oyunları yazarsanız sevinirim..mesela nfs nin hangi versiyonu oynanabilir yada sims2 gibi oyunlar çalışır mı??

tolga_misirci -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (1 Ekim 2007; 0:34:09)

quote:

Orjinalden alıntı: edryn

mrb arkadaşlar..bende LG R400 almayı düşünüyorum..yorumlar anladığım kadaryla ısınma sorunu yokmuş ve kasası kaliteliymiş..sormak istediğim oyun performansı nasıl bu bilgisayarın?? tabi bu ekran kartından çok bişe beklemek hayal olur ama siz oynadığınız oyunları yazarsanız sevinirim..mesela nfs nin hangi versiyonu oynanabilir yada sims2 gibi oyunlar çalışır mı??

OnBoard ekran kartından çok bi performans beklemek yanlış olur. Eğer masaüstü bilgisayarlarda oynadığın gibi yüksek çözünürlükte oyun oynamak istiyosan normal ekran kartı olan bi bilgisayar alman lazım. Markası modeli ve işlemcisi ne olursa olsun onboard ekran kartı olan bi laptop oyunlarda her zaman zorlanır.

Ama işlemcisi 2.0 Ghz olduğu için görüntü ayarlarını kısarak birçok oyunu rahat bir şekilde oynayabiliyosun. NFS ve Sims2 gibi oyunlar bende yüklü ve oynuyorum. Bazı yerlerde kasıyo ama genede düzgün bi şekilde oynayabiliyosun. Bu makinaya 1 GB daha Ram takviyesi yaparak dahada iyi bir hale getirebilirsin.

Diğer özelliklerine gelince hepsi harika. Zaten laptop'un tasarımını görünce hayran kalıyosun.

chinaski -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (1 Ekim 2007; 2:03:11)

klavyeyi nasil temizliycez [sm=s17.gif]

tolga_misirci -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (1 Ekim 2007; 2:30:34)

Valla bende hala bunu düşünoyorum. [8D]

[sm=s17.gif]

psikorehber -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (1 Ekim 2007; 13:40:43)

alıntı:
LG pek tutulmuyo değil sayın kardeşim. LG aslında diğerlerine göre her geçen zaman daha çok tutuluyo... Diğerlerinden Farkımız Biz LG kullanıcıları olarak her siteye girip şikayetlerimiz dile getiremiyoruz Çünkü Arıza Yaşamıyoruzki sorun yaşamıyoruz ki diğer markalar gibi ... Hp pavilion günde 20 tane satıyoruz 15 geri geliyor ertesi gün Toshıba A200 serisi ( amerikada patlayan seri ) sattığımızın ertesi günü geri geliyo yine... diğerleride keza aynı şekilde. o yüzden LG farklılığı her zaman ortada.... KALİTE , ŞIK TASARIM , TEKNOLOJİ , PERFORMANCE , KOLAY KULLANIM , GÜÇLÜ TEKNİK ÖZELLİKLER , UYGUN FİYAT , KUVVETLİ WİRELESS , SORUNSUZ YAŞAM Life's Good Açıkçası .......................

CÜMLEMİZE HAYIRLI OLSUN....

SAYGILARIMLA
DERBENTLİ

______________________________________-

Yani ancak bu kadar ifade edilir... Laptop vaaaaar e bi de laptop var yani. Diymi.... [:'(]

bulsacu -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (1 Ekim 2007; 15:55:00)

slm millet. benide kulübünüze kabul edin. geçen hafta LG ye geçiş yaptım. daha önce Sony VAIO kullanıyodum. LG, Sony den bile kat kat iyi. kasanın tasarımı bir harika. gerçekten süper modelleri var. Eminim bir seneye kadar piyasayı ele geçirecektir.

kulübü kuran arkadaştan bir ricam olacak. kulübün ismi R400 değilde sadece LG kulübü olsada hepimiz nasiplensek [:D]

harbidende isim dediğim gibi olursa hepimiz için daha iyi olacak. [:'(]

