Giriş | |
|
|
|
10 Kasım 2007; 23:54:31
|
|
|
Beyler fazla bir şey bilmediğim için çok soru soruyorum kusura bakmayın
|
|
|
11 Kasım 2007; 0:08:44
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ckm quote:
Orjinalden alıntı: GoRkEm24 quote:
Orjinalden alıntı: ckm Birde Hepsiburadada 1.272 http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71808 Kardeş bu tarz siteler pek güvenmiyorum açıkcası sizce alınır mı ? bu arada sağol Hepsiburada Türkiye'nin en büyük alışveriş sitesidir eğer bilgisayarınızda bir güvenlik eksikliği yoksa alışverişinizi güvenlikle yapabilirsiniz ben hep buradan yaparım alışverişlerimi.Zaten forumda araştırsanız çoğu kişi buradan alışveriş yapmaktadır. ark. senin verdğin sitedki latop Sistem Belleği 1024MB benim istediğim 2048 ;) ve benim beğendiğim model : http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71562 bu modeli en ucuz nerden alabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoRkEm24 -- 11 Kasım 2007; 0:10:19 >
|
|
|
11 Kasım 2007; 2:00:14
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: marmaralıterbiyeci @cdivlek sorununla ilgili hiç bir bilgim yok çözersen bizide bilgilendirirmisin? Elimden geleni yaptım ama hala bir çözüm bulamadım. Realtek Audio driver'ı 3-4 kez kaldırdım tekrar kurdum, başka driver'lar denedim fakat yine de olmadı. Kardeşimin laptop MSI. Onda da aynı sorun olmuştu ve ben ses driver'ını güncelemiştim problem çözülmüştü. MSI notebook'a kurduğum programın bir resmini ekliyorum. Benim bilgisayarda da "Bağlanan aygıt: Arka Hoparlör Çıkışı" seçeneğini işaretlemek istiyorum ama bir türlü olmuyor. Bu konuda yardımcı olacak hiç kimse yok mu? 4.1 Creative ses sisteminin arka hoparlörlerini çalıştıramıyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıcakla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdivlek -- 11 Kasım 2007; 3:05:33 >
TOSHIBA SATELLITE A210-16G İşlemci : AMD Turion 64 X2 Dual Core TL-60 İşlemci Hızı : 2.0 GHz, 1 MB L2 cache, 1600 MHZ Hyper Transport Bellek : 4 GB (667 MHz) Sabit Disk : 200 GB (5.400 rpm) S-ATA HDD Ekran Boyutu : 15,4" - 1280 x 800 Ekran Belleği : 256MB (Max 1,643MB paylaşımlı) 16x PCI Express Ekran Özelliği : WXGA high-brightness Grafik Tipi : ATI MOBILITY RADEON™ HD2600 HyperMemory™ İşlemci Tipi : Çift Çekirdek Optik Sürücüler : DVD+RW (çift katman) Kamera : Entegre 1.3 Mp Windows Vista Home Premium Edition TR
|
|
|
|
|
11 Kasım 2007; 11:23:46
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ckm quote:
Orjinalden alıntı: ckm Birde Hepsiburadada 1.272 http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71808 Kardeş bu tarz siteler pek güvenmiyorum açıkcası sizce alınır mı ? bu arada sağol Hepsiburada Türkiye'nin en büyük alışveriş sitesidir eğer bilgisayarınızda bir güvenlik eksikliği yoksa alışverişinizi güvenlikle yapabilirsiniz ben hep buradan yaparım alışverişlerimi.Zaten forumda araştırsanız çoğu kişi buradan alışveriş yapmaktadır. ark. senin verdğin sitedki latop Sistem Belleği 1024MB benim istediğim 2048 ;) ve benim beğendiğim model : http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71562 bu modeli en ucuz nerden alabilirim dostum merhaba ben h izlial.com dan aldım. Site ****ın sitesi. Güvenli yani. 1 günde gönderdiler. Çok memnunum. Tavsiye ederim. http://www.h izlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1177.0093 (h izli dakı boşluğu sil) hepsi burada da güvenli bir site. Orada da 2 gb lık model var: http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71562 bunların dışında exa da ekopc de aynı model var. Hepsini incele cazip geleni al derim..
|
|
11 Kasım 2007; 13:59:41
|
|
|
@GoRKeM24 @crkoglu satış yapılan yerlerin hepsini yazmış zaten. E xa'da 2 GB'lık model var ama arada 150 YTL ye yakın fark var. H epsiburada'dan alıp 1 GB'ta ram ekleyebilirsin daha ucuza gelir. Ama ben yüzyüze görüşüp alış-veriş yapıcam dersen ilkini tercih et. Sorun çıkarsa da bir hafta içinde sorgusuz sualsiz iade var, ancak bu makinelerde vista lisansı da olduğu için sorun çıkarırlar mı bilmiyorum. Çünkü iade kapsamında lisanslı ürünlerin açılmamış olması gibi bişi vardı galiba, neyse bi şekilde halledilir. Allah hiç birimize servis yolu göstermesin. @cdivlek 5+1 deneyebildin mi peki. Aslında bende 5+1 var. Fırsat bulsam onu bir denerdim. Belki de bu makinelerde destek yoktur dicem ama olmaması biraz abes olur sanki. Neyse sende uğraş fırsat bulunca ben de bakarım...
