Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: <===::: LG KULÜBÜ :::===>

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> LG >> Cevap: <===::: LG KULÜBÜ :::===> Sayfa: <<   < önceki  11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cosica

12 Aralık 2007; 9:33:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

evet mavi stoklarında yok gözükmüyor hatta buna kanarak gittim vazgeçtim laptoptan ve masaüstü aldım ama cumartesi günü gözümle gördüm teşhirde mavi çukurambarda bence de ara sor iyice , daha önceden de demirtepe mağazasına sormuştum ve r400 ün kalmadığını ve artık tekrar gelmeyeceğini söylemişlerdi.satış temsilcileri kafadan konuşyolar,ya sen bi satış temsilcisi olarak nerden bilyon gelip gelmeyeceğini,hem talep olan bi ürün niye gelmesin ki.geçen 2 aralıkta da teknosaya gidip sormuştum,satış temsilcisinin daha yeni çıkan katalogtan haberi yoktu benden öğrendi katalogta r400 diye bir modelin olduğunu ve ama malesef teknosada da katalogta olmasına rağmen ki güncel yeni çıkmış bi katalogtu henüz yoktu mağazada,almaya niyetin varsa bence sabırla araştır heryere sor.

quote:

Orjinalden alıntı: fsali178

Mavi Bilgisayarın stoklarında yok gözüküyordu ama ben gittiğimde aldım. Bir telefon aç istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 12 Aralık 2007; 9:38:06 >

"it is the knowledge that precedes man"
cosica

12 Aralık 2007; 10:00:58 

internet mağazası adam gibi çalışan bi teknomarket yok daha,olmayan ürün var gözükür olan ürün yok gözükür,bu kadar zor mu stoğu biten ürünü siteden kaldırmak ya da stoğa gireni siteye eklemek.

"it is the knowledge that precedes man"
devkarinca

12 Aralık 2007; 15:19:58 

ARKADAŞLAR BENDE LG-R-405-S var
XP kurucam fakat driverlarını bulamadım...

Bana bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

Exlibrit

12 Aralık 2007; 15:25:45 

Sipariş ettiğimiz 2 aletten biri geldi, ama gelen arkadaşımın adınaydı, ben hala bekliyorum:(
Umduğumdan biraz daha ağır çıktı alet, bir de topraksız fişi olunca gelen aletten de kıvılcımlar çıkıyor, fakat şaşırtan kısmı, gerçekten çok sessiz çalışıyor. Vista bayar diye korkuyordum, 2GB ram olunca pat diye açılıyor. 1160 ytl ye bence çok iyi bir alet aldık. Bu alete sesli çalışıyor demeyin arkadaşlar, çok ayıp edersiniz. Ben aldığım malın delisi değilim, eleştirebilirim aleti. Zaman biraz ilerlesin eleştirecem mutlaka şuan daha çok yeni :) 2000 € luk Sony'ler sessiz çalışıyor kabul edilebilir, malzeme kalitesi tasarım birçok etmen var... Fakat bu alet 1160 ytl ve kendinden pahalı olan DELL, Toshiba, HP ve Acer'dan çok daha sessiz çalışıyor ve ısınmıyor. Bir eksi yönü daha; LG'den LCD paneli biraz daha kaliteli beklerdim doğrusu, beni pek tatmin etmedi LCD. Çözünrlük düşük ve tepki süresi iyi değil.
Ben kendi aletmi getirecek kargonun yolunu gözlemekteyim şuan, siz kalın sağlıcakla...

Exlibri & IT
Exlibrit

12 Aralık 2007; 15:28:36 

quote:

Orjinalden alıntı: devkarinca

ARKADAŞLAR BENDE LG-R-405-S var
XP kurucam fakat driverlarını bulamadım...

Bana bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

Hocam aletin üzerindeki kartların markalarını biliyorsun değil mi? Kart üreticilerinin sayfasında driverların en güncel sürümleri var...
ya da
http://www.lgservice.com/gcsc/b2c/hpi/main

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exlibrit -- 12 Aralık 2007; 15:44:55 >

Exlibri & IT
cihankilic

12 Aralık 2007; 15:57:28 

Evet arkadaşlar uzun uğraşlar sonucunda buldum ve internetten aldım.LG E400 E2u7T modeli.Bulduğum msmbilisim.com.tr Ankara firması ve 1247 YTl bonusa peşin fiyatına 12 taksit yaptılar.Ve almak isteyenler için üzücü haber sonuncusunu ben aldım:)
Sanırım iyi fiyata aldım,özellikle peşine 12 taksit yapmaları güzeldi.Şimdi bir de 1gb ram eklettim mi buna ...herhalde tam iş gören bir laptop olur.Bu arada almak isteyenlere yardımcı olmak amacıyla:
-Teknosa mağazasının birkaç şubesinde varmış,ben aradım sorum.
-İzmir merkezli bir firma var,tekmarshop.com orada da var.
Neyse bugün kargoya verirlerse herhalde yarın elimde (Antalya) olur.Gözlemlerimi yazarım ve almak isteyen arkadaşlara faydam olur.

cihankilic

12 Aralık 2007; 16:02:53 

Bu arada yanlış yazmışım.LG R400 E2u7T olacak.:)

fsali178

12 Aralık 2007; 17:33:14 

Evet banada ekran o kadar iyi gelmedi. Daha iyi bekliyorudm. Toprak priz yapılabilir diye tahmin ediyorm. Elektrik prizinn şarj cihazına bağlanan girişi bir çok alette mevcut. Bu yüzden toprak przi yapılabilir diye tahmin ediyorum.
quote:

Orjinalden alıntı: Exlibrit

Sipariş ettiğimiz 2 aletten biri geldi, ama gelen arkadaşımın adınaydı, ben hala bekliyorum:(
Umduğumdan biraz daha ağır çıktı alet, bir de topraksız fişi olunca gelen aletten de kıvılcımlar çıkıyor, fakat şaşırtan kısmı, gerçekten çok sessiz çalışıyor. Vista bayar diye korkuyordum, 2GB ram olunca pat diye açılıyor. 1160 ytl ye bence çok iyi bir alet aldık. Bu alete sesli çalışıyor demeyin arkadaşlar, çok ayıp edersiniz. Ben aldığım malın delisi değilim, eleştirebilirim aleti. Zaman biraz ilerlesin eleştirecem mutlaka şuan daha çok yeni :) 2000 € luk Sony'ler sessiz çalışıyor kabul edilebilir, malzeme kalitesi tasarım birçok etmen var... Fakat bu alet 1160 ytl ve kendinden pahalı olan DELL, Toshiba, HP ve Acer'dan çok daha sessiz çalışıyor ve ısınmıyor. Bir eksi yönü daha; LG'den LCD paneli biraz daha kaliteli beklerdim doğrusu, beni pek tatmin etmedi LCD. Çözünrlük düşük ve tepki süresi iyi değil.
Ben kendi aletmi getirecek kargonun yolunu gözlemekteyim şuan, siz kalın sağlıcakla...

mstgngr0

12 Aralık 2007; 19:47:17 

arkadaşlar para iadesini aldığım gibi market market dolaşıp r400 aradım.Sadece bir yerde bulabildim o da teşhir ürünüydü.Yan vitrinde bir E500 GA250T gördüm dışı daha güzel ve ekran 15.4" idi.Onu aldım gayet memnunum.Gerçekten LG kalitesi hissediliyor.Şu ana kadar tek bir sorunum oldu o da ekran açarken sol menteşe hafif bir gıcırtı yapıyor.O da olsun o kadar :) Hatalı bir klübe yazdım ama buası daha hareketli herkes okusun istedim :)

komik| ödev |
myopers

12 Aralık 2007; 20:17:07 

Bu aletin XP için driverleri lazım

Hayatta başarılar diliyorum..
Exlibrit

12 Aralık 2007; 21:23:12 

quote:

Orjinalden alıntı: fsali178

Evet banada ekran o kadar iyi gelmedi. Daha iyi bekliyorudm. Toprak priz yapılabilir diye tahmin ediyorm. Elektrik prizinn şarj cihazına bağlanan girişi bir çok alette mevcut. Bu yüzden toprak przi yapılabilir diye tahmin ediyorum.
quote:

Hocam bu priz işini anlamadım ben. HP'ninki de bizimkine benziyor. Tek farkı prize takılan yeri topraklı fakat adaptöre giren yeri topraksız. Bu ne işe yarar bilemem. Fakar Acer'ın notebooklarında hem prize giren yeri hem de adaptöre giren yeri topraklı.
Kıvılcım çıkması pek hoş değil ama ürüne zarar vermeyecekse benim için pek bi sorun değil. Ben topraklı bi bu kablonun 2 kat daha uzunu bi kablo ayarlayacam zaten...

Exlibri & IT
Fatih!

Sisteme Gözat

12 Aralık 2007; 22:04:42 

R400 arayıp bulamayan arkadaşlar,
R405 modeli 2 gb ram i ile 1347 ytl den şu sitede var
Santarosa 2.2 ghz
Geforce 8400 ve vista premium gibi artıları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsaglam -- 12 Aralık 2007; 22:06:15 >

Desktop: AMD Phenom™ 9550 X4 - MSI K9A2-CF - Ocz Reaper 2*1 Gb - Sapphire 4850 512 Mb - Akasa Vortexx Neo - Seagate 500 Gb Sata2 32 Mb Cache - AOPEN H600B12 - Ocz Vendetta2 - Ocz 600W StealthXStream - 19" Samsung 971p - Laptop: LG R400 - E2U7T
My Car: Honda Civic "09 - Elegance - Horsepower sells the car, torque wins the race
Fatih!

Sisteme Gözat

12 Aralık 2007; 22:26:10 

Arkadaşlar
R400 için webcam problemi yaşayanlara yeni bir umut ışığı doğdu :)
http://forum.donanimhaber.com/m_19150866/mpage_1/key_//tm.htm#19150866

Bilginize.

Desktop: AMD Phenom™ 9550 X4 - MSI K9A2-CF - Ocz Reaper 2*1 Gb - Sapphire 4850 512 Mb - Akasa Vortexx Neo - Seagate 500 Gb Sata2 32 Mb Cache - AOPEN H600B12 - Ocz Vendetta2 - Ocz 600W StealthXStream - 19" Samsung 971p - Laptop: LG R400 - E2U7T
My Car: Honda Civic "09 - Elegance - Horsepower sells the car, torque wins the race
Exlibrit

12 Aralık 2007; 22:29:00 

quote:

Orjinalden alıntı: fsaglam

R400 arayıp bulamayan arkadaşlar,
R405 modeli 2 gb ram i ile 1347 ytl den şu sitede var
Santarosa 2.2 ghz
Geforce 8400 ve vista premium gibi artıları var

1347 $ olmasın

Exlibri & IT
Fatih!

Sisteme Gözat

12 Aralık 2007; 22:37:41 

quote:

1347 $ olmasın

Pardon gün yorgunlugu :)
Bende amma fiyatı inmiş dedim icimden :)

Desktop: AMD Phenom™ 9550 X4 - MSI K9A2-CF - Ocz Reaper 2*1 Gb - Sapphire 4850 512 Mb - Akasa Vortexx Neo - Seagate 500 Gb Sata2 32 Mb