[:(] LG [:(]

tolga_misirci -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (1 Ekim 2007; 17:56:55)

quote:

Orjinalden alıntı: bulsacu

slm millet. benide kulübünüze kabul edin. geçen hafta LG ye geçiş yaptım. daha önce Sony VAIO kullanıyodum. LG, Sony den bile kat kat iyi. kasanın tasarımı bir harika. gerçekten süper modelleri var. Eminim bir seneye kadar piyasayı ele geçirecektir.

kulübü kuran arkadaştan bir ricam olacak. kulübün ismi R400 değilde sadece LG kulübü olsada hepimiz nasiplensek [:D]

harbidende isim dediğim gibi olursa hepimiz için daha iyi olacak. [:'(]

[:(] LG [:(]

Güzel düşünmüşsün. İsteğin üzerine kulübün ismi değiştirilmiştir. [:'(]

Sen hangi modeli aldın?

Nero Bianco -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (1 Ekim 2007; 19:51:40)

http://forum.donanimhaber.com/m_17892682/tm.htm
burdan devam etsek?

cellmantd -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (1 Ekim 2007; 20:11:32)

hop ben de burdayım bensiz lg klübü mü olur [;)]

tolga_misirci -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (1 Ekim 2007; 20:15:58)

quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

hop ben de burdayım bensiz lg klübü mü olur [;)]

Tabiki olmaz Hoşgeldin [:'(]

Mutlucuk -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (1 Ekim 2007; 20:31:23)

daha önce kötü bir dell ve acer tecrübelerinden sonra yakında inşallah ben de vatandan lg r4oo alcam ama sorularım var.işlemci önbellek hızı 533mhz görünüyor ve ramın önbellek hızıda 667mhz vatanın sitesinde bu bir tezat oluşturmuyor mu kullananlar ram ve işlemci önbellek hızlarını yazabilir mi bir de bu modelde dahili microfon var mı son olarak ram 2x512 mi yoksa tek 1gb mı cevaplıcak arkadaşlara şimdiden teşekkürler[:'(]

bulsacu -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (1 Ekim 2007; 20:34:35)

teşekkürler tolga, topiğin bu ismi daha iyi olmuş. bu arada bendede E500 var. vallahi süper bi alet. şiddetle tavsiye ederim [:(]

tolga_misirci -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (1 Ekim 2007; 20:42:59)

quote:

Orjinalden alıntı: bulsacu

teşekkürler tolga, topiğin bu ismi daha iyi olmuş. bu arada bendede E500 var. vallahi süper bi alet. şiddetle tavsiye ederim [:(]

Bişey değil kardeşim. Bu haliyle daha iyi oldu zaten. E500'ü 2 gün önce benim arkadaş aldı. Gerçekten süper güle güle kullan

tolga_misirci -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (1 Ekim 2007; 20:49:32)

quote:

Orjinalden alıntı: sselamlar_

daha önce kötü bir dell ve acer tecrübelerinden sonra yakında inşallah ben de vatandan lg r4oo alcam ama sorularım var.işlemci önbellek hızı 533mhz görünüyor ve ramın önbellek hızıda 667mhz vatanın sitesinde bu bir tezat oluşturmuyor mu kullananlar ram ve işlemci önbellek hızlarını yazabilir mi bir de bu modelde dahili microfon var mı son olarak ram 2x512 mi yoksa tek 1gb mı cevaplıcak arkadaşlara şimdiden teşekkürler[:'(]

Ram konusunda bi yanlışlık yok. Gerçektende 667 Mhz Ram var ama işlemci 533 olduğu için Ram'de 533 Mhz'de çalışıyo. Mikrofon için bi delik var ama MSN kullanmadığım için hiç denemedim. Kullanma klavuzunda bazı modellerde olmayabilir yazıyo. Ama sanırım var. Makina süper, eğer düşünüyosan dolar yükselmeden hemen al. [8D]

