Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: <===::: LG R400 KULÜBÜ :::===>

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> LG >> Cevap: <===::: LG R400 KULÜBÜ :::===> Sayfa: <<   < önceki  13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fsali178

15 Temmuz 2008; 13:13:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Herkes aynı sorunun cevabını arıyor ama kimse denemedi daha heralde.

kaarakarrtal

16 Temmuz 2008; 20:14:33 

arkadaşlar benim sorunum degilde ricam var performans kalite konusunda.benim dizüstü lg r400 5.scpt core duo,1024mb ddr2 667mhz, 1280x800 wxga tft özel parlak ekran intel gma 950 paylaşımlı 128 mb.,realtek hd. audio özelliklerine sahip.ricama gelince
1-dvdrip-mp4 filmde dahi tam ekran oldugunda net film video izleyemiyorum.media player,k-lite codec-gom playerin son sürümleri mevcutttur.
2-sesi maximum yapsam dahi yeterince ses çıkmıyor.harici ses sistemi kurmadan kendi ayarıyla yada baska bir program yardımıyla halledilebilecek bir sorunmudur.
3-bilgisayarıma bulaşan cookiesleri silemiyorum.norton antivirüs tespit ediyor ama seceneklerden onar diyorum.guvenli diyor.2.taratmada gene aynısı cıkıyor.temelli silmek istiyorum olmuyor.ayrıntısı ad.yieldmanager ve birkaç tane daha cookies.
şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

fsali178

16 Temmuz 2008; 22:22:00 

1.Net film izleyemiyorm derken bir bozukluk mu var yani. Ekran kartı driverından olabilir eğer bir problem varsa.
2. Sesli ortamlarda sesi duymak zor dediğin gibi. Film izliyorsan ekolayzr ayarlarlarında ya en solda yada en sagda bir ayar var onu maksimum seviyeye getirirsen daha yüksek ses alırsın.
3.Format at en kestirmesi yada farklı programlar kullan. Onar seçeneği bir işe yaramıyorsa sil sende.

kaarakarrtal

17 Temmuz 2008; 12:49:50 

fsali178 sagol cevaplar için.
1.sorunumda net izleyemiyorum derken mesela gom playerda film kucuk pencerede actıgımda net ama tam ekran yay dedigimde goruntu buyudugunde netlik bozuluyor onu kastetmiştim.acaba ekran kartımmı yetersiz pc.mi onun cevabını arıyorum.
ses konusunda ekolayzırın katkısı az.
cookies konusundada bence format atmak pire için yorgan yakmak gibi.neticede dusuk riskli birşey galiba bu çerez olayı.silemedigim için sadece canım sıkılıyor.
yinede cevapların için tesekkur ederim.

fsali178

17 Temmuz 2008; 13:38:58 

İzlediğin filmlerin çözünürlükleri düşüktür. Ondan dolayı filmler büyüyünce netlik bozulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsali178 -- 17 Temmuz 2008; 13:44:49 >

Jinnn

19 Temmuz 2008; 4:47:42 

Arkaadşlar merhabalar 6 saat sonra laptopum gelıyo :D bende aldim bi r400 ama bı kac sorum olacak birincisi lg'nin sitesinde tüm xp driverlarını bulamadım hatta cok az xp driverları konusunda yardıma ıhtıyacım var bide arkadaşlar uzun zamandır takıp edıyorum bu sayfayı fakat bi tanesi bende bu model var demedi LG R400-MCPBCT ben cok mu farklı birşey alıyorum anlayamadım..web cam bluetoht yok dıyo o kadar büyük bı sorun degıl ama kafam karıstı acıkcası lg update sıtesındede lg mcpbct diye bişe yok :S :S yoksa ben yanlıs yere mı bakyıorum pc aldıgım lınk burda bırde sız bakın http://www.cooper.com.tr/?productid=NLG_069
Islemci Intel Core Duo Processor 2.0GHz T2450
Bellek 2GB DDR2
Sabit Disk 160GB
Ekran 14.1"WXGA FB TFT 1280x800 ÖZEL PARLAK EKRAN TEKNOLOJISI,WEBCAM
Ekran Karti ATI X2300 128 MB
Optik Sürücü Super Multi DVD± RW, DVD-RAM Optik Sürücü
Ses Karti 5.1CH Dolby Digital, 24bit High Definition,
Isletim Sistemi Microsoft Windows Vista Home Premium
Dahili Kamera -
IO Port Bluetooth,IEEE1394, USB, 802.11abg WiFi Kablosuz Arabirim, LAN, Card Reader 5-1, VGA, RJ11, RJ45, S-Video, Mic-in, Line-in, SPDIF.
Bluetooth -
Batarya Li-Ion 6 cell
Diger Özellikler IP Operator, Battery Miser, On Screen Display, Norton Anti-Virus, CyberLink DVD Solution, Recovery CD, LG Intelligent Update CD
Boyutlar 335 x 236,5 x 33.8 mm 2.35 kg
Garanti Süresi 24 ay

