Knight online için değmez, tavsiyem yeğeninize knight ı bırakırsa laptop alacağınızı söyleyin. İnanın o oyun oynanacak bir oyun değil. ben yandın eller yanmasın.. ayrıca knightonline öyle aşırı bi oyun değil, daha çok internetinizin hızlı olması oynanabilirliği etkileyecektir.
Bu aletten bende aldım. Çift işlemcili ve 2 gb ram olanından.
Yalnız bir sorunum var. Aldığımdan bu yana 3-4 sefer dondu ve mavi ekranda birşeyler saydı ve resetlendi. Sorun makinada mı yoksa vista damı anlayamadım.
Vista sp1 çıkmadan önce ekran kartı driverlarını güncellemiştim ve sorun 2 hafta felan olmamıştı. SOnra sp1 i yükledikten sonra bugün tekrar yaptı. Kilitlenme esnasında cpu sıcaklığı 55 civarında idi. Memory test e yaptım sorun çıkmadı.
Sizce sorun nedir ? Garanti kapsamında baktırsam mı ? Ama servise vermekte istemiyorum başka bir yerini bozarlar diye. Sorun sadece bende mi aceba yoksa sizinde başınıza hiç geldimi ?
Cevab verecek tüm arkadaşlara teşekkürler.
Merhaba arkadaslar makinamda 45 dakikada bir bilgisayarı kapat amblemi masüstüne geliyor iptal deyince hiç birşeye giremiyorum internete girmeye çalıstıgımda yeniden baslatmalısınız diye bir yazı çıkıyor bunu neden yapar anlayamadım işletim sistemim xp yardımlarınız için tesekkürler
@xdiscovery Sorunun bir çok şeyden kaynaklanabilir. Dikkat etmen nokta ne zamanlar oluyor bu olay. Bu mavi ekran çıkarken sen neler yapıyorsun? Mavi ekran çıktığındaki arka planda çalıştırdığın ortak programları düşün. Belkide Vista ya uyumsuz bir program çalıştırıyorsundur. Yani kesin bir nedeni biz burdan bilemeyiz senin keşfetmen lazım. @alexxson Oldukça uzun bir süre Xp kullandım ama böyle bir hata aldığımı hiç hatırlamıyorum. Yüklediğin programlardan dolayı olablir. Arka planda çalışan bir program olabilir yada virüs olabilir. Format atmanı öneririm. Bilgisayarın sıcaklığınıda bir kontrol etmeni öneririm. Böyle mavi ekran vb. hatalar bir çok sebepten dolayı olabilir arkadaşlar. Mesela banada geçen günlerde çıkıyordu oyundan dolayı idi. Nerde hata çıktığını bulabilmek için biraz dikkat etmek gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsali178 -- 27 Mayıs 2008; 22:39:13 >
bende ise genelde asırı ısnmada cıkıyordu fn + f11 yapıp fanı hızlıya aldım su an öyle bir sorun yok
VATAN-----------NAMUS----------AHDE VEFA PAROLA :_VATAN # İŞARETİ:_NAMUS (*____KİŞİSEL HABER BLOGUM__&__PAYLAŞIMLARIM___*) Türk'ün toprağını kana , gözünü yaşa boğan her kişi-düşünce-oluşum ilelebed düşmanımdır ! Düşmanla savaşmak için de ; damarlarımdaki asil kandan başka alternatife ihtiyacım yok ! ERDAL SARIZEYBEK
@xdiscovery Sorunun bir çok şeyden kaynaklanabilir. Dikkat etmen nokta ne zamanlar oluyor bu olay. Bu mavi ekran çıkarken sen neler yapıyorsun? Mavi ekran çıktığındaki arka planda çalıştırdığın ortak programları düşün. Belkide Vista ya uyumsuz bir program çalıştırıyorsundur. Yani kesin bir nedeni biz burdan bilemeyiz senin keşfetmen lazım. @alexxson Oldukça uzun bir süre Xp kullandım ama böyle bir hata aldığımı hiç hatırlamıyorum. Yüklediğin programlardan dolayı olablir. Arka planda çalışan bir program olabilir yada virüs olabilir. Format atmanı öneririm. Bilgisayarın sıcaklığınıda bir kontrol etmeni öneririm. Böyle mavi ekran vb. hatalar bir çok sebepten dolayı olabilir arkadaşlar. Mesela banada geçen günlerde çıkıyordu oyundan dolayı idi. Nerde hata çıktığını bulabilmek için biraz dikkat etmek gerekiyor.
Öncelikle ilginiz ve yardımınız için teşekkürler.
Kilitlenme ve mavi ekran sorunu hatırladığım kadarı ile sadece iexplorer açık iken ve açık sayfa olarak borsa izlediğim ve java sanal makinesinin çalıştığı platodata eurojava sayfası açıktı. Bunun yanında garanti internet şubesi açıktı. Başkada çalışan birşey yoktu.
İlginç olan ise benim çocuklar bazen saatlerce most wanted oyununu oynuyor ama banamısın demiyor. Hata nerede anlayamadım doğrusu.
Saygılar.
@alexxson Oldukça uzun bir süre Xp kullandım ama böyle bir hata aldığımı hiç hatırlamıyorum. Yüklediğin programlardan dolayı olablir. Arka planda çalışan bir program olabilir yada virüs olabilir. Format atmanı öneririm. bilgisayarın sıcaklığınıda bir kontrol etmeni öneririm.
Dostum Çok sagol Snagit Diye Bir Program Kurduydum O yapıyormus Kaldırınca problem çözüldü Tesekkürler..
Lg R400-5.C2E2T Core Duo T2060 1.6GHz, 1024MB, 120 GB 14.1" arıyorum. Piyasada yok estore, ereyon vb sitelere baktım hiçbiri temin edemiyor.Media Markta baktım yok. Nereden temin edebilirim. Fiyat performans açısından uygun.900 ytl civarında acil cevap verirseniz sevinirim.
Lg R400-5.C2E2T Core Duo T2060 1.6GHz, 1024MB, 120 GB 14.1" arıyorum. Piyasada yok estore, ereyon vb sitelere baktım hiçbiri temin edemiyor.Media Markta baktım yok. Nereden temin edebilirim. Fiyat performans açısından uygun.900 ytl civarında acil cevap verirseniz sevinirim.
Bir çok yerde kampanyalar vardı onlar bitti ancak ben 3 gün önce Bakırköy'de ElectroWorld mağzasında görmüştüm sanıyorum halen satışı yapılıyordur ordan temin edebilirsiniz.
Problemin neyden kaynaklandıgına dair en ufak bir düşüncem yok ama tahminimce kapağı kapattığında uyku moduna alıyor makinen. Kapağı kapattığında hiç birşey olmasın diye ayar yaparsan tahminimce sorunun düzelir. Onuda denetim masası-güç seçenekleri- sol taraftaki kapak kapatıldığında yapılacakları seçin diye bir seçenek var oraya gel vede ayarı yap. Birde öyle dene.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsali178 -- 2 Haziran 2008; 2:04:44 >
Özellikleri aşağıdaki gibi..Sizlerin zaten az çok bilgisi vardır...Önerir misiniz bu cihazı ?
CPU Cinsi - HIZI Intel Core Duo Processor T5300 - 1.73GHz Ekran Boyu(Inch) 14.1" Ekran Tipi WXGA FB TFT 1280x800 (Parlak Ekran) Ekran Kartı Intel GMA950 128MB paylaşımlı Bellek(MB) 2x512 DDR2 667 Max.2GB Bellek Tipi DDR2 667Mhz Sabit Disk 120GB