Mutlucuk -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (1 Ekim 2007; 20:53:57)

quote:

quote:

Ram konusunda bi yanlışlık. Gerçektende 667 Mhz Ram var ama işlemci 533 olduğu için Ram'de 533 Mhz'de çalışıyo. Mikrofon için bi delik var var ama MSN kullanmadığım için hiç denemedim. Kullanma klavuzunda bazı modellerde olmayabilir yazıyo. Ama sanırım var. Makina süper, eğer düşünüyosan dolar yükselmeden hemen al. [8D]

saol kardeşim cevabın için peki bende 512mb 667mhz kingston ram var.boş ram slotu var mı bu modelde yani ram 2x512mb değilse bunu takabilirim.[:'(]

tolga_misirci -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (1 Ekim 2007; 20:59:15)

Boş Ram slotu varda onu takmasan iyi olur çünkü bunda 1GB PC5300 Hyundai Ram var. Eğer ramler uyum sağlamazsa makina eski haline göre dahaha yavaşlayabilir. Daha önce DELL kullanmıştım ve benzeri bi sorun epey bi canımı sıkmıştı. Eğer iki ram kullanacaksan tamamen aynı iki ram kullanmakta fayda var.

Yani hızları aynı olsa bile marka farklı olunca bazen uyum sağlayamayabiliyo. Ama bi denersin tabiki..

Torinolu -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (1 Ekim 2007; 21:12:09)

burdaki yazıları görünce gidip R400'e bi bakıyım dedim.harbidende çok güzel bi tasarımmış.bende DELL 6400 takozu var.R400'ü görünce makinayı çöpe atasım geldi. [8D]

şu takozu bi satıyım hemen bi R400 yada E500 alıcam.R400 tasarım harikası ama E500 ise çok dehşet bi makina.seç seçebilirsen yani [:'(]

bulsacu -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (1 Ekim 2007; 21:21:31)

quote:

Orjinalden alıntı: Torinolu

burdaki yazıları görünce gidip R400'e bi bakıyım dedim.harbidende çok güzel bi tasarımmış.bende DELL 6400 takozu var.R400'ü görünce makinayı çöpe atasım geldi. [8D]

şu takozu bi satıyım hemen bi R400 yada E500 alıcam.R400 tasarım harikası ama E500 ise çok dehşet bi makina.seç seçebilirsen yani [:'(]

E500 gerçektende dehşet bişey. makinanın gücünü hissedebiliyosun. almayı düşünüyosan hiç bir eksiği yok. sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum. 1 haftadır kullanıyorum gayet memnunum. [:'(]

cellmantd -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (1 Ekim 2007; 21:31:43)

sanırım ilk servise götüren ben olcam e500 sahiplerinden..format attım kamerayı görmüyor makina..normalde kendisi tanıyordu..format atmadan önce de ne yaptıysam tanımamıştı..hala da görmüyor..sinir oldum ya

tolga_misirci -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (1 Ekim 2007; 21:34:36)

quote:

sanırım ilk servise götüren ben olcam e500 sahiplerinden..format attım kamerayı görmüyor makina..normalde kendisi tanıyordu..format atmadan önce de ne yaptıysam tanımamıştı..hala da görmüyor..sinir oldum ya

LG update'i bi dene istersen eksik bişey varsa update hallediyo.

cellmantd -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (1 Ekim 2007; 21:37:27)

onu da denemiştim ama bi daha deneyeyim..o programda kamera driverı yok çünkü..yani en azından xp için yok

chinaski -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (1 Ekim 2007; 23:24:47)

LG R400'de mikrofon var, o kucuk delik mikrofon (intel yazisinin ustundeki). bende 1024 ram aldim daha takmadim, kingston 1gb 667mhz.. uzerindeki nasil bilmiorum..

cellmantd -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (1 Ekim 2007; 23:43:53)

lg updateten de bişey çıkmadı..servis yolu gözüktü..hiç vatanla uğraşmıyım direk boğaziçine götüreyim değil mi?

psikorehber -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (2 Ekim 2007; 0:13:31)

quote:

Orjinalden alıntı: sadberk

http://forum.donanimhaber.com/m_17892682/tm.htm
burdan devam etsek?

