Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: <===::: LG KULÜBÜ :::===>

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: dignity_83
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> LG >> Cevap: <===::: LG KULÜBÜ :::===> Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cellmantd

12 Ekim 2007; 19:00:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bayramınız Mübarek Olsun..Hayırlı Bayramlar

Lost, Lost Dizisi
Travel, Travel Turkey
psikorehber

12 Ekim 2007; 21:04:14 

Tüm LG kullanıcılarının Bayramını Kutlar Esenlikler dilerim. Daha nice LG'li günler dileğiyle...

LG R400 it's perfect stil
DerbenTli

13 Ekim 2007; 2:55:50 

quote:

Orjinalden alıntı: onur145

arkadaşlar bende r400 almak istiyorum ama kafama birşey takıldı bilgisayar bimekste var ve vatanla arasında 100ytl oynuyor vatana ne zaman geliceği de belli değil bende bimeksten almayı düşünüyorum yanlız bimeksin sitesinde 2x512rem gözüküyor. Ben 1gb rem daha takmayı düşünüyordum. Bu remler mağazadan mağazaya değişiyormu acaba çünkü 2 soket var rem takmak için Lg de . Ne yapmalıyım soket sayısı ne kaç tanedir ? Bilen birileri var mı ?

bimeksin sayfası http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=13229&categoryId=1001&path=1000:1001&ref=007.1

dostum hemen ben sana cevap vereyim.. tek slot var ve içnde tek 1 gb ram var. işletim sistemi ingilizce geliyor isteyen türkçeye çevirebiliyor cd ile baştan yüklüyeceksin driverları ile birlikte :))

bimeksteki salaklar yanlış yazmışlar..

saygılarımla

hayat 3 günlük değerini bil ...
DerbenTli

13 Ekim 2007; 3:05:46 

quote:

Orjinalden alıntı: lordareon

Arkadaşlar bende aslında Acer 5920 kulübüne katılacağım ancak kardeşime de bir adet laptop alacağız. Bu R400 güzel gözüküyor. Özellikle klavyesi...

R200 modeli nedir ? Ne kadar olacak ? Alacağım Acer düzeyinde bir ürünü var mı LG nin ?

Şöyle bir baktımda R400 ve E500 dışındaki modeller hafiflikleri veya küçüklükleri ile dikkat çekiyorlar ve çok pahalılar. Ne biliyim E500 kasasında 8600GT li T7500 lü bir adet sistemleri olsaydı direk alırdım. Ancak şu an kurtarmıyor E500 benim isteklerimi.

Böyle bir model gelecekse bekleme durumumda olabilir. Acaba Derbentli cevap verebilir mi ? Aynı şekilde R200 R400 den fiyat performans ta daha iyi mi olacak ? LG nin websitesinde bir problem var sanırım o yüzden biraz fazla soru sordum

EDIT : R200 e baktım, gerçekten çok güzel duruyor ancak daha çok E500 e yakın bir konf ve heralde en az 1300-1400 den girer. Yine R500 ise bana hitap ediyor gibi gözüküyor. R500 ne zaman gelir acaba ??

isteklerini bana söyle ben sana E500-sp33t modelinin yetip yetmeyeceğini söylim dostum...

r200 modeli çift ekrana sahip ( slide show ) 12"1. 1699 $ +kdv fiyatıyla satışa girdi..

E500'ün t7500 işlemci 200 gb hdd 2048 mb ram 256 mb 8400 gs ekran kartı artısıyla oda 1499 $ + kdv satışa çıktı
R200 fiyat ve performans olarak R400'ten daha iyi dostum..

