Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: <===::: LG R400 KULÜBÜ :::===>

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> LG >> Cevap: <===::: LG R400 KULÜBÜ :::===> Sayfa: <<   < önceki  13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Mutlucuk

11 Mart 2008; 20:42:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Torinolu; Hocam verdiğin bilgiler için sağol ama iyice kıllandım ben şimdi.

Aslında bu sorunu burada sorana kadar çok fazla önemsemiyordum. Eğer gerçekten bir sorun varsa şimdi servisle falan uğraşmak ölüm gibi. Ürünü servise vermektense bu şekilde kullanmaya razıyım. Lakin birşeyi daha vurgulamak isterim ki; fişi çekik ve kapalı bir şekilde yaklaşık 24 saat sonra açtığımda %97'lere düşmüş olduğunu görüyorum. Eskiden pek dikkat etmiyordum buna. Yeni mi oldu, yoksa önceden beri var mıydı bu sorun bilmiyorum.

Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden,
Neden hiç ağlamadığımı anladım.
''Sana ihtiyacım var, gel!'' diyebilmekmiş güçlü olmak,
Sana ''git'' dediğimde anladım.
Torinolu

Sisteme Gözat

12 Mart 2008; 1:13:32 

Ben E500 kullanıyorum, benim kankada R400 var ikimizde de böyle bir sorun yok. Format atmayı denedin mi? Önce öyle bir dene çünkü çokta büyük bir sorun gibi durmuyor. Eğer formatla çözülmezse servise götürmekten başka çaren yok. Eğer evde masaüstü yoksa en az bir ay laptopu unut

Yada bu şekilde kullanabilirsin nasılsa kullanıma engel bir durum yok.

Pilin tam %97'de kalması büyük ihtimal BatteryMiser programıyla ilgili bir problemden kaynaklanıyor...

ferhat_onair

12 Mart 2008; 8:51:23 

quote:

Orjinalden alıntı: Mutlucuk

Aslında bu sorunu burada sorana kadar çok fazla önemsemiyordum. Eğer gerçekten bir sorun varsa şimdi servisle falan uğraşmak ölüm gibi. Ürünü servise vermektense bu şekilde kullanmaya razıyım. Lakin birşeyi daha vurgulamak isterim ki; fişi çekik ve kapalı bir şekilde yaklaşık 24 saat sonra açtığımda %97'lere düşmüş olduğunu görüyorum. Eskiden pek dikkat etmiyordum buna. Yeni mi oldu, yoksa önceden beri var mıydı bu sorun bilmiyorum.

Bu hava şartları,oda ısısına göre değişir.Kullanılmıyacaksa tamamen boşaltıp bataryayı öyle muhafaza edin diye her üründe uyarı vardır cep,laptop vs. bence normal bir durum eğer ki deseydin açtığımda %60 veya daha az bir oranda boşalmışsa o zaman bataryayı değiştirmeni önerirdim dediğim gibi muhafaza ettiğin yerin ısısı önemli soğuk havalarda çok daha çabuk bittiğini görebilirsin neredeyse yarı yarıya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat_onair -- 12 Mart 2008; 8:56:24 >

www.ferhatonair.com
erdem3553

13 Mart 2008; 0:19:21 

quote:

Orjinalden alıntı: ferhat_onair

quote:

Orjinalden alıntı: Mutlucuk

Bu hava şartları,oda ısısına göre değişir.Kullanılmıyacaksa tamamen boşaltıp bataryayı öyle muhafaza edin diye her üründe uyarı vardır cep,laptop vs. bence normal bir durum eğer ki deseydin açtığımda %60 veya daha az bir oranda boşalmışsa o zaman bataryayı değiştirmeni önerirdim dediğim gibi muhafaza ettiğin yerin ısısı önemli soğuk havalarda çok daha çabuk bittiğini görebilirsin neredeyse yarı yarıya

arkadaşlar ben genelde evde kulandığım için bataryayı%75 te falan sokup kaldırdım omru kısalmasın die boşaltmadım çünkü sıfır alıncada o kadar dolu geliyo bi zararı olrmu aceo şu an takılı değil pc ye..

cosica

20 Mart 2008; 13:00:27 

arkadaşlar Lg'nin ulslararası garantisi türkiyede geçerli mi dışardan r400 getirsek?arabistanda 780 dolar r400 değer mi sizce ordan getirmeye?