Bir de LG Notebook Kullananlar Kulübü var arkadaşlar onlarla da aynı başlık altında LG KULÜBÜ olarak birleşsek daha iyi olur kanımca... [:)] http://forum.donanimhaber.com/m_17892682/tm.htm

İŞTE EXPRESS DUAL LG http://www.youtube.com/watch?v=W84yFz3_bno&mode=related&search=

[image]local://upfiles/223390/5A59318B98CA40D5B31FA8CEB4408DCF.jpg[/image]

ve işte R400 korece tanıtım filmi
http://www.youtube.com/watch?v=CQfXFkKUD-o&mode=related&search=

tolga_misirci -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (2 Ekim 2007; 0:16:44)

quote:

lg updateten de bişey çıkmadı..servis yolu gözüktü..hiç vatanla uğraşmıyım direk boğaziçine götüreyim değil mi?

Tebrikler ilk problemli LG'yi bulan üyemiz oldunuz [8D]

İlk aldığından beri mi öyle yoksa sonradan mı oldu?

DerbenTli -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (2 Ekim 2007; 0:18:42)

quote:

direk yolla bozma makinayı sonra kullanıcı hatası olmasın :p

tolga_misirci -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (2 Ekim 2007; 0:26:35)

quote:

Orjinalden alıntı: DerbenTli

quote:

DerbenTli, sen LG çalışıyodun galiba. Arkadaşa yardımcı olsana [:)]

Mutlucuk -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (2 Ekim 2007; 0:56:07)

lg r400 vatan bilgisayarın bursa mağazasında yok en azından siteden öle gözüküyor.daha önce vardı.acaba siparişe göre mi getiriyorlar.nasıl alcam ben bunu ?

Torinolu -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (2 Ekim 2007; 1:00:17)

quote:

lg r400 vatan bilgisayarın bursa mağazasında yok en azından siteden öle gözüküyor.daha önce vardı.acaba siparişe göre mi getiriyorlar.nasıl alcam ben bunu ?

Mavibilgisayardan alsana bende ordan alıcam galiba (E500 düşünüyorum). Benim arkadaşlar genelde ordan alıyo bi sorun yaşayan görmedim. Bende daha önc ordan DELL 6400 aldım.

psikorehber -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (2 Ekim 2007; 1:11:33)

quote:

İşte burada TIKLA http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30015 [:'(] Üstelik İşlemci 2.0 GHZ. ve aynı fiyat. Dolar yükselmeden alın derim ben...

[image]local://upfiles/223390/8C6E093C146B47ACB5E795851FA6F454.jpg[/image]

yyilmazsoylu -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (2 Ekim 2007; 9:24:43)

Bir hafta oldu bende LG- P1 aldım. Detaylı fotoğrafları forumun LG-P1 başlıklı açılan konusunda bulabilirsiniz.

mobilecom -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (2 Ekim 2007; 13:28:50)

Bende burdayım.
LG- P1

cellmantd -> Cevap: LG R400 KULÜBÜMÜZ AÇILMIŞTIR :)) (2 Ekim 2007; 14:27:19)

valla kullanıcı hatası olacak bi durum yok..gömülü bişekilde olan webcami nasıl bozabilir ki bi kullanıcı..istanbula gidince götürcem bilgisayarı..şimdi zor

quote:

Orjinalden alıntı: DerbenTli

quote:

Torinolu -> Cevap: <===::: LG KULÜBÜ :::===> (2 Ekim 2007; 18:36:27)

Bende E500 almayı düşünüyorum ama bazıları ekran kartı çok kötü diyolar. Yaw bu 8400 okadar kötü bi kart mı? E500'ü olanlar oyunlardaki performansıyla ilgili biraz bilgi verirlerse çok iyi olur.