umarım sorularına cvp verebilmişimdir.. isteklerin konusunda bilgilendir beni bende dediğim gibi hangi makinayı alacağını veya sana yeteceğini söylicem :)))

hayat 3 günlük değerini bil ...
cenkgo

13 Ekim 2007; 20:09:17 

derbentli kardes bende r400 alicamda merak ettim bi konu war.maximum kac gb ram takabiliris.ve kac slot war yardimci olursan sewinirim

flexii_87

13 Ekim 2007; 21:36:21 

arkadaslar r400.e windows xp yukleniyomu deneyen varmi? yada yuklenirmi

bende ona gore alcam cunku vistayla ugrasamicam

tolga_misirci

Sisteme Gözat

13 Ekim 2007; 21:58:47 

quote:

Orjinalden alıntı: flexii_87

arkadaslar r400.e windows xp yukleniyomu deneyen varmi? yada yuklenirmi

bende ona gore alcam cunku vistayla ugrasamicam

en başta bence gıcık olmuştum Vistaya ama sonradan alışıyosun hatta XP kullannak istemiyosun. Kendi CD'si ile Format atıncada Türkçeye çevrilebiliyo. Ama illa XP yükliycem diyosan yüklemenin bi yolu muhakkak vardir...

===::: LG R400 KULÜBÜ :::===

>>> Life's Good <<<
psikorehber

13 Ekim 2007; 22:00:29 

Sevgili Donanım Haber Sitesi yönetimi, öncelikle isteklerimiz için sizlere nasıl ulaşabiliriz???Bununla ilgili bir iletişim mail adresiniz neden yok? İkinci isteğimiz ise LG KULÜBÜ olarak "Diğer Konu ve Markalar" bölümünde değil de "Notebook - Dizüstü" bölümünde > Ana Markaların içinde > LG olarak yer almak istiyoruz. Çünkü Türkiye'de LG başlı başına bir markadır, diğer olacak kadar küçük tanınmamış bir firma değildir ve kullananların sayısı oldukça artmış durumdadır. Bunu atılan mesaj sayısını görürseniz buna neden daha önce dikkat etmedik diyeceksinizdir. İnşaallah sesimizi duyurmuşuzdur. TEŞEKKÜRLER

Arkadaşlar aklıma bir fikir geldi. Bu mesajı "şikayet et" kısmını tıklayarak site yöneticilerine ulaştırmayı deneyin tahminimce bu şekilde ancak sesimizi duyurabiliriz. Ne dersiniz?

Ufaltılmış ön izleme resmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikorehber -- 13 Ekim 2007; 22:02:13 >

tolga_misirci

Sisteme Gözat

13 Ekim 2007; 22:04:33 

quote:

Orjinalden alıntı: psikorehber

Sevgili Donanım Haber Sitesi yönetimi, öncelikle isteklerimiz için sizlere nasıl ulaşabiliriz???Bununla ilgili bir iletişim mail adresiniz neden yok? İkinci isteğimiz ise LG KULÜBÜ olarak "Diğer Konu ve Markalar" bölümünde değil de "Notebook - Dizüstü" bölümünde > Ana Markaların içinde > LG olarak yer almak istiyoruz. Çünkü Türkiye'de LG başlı başına bir markadır, diğer olacak kadar küçük tanınmamış bir firma değildir ve kullananların sayısı oldukça artmış durumdadır. Bunu atılan mesaj sayısını görürseniz buna neden daha önce dikkat etmedik diyeceksinizdir. İnşaallah sesimizi duyurmuşuzdur. TEŞEKKÜRLER

Arkadaşlar aklıma bir fikir geldi. Bu mesajı "şikayet et" kısmını tıklayarak site yöneticilerine ulaştırmayı deneyin tahminimce bu şekilde ancak sesimizi duyurabiliriz. Ne dersiniz?

Ufaltılmış ön izleme resmi

Güzel bi çalışma olmuş

>>> Life's Good <<<
psikorehber

13 Ekim 2007; 22:11:40 

BU SİTEYİ ve SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.

