Ben de LG R400 almaya karar vermiştim.En uygun fiyat olarak Vatan Bilgisayar'ın sitesinde gözüküyordu ve Topkapı'da stokta olduğu görünüyordu ancak almak için bu mağazaya gittiğimde ürünün stokta olmadığını söylediler.Stokta olmayan bir ürünü niye var gösterirler anlamıyorum .Şimdi Ankara'dayım Vatanın sitesinde gördüğüm kadarıyla Ankara mağazalarında bu ürün yok(R400).Mavi Bilgisayar'ın sitesinde var gözüküyor oraya soracağım.Fiyat olarak 899 dolar+kdv yani Vatan'dan daha yüksek fiyatı.Bu ürünü Ankara'da daha uygun bir fiyata,en azından Vatan'daki fiyata (Card Finansa 827 Dolar+kdv) nereden alabilirim yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.
R400'ü kart finansla almayı düşünüyordum ama maaşımın yarısı kadar limit verdikleri için artık kredi kartıyla alamıycam:(peşin almam gerek.şimdi buu R400'ü Ankara'da peşin para en uygun fiyatla nerede bulabilirim bana tavsiyede bulunabilecek olan var mı?yoksa bu alet dinozor mu oldu hiçbiryerde yok!!!
R400'ü kart finansla almayı düşünüyordum ama maaşımın yarısı kadar limit verdikleri için artık kredi kartıyla alamıycam:(peşin almam gerek.şimdi buu R400'ü Ankara'da peşin para en uygun fiyatla nerede bulabilirim bana tavsiyede bulunabilecek olan var mı?yoksa bu alet dinozor mu oldu hiçbiryerde yok!!!
dinazor olduğundan değil çok tutulduğundan dolayı bulamıyosun. benim çevremdede biçok kişi R400 aldı. peynir ekmek gibi gidiyo yani
ekran kartı onbord olmasa ben iki tane alıcam. bi işyerine bi eve
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torinolu -- 8 Ekim 2007; 15:19:21 >
dinazor olduğundan değil çok tutulduğundan dolayı bulamıyosun. benim çevremdede biçok kişi R400 aldı. peynir ekmek gibi gidiyo yani
benim için ekran kartının onboard olması sorun değil çünkü ağır bir işlem yapmam bilgisayarda yapacağım en ağır iş ayda yılda DVD yazdırmak ya da film izlemek olur sanırım bunun dışında genel olarak internet ve ofis programlarıiçin kullanacağım.aradığım tüm özellikler var mobility+bluetooth+wlan+webcam+parlak ekran1280*800 ve tasarımı da gayet güzel duryo ama Vatan'da yok.Ayrıca getirebiliriz falan gibi bir yönlendirme de sözkonusu değil Vatan'da demek ki yenisi gelmeyecek...Bir de son ümit Mavi Bilgisayar'a bakacağım orada da yoksa sanırım başka bir alternatif ararım.Peynir ekmek gibi gidyosa niye stoklarını desteklemezler ki anlamıyorum.Bence başka bir sorun var bu işte çünkü LG standları o kadar da yoğun değil.....ayrıca senin çevrendekiler nereden aldılar merak ettim,Ankarada nereden alabilirim Vatan dışında?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 8 Ekim 2007; 15:33:28 >
arkadaşlar ben p1 e 5+1 bağladım.bazı arkadaşlar 2 giriş var demiş.o 2 girişide takıyoruz.daha sonra ses ayarlarından ayarları yapıyoruz.zaten ayarları yaparken ayarladığınız her kolondan ses geliyor hemen test etmişte oluyoruz.
öncelikle herkese hayırlı kandiller.ben de bu mübarek gecede an itibariyel lg r400'üme kavştum.ilk olarak lg li dostlarıma yazayım dedim.vatan bilgisyardan card finansa 1145 ytl ve 12 taksite aldım.eski laptoptan kalma kingston 512mb 667mhz ram taktırdım.valla süper oldu.bu aleti almamda bana yorumlarıyla yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.incelememi daha sonra yazıcam.
benim için ekran kartının onboard olması sorun değil çünkü ağır bir işlem yapmam bilgisayarda yapacağım en ağır iş ayda yılda DVD yazdırmak ya da film izlemek olur sanırım bunun dışında genel olarak internet ve ofis programlarıiçin kullanacağım.aradığım tüm özellikler var mobility+bluetooth+wlan+webcam+parlak ekran1280*800 ve tasarımı da gayet güzel duryo ama Vatan'da yok.Ayrıca getirebiliriz falan gibi bir yönlendirme de sözkonusu değil Vatan'da demek ki yenisi gelmeyecek...Bir de son ümit Mavi Bilgisayar'a bakacağım orada da yoksa sanırım başka bir alternatif ararım.Peynir ekmek gibi gidyosa niye stoklarını desteklemezler ki anlamıyorum.Bence başka bir sorun var bu işte çünkü LG standları o kadar da yoğun değil.....ayrıca senin çevrendekiler nereden aldılar merak ettim,Ankarada nereden alabilirim Vatan dışında?
dostum cosica sen herhalde yoqunluqun olmadıqı zaman yani ürünlerin kapıs kapıs satılıp tükendiği zaman gidip bakmışsın... R400 toplam : 2 ayda 1012 adet satış yaptı. ( tüm bayiler dahil ) bu satış üzerinden arızaya gelen ürün adeti ise 19 adet ( sayılar 3-5 oynayabilir ) arıza kısmı doğrudur yalnış bilgi değildir.. ve şu anda kore'den üretilip getirilmeye çalışılan LG r400 ürünlerinin 3.versiyonu olacak olan santarosa 965pm chip setli ürün yelpazesi şu an için türkiye'ye getirilmeye çalışılıyor... ( tam tarih belli değil ! gelmeyebilirde ) haberler benden saygılarımla...