[sm=s18.gif]

cellmantd -> Cevap: <===::: LG KULÜBÜ :::===> (2 Ekim 2007; 19:18:41)

quote:

carbon oynadıktan sonra değerler

cpu 59
cpu 1 50
cpu 2 49
graifk 57
hdd 40

bu arada carbonu rahat oynamak için high 800*600 ayarlarda açmak gerekiyor..maximumda da oynatıyor ama oynaması zevkli olmuyor..bilginize

Torinolu -> Cevap: <===::: LG KULÜBÜ :::===> (2 Ekim 2007; 20:08:13)

şimdi bu değerler tam olarak neyi ifade ediyo. iyi mi? NFS dışında kapsamlı bioyun yükledin mi makinaya FEAR yada Sims 2 gibi? oyunlarla ilgili biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirmisin?

[sm=s15.gif]

bulsacu -> Cevap: <===::: LG KULÜBÜ :::===> (2 Ekim 2007; 20:25:11)

Torinolu slm, 8400'ün çok iyi bir kart olduğunu söyleyemem. Ama bu makinada her istediğin oyunu oynayabileceğini garanti ederim. Tabiki görüntü ayarlarını biraz kısarak. Eğer yeni çıkan oyunları yüksek çözünürlükte oynamak istiyosan E500 yanlış bi tercih. Bütçeni biraz daha zorlayarak 8600'ü olan bi makina alman daha mantıklı olur.

Ama sürekli oyun oynamıyosan E500 gerçekten çok güzel. Bu laptobu kullanmak büyük bi keyif onu söyleyim. [:'(]

Torinolu -> Cevap: <===::: LG KULÜBÜ :::===> (2 Ekim 2007; 23:35:11)

eyvallah bulsacu [:(]

thebaylo -> Cevap: <===::: LG KULÜBÜ :::===> (2 Ekim 2007; 23:41:16)

E 500 yü olan arkadaşlar 3D Mark06 dan kaç puan aldığına baktınız mı hiç?Bende p1-kpp1t var 3D Mark06 dan 1152 puan aldı ve vista puanı 4.0 karşılaştırmak açısından soruyorum!Hemde alacak arkadaşlar için iyi olur!

Torinolu -> Cevap: <===::: LG KULÜBÜ :::===> (2 Ekim 2007; 23:42:19)

internete biraz baktımda LG'nin her ürünü her sitede yok. zaten piyasada LG bulmakta biraz zor. eğer alacaksak internetten alıcazda LG'nin en iyi ürünü hangisi E500 mü? ben biraz baktımda E500 daha iyisi yok gibi. ekran kartı 8400'den daha iyi olan bi LG var mı? Parası önemli değil çok sıkı bi LG istiyorum.

YARDIM [sm=s16.gif]

[sm=s18.gif]

thebaylo -> Cevap: <===::: LG KULÜBÜ :::===> (2 Ekim 2007; 23:47:18)

quote:

internete biraz baktımda LG'nin her ürünü her sitede yok. zaten piyasada LG bulmakta biraz zor. eğer alacaksak internetten alıcazda LG'nin en iyi ürünü hangisi E500 mü? ben biraz baktımda E500 daha iyisi yok gibi. ekran kartı 8400'den daha iyi olan bi LG var mı? Parası önemli değil çok sıkı bi LG istiyorum.

YARDIM [sm=s16.gif]

[sm=s18.gif]

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28550 bunun ekrankartı 8400 den baya bi iyi özellikleride iyi ama pahalı bence!