Jinnn

19 Temmuz 2008; 4:49:55 

ama io port da bluetoht yazıyo ekranın özellıklerındede web cam yazıyo :S

Jinnn

19 Temmuz 2008; 6:26:58 

quote:

2-sesi maximum yapsam dahi yeterince ses çıkmıyor.harici ses sistemi kurmadan kendi ayarıyla yada baska bir program yardımıyla halledilebilecek bir sorunmudur.

Dostum Dfx derim multi bost özellıgını acarsan ses daha güzel olur fakat bu genel olarak ısletım sıstemı ıcın calısmıyor ornegın wınamp yapılmısı var medıa playerı ıcın...Ama tavsiye ederim kullanıslı bı program ve profesyonelce hazırlanmıs....
ha bide ben driver sorununu halletım arkdaslar bı yetkılı baktıgında ustekı mesajımı silsin zahmet verdık ama bı an telas yaptım

fsali178

19 Temmuz 2008; 12:35:20 

Senin bilgisayar r400'ün en son modeli olduğu için fazla kişide yok veya alanlar buraya yazmadı.

Jinnn

19 Temmuz 2008; 19:41:40 

hmm pekı hocam sagolasın..xp'ye gecıstı problem yaşayan oldu arkadaslar ?

Jinnn

21 Temmuz 2008; 3:36:14 

Arkadaşlar şöyle bi sorunum var....Bende d-link adsl 200 modem var usbden baglaniyor...masaüstünde xp kurulu sorunsuz calısıyor ısınmadan günlerce acık ve download yapıyorum bana mısın demiyor neyse derine inmeden anlatıyım sorunumu !...
Lg r-400üme baglayıp kurulumu başlattıgımda usbden tanımıyor..goruyor cd yolunu gösterıyorum bırz bekletıyo sonra başarısız dıyo acaba drıver xp oldugu ıcın mıböyle oluyo ılla vista drıvarını bulmam gerek ? bırde oyun oynuyorum sorunsuz bı sekilde fakat saveledigim halde kapatıp actıgımda oyunu en baştan başlatıo vista deepfreeze gibi bişe mi var :S

fsali178

21 Temmuz 2008; 13:27:00 

1. Bencede Vista driverlarından kaynaklanıyor.
2.Şu ana kadar öyle birşey görmedim. Belki oyunda problem vardır.

Fatih!

26 Temmuz 2008; 20:55:44 

Arkadaslar merak edenler için;
Bugun imzamdaki LG R400 - E2U7T model laptopuma
667 mhz 2 gb kingston ram ekledim ve sorunsuz gördü ve çalıştı.
Sonuc itibari ile 3 gb ram destekliyor.
Laptop un üzerindeki diğer ram in yerini öğrenen var mı ?
2x2 gb denesem diyorum :)

Desktop: AMD Phenom™ 9550 X4 - MSI K9A2-CF - Ocz Reaper 2*1 Gb - Sapphire 4850 512 Mb - Akasa Vortexx Neo - Seagate 500 Gb Sata2 32 Mb Cache - AOPEN H600B12 - Ocz Vendetta2 - Ocz 600W StealthXStream - 19" Samsung 971p - Laptop: LG R400 - E2U7T
My Car: Honda Civic "09 - Elegance
Maniakdil

27 Temmuz 2008; 12:25:15