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
fsali178

21 Mart 2008; 2:14:04 

Bunu Boğaziçi Bilgisayara sor.

Bir Kedi Gördüm Sanki

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Mart 2008; 4:51:52 

quote:

Orjinalden alıntı: cosica

arkadaşlar Lg'nin ulslararası garantisi türkiyede geçerli mi dışardan r400 getirsek?arabistanda 780 dolar r400 değer mi sizce ordan getirmeye?

http://www.e-turuncu.com/default.asp?git=9&urun=14964 50-60 ytl için değmez,zaten gümrük vergisi ödemen gerekmeyecek mi?

Dükkanıma uğramadan geçmeyin,kaçırılmayacak fırsat
cosica

24 Mart 2008; 15:36:26 

evet kdv'yi eklemezsek 50-60 dolar farkedyo ama kdv eklenince yaklaşık 300 YTL'den fazla farkedyo ayrıca gümrük vergisi falan da yok ama neyse zaten döndüm türkiye'ye...
quote:

Orjinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

quote:

Orjinalden alıntı: cosica

http://www.e-turuncu.com/default.asp?git=9&urun=14964 50-60 ytl için değmez,zaten gümrük vergisi ödemen gerekmeyecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 1 Nisan 2008; 14:56:14 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
erdem3553

24 Mart 2008; 18:09:42 

arkadaşlar bende r405 war readyboost u kart okuma yuvasına 4 gb sd kart alıp takarak kullanabilirmiyim yani illa usb uzerinden olması gerekmez dimi
eğer kart okuyucudan calışırsa readyboost cok güzel olacak bnm için
teşekkürler....

lutkunf

27 Mart 2008; 3:38:09 

quote:

Orjinalden alıntı: erdem3553

arkadaşlar bende r405 war readyboost u kart okuma yuvasına 4 gb sd kart alıp takarak kullanabilirmiyim yani illa usb uzerinden olması gerekmez dimi
eğer kart okuyucudan calışırsa readyboost cok güzel olacak bnm için
teşekkürler....

Readyboost desteği varsa sorun yok, ama şunu da söyleyim, ben toshiba u3 serisi bi flash disk kullanıyorum, geçengün performas testi yaptık, HDD den biraz daha hızlı yazıyor ama pek işe yarar bişey de değil yani. Hızlı olmadıktan sonra ne işe yarar ki?

Mütevazi Notebook ---> LG R400
Mahkeme kararıyla Mavi Bilgisayar ve Kont Bilişim'e iade ettiğim:
"AYIPLI Acer Aspire 5024 NWLMI":
Yakan AMD Turion 64 ML-34 1.8Ghz Processor, sol menteşesinden çatlayan, 62 işgününde TPM Teknoloji'de tamir görüp, bilirkişi incelemesi esnasında yine aynı yerinden çatlayıp, bilirkişinin elinde kalan 15,4" WXGA Crystal Brite TFT LCD Panel, oyunlara 20dk dayanamayan ATI Mobility Radeon X700 , yanan 100GB HDD, Linux ile satılıp, linux driverları olmayan Bluetooth, 802.11b/g Wireless LAN,
tekhece38

27 Mart 2008; 16:37:00 

mrb arkadaslar bende r 400 kullanıcısıyım.kasım 2007 den berı kullanıyorum.makına rek kelımeyle mukemmel.herkese sıddetle tevsıye ederım.r 400 kullanıcısı arkadaslarla her konuda paslasmayı ısterım.

mic
tekhece38

27 Mart 2008; 16:47:21 

arkadaslar benım bataryada aynı sorun var.doldurup kapatıyorum sabah actımda %98 falan gosterıyo yenı farkettım.

mic
besiktas

28 Mart 2008; 1:47:08 

Arkadaşlar LG LW-60 model laptopum var..

Sizin sorunlarınızdan çok daha büyük bir sorunum var..Ben bu laptopumun bataryasını hiçbir yerde bulamadım..Nerden orjinal lg LW-60 bulabilirim acaba?
Bir yardım edin lütfen..
besiktas