Torinolu -> Cevap: <===::: LG KULÜBÜ :::===> (2 Ekim 2007; 23:51:27)

quote:

Orjinalden alıntı: thebaylo

quote:

YARDIM [sm=s16.gif]

[sm=s18.gif]

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28550 bunun ekrankartı 8400 den baya bi iyi özellikleride iyi ama pahalı bence!

iyide arkadaşım bunda X1600 var. ne yani x1600 8400'den daha mı iyi! x1600 çok eski bi kart directx10 desteği bile yok diye biliyorum.

Torinolu -> Cevap: <===::: LG KULÜBÜ :::===> (2 Ekim 2007; 23:53:48)

ayrıca fsb'si 667 olduğu için E500'le yarışamaz bile. parmak izi okuyucusu olduğu için E500'den daha pahalı. E500'den başkada bi artısı yok gibi gözüküyo.

thebaylo -> Cevap: <===::: LG KULÜBÜ :::===> (2 Ekim 2007; 23:59:50)

quote:

quote:

quote:

YARDIM [sm=s16.gif]

[sm=s18.gif]

iyide arkadaşım bunda X1600 var. ne yani x1600 8400'den daha mı iyi! x1600 çok eski bi kart directx10 desteği bile yok diye biliyorum.

DX10 desteği olması çok bişiy ifade etmez 8400 ile DX10 oyunları ancak açarsın oynayamazsın!DX10 oyunları için en az 8600GT lazım! DX9 oyunlarında ise (fsb si 667mhz olmasına rağmen) 8400 ekran kartı ATİ X1600 ün yakınına bile yanaşamaz!
bu linktede gerekli testler var bi bak istersen http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Torinolu -> Cevap: <===::: LG KULÜBÜ :::===> (3 Ekim 2007; 0:03:58)

quote:

quote:

quote:

quote:

YARDIM [sm=s16.gif]

[sm=s18.gif]

DX10 desteği olması çok bişiy ifade etmez 8400 ile DX10 oyunları ancak açarsın oynayamazsın!DX10 oyunları için en az 8600GT lazım! DX9 oyunlarında ise (fsb si 667mhz olmasına rağmen) 8400 ekran kartı ATİ X1600 ün yakınına bile yanaşamaz!
bu linktede gerekli testler var bi bak istersen http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

bu linki verdiğin iyi oldu. banada böyle bişey lazımdı [:'(]

yalnız işlemcisi 667 mhz olduğu için S1'i almam. peki x1600'ü olan başka bi LG var mı? işlemci fsb'si 800 mhz olması olcak ama..

[sm=s18.gif]

thebaylo -> Cevap: <===::: LG KULÜBÜ :::===> (3 Ekim 2007; 0:07:10)

Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi

Torinolu -> Cevap: <===::: LG KULÜBÜ :::===> (3 Ekim 2007; 0:13:34)

teşekkürler thebaylo,

kaçgündür burayı takip ediyorum. herkes LG şöyle LG böyle diye övüp duruyo. iyide kardeşim daha adam gibi bi ekran kartı olan modeli yok. ee ne anladım bu işten! [>:]

ben çok oyun oynayan biri değilim ama bi oyunu bilgisayara yükleyincede yüksek çözünürlükte oynamak isterim. şimdi LG'yi öven arkadaşlara soruyorum var böyle bi LG eğer yoksa daha bu piyasaya tam adapte olamamıştır diye düşünüyorum.

bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum...

[sm=s15.gif]

chinaski -> Cevap: <===::: LG KULÜBÜ :::===> (3 Ekim 2007; 14:09:13)

Oyun oynamadigim icin ekran kartlarinde ve oyunlarin talep ettigi ozelliklerden anlamiyorum. ben LG'yi sirf tipi guzel diye aldim, hicbirseyini arastirmadim. Forumda bakarsan copluge donmus durumda, hangisini alayim, su ozellik calismiyor, bu bozuk cikti gibi. en guzeli arastirmadan, fazla kurcalamadan bi tane almak. ben ofis ve internet kullanimi icin aldim, isimi fazlasiyla goruyor. Oyun icin notebook pek uygun gelmiyor bana, bu yuzden sana yardimci olamiyacagim fakat asagidaki linkteki dizustu gercekten guzel ozelliklere sahip. incelemeni oneririm.