LG'yi tanımayanın, bilmeyenin, tanımaya tenezzül bile etmeyenin malesef ki hayatının yarısı boşa geçmiş, hayat damarlarından biri ya da bir kaçı da kopmuş demektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikorehber -- 13 Ekim 2007; 22:14:45 >

tolga_misirci

Sisteme Gözat

13 Ekim 2007; 22:21:51 

quote:

Orjinalden alıntı: psikorehber

BU SİTEYİ ve SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.

LG'yi tanımayanın, bilmeyenin, tanımaya tenezzül bile etmeyenin malesef ki hayatının yarısı boşa geçmiş, hayat damarlarından biri ya da bir kaçı da kopmuş demektir...

Kulüp kurucusu olarak seni "En Fanatik Üye" seçiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_misirci -- 13 Ekim 2007; 22:22:23 >

>>> Life's Good <<<
lordareon

Sisteme Gözat

13 Ekim 2007; 22:38:32 

quote:

Orjinalden alıntı: DerbenTli

quote:

Orjinalden alıntı: lordareon

Arkadaşlar bende aslında Acer 5920 kulübüne katılacağım ancak kardeşime de bir adet laptop alacağız. Bu R400 güzel gözüküyor. Özellikle klavyesi...

R200 modeli nedir ? Ne kadar olacak ? Alacağım Acer düzeyinde bir ürünü var mı LG nin ?

Şöyle bir baktımda R400 ve E500 dışındaki modeller hafiflikleri veya küçüklükleri ile dikkat çekiyorlar ve çok pahalılar. Ne biliyim E500 kasasında 8600GT li T7500 lü bir adet sistemleri olsaydı direk alırdım. Ancak şu an kurtarmıyor E500 benim isteklerimi.

Böyle bir model gelecekse bekleme durumumda olabilir. Acaba Derbentli cevap verebilir mi ? Aynı şekilde R200 R400 den fiyat performans ta daha iyi mi olacak ? LG nin websitesinde bir problem var sanırım o yüzden biraz fazla soru sordum

EDIT : R200 e baktım, gerçekten çok güzel duruyor ancak daha çok E500 e yakın bir konf ve heralde en az 1300-1400 den girer. Yine R500 ise bana hitap ediyor gibi gözüküyor. R500 ne zaman gelir acaba ??

isteklerini bana söyle ben sana E500-sp33t modelinin yetip yetmeyeceğini söylim dostum...

r200 modeli çift ekrana sahip ( slide show ) 12"1. 1699 $ +kdv fiyatıyla satışa girdi..

E500'ün t7500 işlemci 200 gb hdd 2048 mb ram 256 mb 8400 gs ekran kartı artısıyla oda 1499 $ + kdv satışa çıktı
R200 fiyat ve performans olarak R400'ten daha iyi dostum..

umarım sorularına cvp verebilmişimdir.. isteklerin konusunda bilgilendir beni bende dediğim gibi hangi makinayı alacağını veya sana yeteceğini söylicem :)))

Aslında kardeşim R400 güzel gider. Fiyatı düşecekse yakın zamanda bilirsem iyi olur. Kendime ise Acer 5920 serisini biliyorsanız, o gider. T7300 civarı işlemci, 2GB RAM bir de 8600 ekran kartı... 8600 den aşağı ekran kartı olmaması lazım. Öyle bir model çıkacak ise yakın zamanda ilgimi çekebilir.

Oynadıklarım
HoM&M V Gold - Yine, yeniden, her zaman...
Age of Conan - En özgün MMORPG ödülü; and the oscar goes tooo... (Keefain - Bear Shaman - Crom)
Colin McRae Rally 2005 - Hala Rally de en iyisi...
Son Bitirdiklerim
Settlers VI - Rise of an Empire & Eastern Realm - Puanlarına aldırmayın süper oyun...
Gears of War - Başka söze ne hacet...
Mutlucuk

13 Ekim 2007; 23:58:55 

artık LG nin üzerine marka tanımam.iyiki varsın LG

Örümcek ne havada, ne karada idi.
Hakkı göremeyen gözlerde idi.

Ey şaşkın beşer,
Hala neyin peşindesin?