Chip Seti Intel 945PM Chipset
İşlemci / Hızı Core 2 Duo T7200 2.0 Ghz 4MB 667MHz
Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 / WXGA
Ekran Boyutu 15.4"
Ekran Kartı ATI Mobility Radeon X1600 512MB
Sistem Belleği 1024MB 667Mhz
Bellek Yuvası 2
Sabit Disk Kapasitesi 120GB 5400RPM 8MB
Ses Kartı Tümleşik
Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
Klavye TR/Q
Kablosuz İletişim Intel Pro Wireless 3945ABG 802.11a/b/g Entegre WLAN
Bluetooth Özelliği Var
Infrared Yok
Pcmcia Var
USB (Adet) ? 3
FireWire Var
Seri Port Yok
Paralel Port Yok
S-Video (TV-Out) Var
Fax Modem Var
10/100 Ethernet Var
Pil Ömrü (Saat) 4
Boyutlar 358.8 x 264.4 x 31.7 mm
Ağırlık 2.82 kg
Paket İçeriği Notebook

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd70783

bulsacu -> Cevap: <===::: LG KULÜBÜ :::===> (3 Ekim 2007; 15:19:23)

quote:

teşekkürler thebaylo,

kaçgündür burayı takip ediyorum. herkes LG şöyle LG böyle diye övüp duruyo. iyide kardeşim daha adam gibi bi ekran kartı olan modeli yok. ee ne anladım bu işten! [>:]

ben çok oyun oynayan biri değilim ama bi oyunu bilgisayara yükleyincede yüksek çözünürlükte oynamak isterim. şimdi LG'yi öven arkadaşlara soruyorum var böyle bi LG eğer yoksa daha bu piyasaya tam adapte olamamıştır diye düşünüyorum.

bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum...

[sm=s15.gif]

Arkadaşım hiç bi laptop zaten oyunlarda mükemmel performans vermez. Oyunları max çözünürlükte oynamak istiyosan masaüstünde oynayacaksın. LG'nin piyasaya daha tam adapte olmadığı doğru. Çünkü laptop işine yeni girdi (1 yada 1,5 yıldır sanırım). Bu yüzdende fazla bi ürün çeşidi yok.

Sen E500'ü al pişman olmazsın. O paraya daha iyisini bulamazsın zaten [:'(]

Maniakdil -> Cevap: <===::: LG KULÜBÜ :::===> (3 Ekim 2007; 15:53:01)

oleeeeeeyyyyy bende artık bi R400 kullanıcısıyım [:@]

benide hemen bu kulübün bir üyesi yapın.

burdaki yazıları okuduktan sonra almaya karar verdim.

teşekkürler DONANIM HABER, teşekkürler <===::: LG KULÜBÜ :::===>

[:(] [:(] [:(] [:(] [:(] [:(] [:(]

chinaski -> Cevap: <===::: LG KULÜBÜ :::===> (3 Ekim 2007; 18:36:50)

quote:

Orjinalden alıntı: Maniakdil

hayirli olsun, gule gule kullan. ilk izlenimlerin nasil? :)

Maniakdil -> Cevap: <===::: LG KULÜBÜ :::===> (3 Ekim 2007; 18:44:58)

tek kelimeyle mükemmel [:'(]

vista biraz yavaşlatıyo makinayı ama kasayı öyle güzel dizayn etmişlerki insan zevle kullanıyo bu laptopu. ayrıca her türlü özelliğide mevcut. herkese tavsiye ederim.

bulsacu -> Cevap: <===::: LG KULÜBÜ :::===> (3 Ekim 2007; 20:30:09)

quote:

Orjinalden alıntı: Maniakdil

Aramıza hoşgeldin Maniakdil [:@]

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.296875