|
|
|
|
|
11 Kasım 2007; 14:41:38
|
|
|
Sizede baya bir zahmet veriyorum ..!! Kusura bakmayın artık heycandan , güzel olsun istiyorum sorna başım ağrımasın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoRkEm24 -- 11 Kasım 2007; 14:43:00 >
|
|
|
11 Kasım 2007; 18:29:44
|
|
|
arkadaslar benim makine sleep modundan cıkmıyor. calısırken stand by a basıyorum sleep moduna giriyor ama acmak için bilgisayarı, tekrar tusa bastıgımda acılmıyor,ekran goruntusu gelmiyo. sleep moduna girince kırmızı ısık yesile donuyor ama goruntu gelmiyor. bu sorunla karsısan var mı aranızda???
ckm
|
 |
|
|
|
|
|
11 Kasım 2007; 21:50:00
|
|
|
sağolun beyler valla teknosadan almayı düşünüyodum artık vazgeçtim hızlı aldan alırım bende SAĞOLUN YARDIMLARINIZ İÇİN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoRkEm24 -- 11 Kasım 2007; 21:50:33 >
|
|
|
12 Kasım 2007; 0:01:18
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: GoRkEm24 sağolun beyler valla teknosadan almayı düşünüyodum artık vazgeçtim hızlı aldan alırım bende SAĞOLUN YARDIMLARINIZ İÇİN Dostum E xa'dan da alabilirsin 979$+kdv 2 GB ram. Ben güveniyorum buraya çok defa alışveriş yaptım servise de gittim bir kaç defa hiç sorun çıkmadı. Ben alırken burada olsaydı alacaktım, olmadığı için hızlı aldan aldım. Karar senin bende sorun yok çok şükür.
|
|
|
|
|
12 Kasım 2007; 0:21:18
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: karoten arkadaslar benim makine sleep modundan cıkmıyor. calısırken stand by a basıyorum sleep moduna giriyor ama acmak için bilgisayarı, tekrar tusa bastıgımda acılmıyor,ekran goruntusu gelmiyo. sleep moduna girince kırmızı ısık yesile donuyor ama goruntu gelmiyor. bu sorunla karsısan var mı aranızda??? arkadaşım bende böyle bir sorun olmuyor
|
|
12 Kasım 2007; 1:22:06
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: marmaralıterbiyeci @cdivlek 5+1 deneyebildin mi peki. Aslında bende 5+1 var. Fırsat bulsam onu bir denerdim. Belki de bu makinelerde destek yoktur dicem ama olmaması biraz abes olur sanki. Neyse sende uğraş fırsat bulunca ben de bakarım... Ne yazık ki bende 5+1 olmadığı için deneyemedim. Makinada 5+1 desteği olmaması gibi bir ihtimal yok. Dolby Digital Live bile var bunda, destek mi olmayacak :) quote:
Orjinalden alıntı: karoten arkadaslar benim makine sleep modundan cıkmıyor. calısırken stand by a basıyorum sleep moduna giriyor ama acmak için bilgisayarı, tekrar tusa bastıgımda acılmıyor,ekran goruntusu gelmiyo. sleep moduna girince kırmızı ısık yesile donuyor ama goruntu gelmiyor. bu sorunla karsısan var mı aranızda??? Sanırım siz Windows Vista kullanıyorsunuz. Bende XP yüklü ve herhangi bir sorun yok. ................................................................................................................................................................................... Bu sırada bana bir özel mesaj geldi. izninizle soruyu ve benim verdiğim cevabı burada yayınlamak istiyorum. Eğer aynı sorunun cevabını merak eden başkaları da varsa bu sayede fikir sahibi olabilirler. quote:
arkadaşım bilgisayarın kamera görüntüsü nasıl acaba? MSN de işini görüyormu? 0.3 mp biraz düşük gibide onun için sordum. hoşçakal 0.3 MP kameraya hiç kafanı takma. Ben de senin gibi almadan önce kamerayla ilgili kafamda bazı soru işaretleri vardı. Adamlar herşeyi koymuşlar da kamerayı niye iyi bişey koyamamışlar diye düşünürdüm. Ama iş öyle değilmiş. Bu kamera PIRANHA'nın 5MP kamerasından bile daha iyi. Zaten üzerinde "webcam optimized for video chatting" yazıyor. Yani bu kamera MSN türü sohbet programları için tasarlanmış. Bu konuyu Chip dergisinde çalışan bi vatandaşla da konuşmuştum. Bana 0.3MP kamera olduğuna bakma, onun sensörleri çok iyi diye söylemişti. Yani için rahat olsun. Kamera mükemmel. Asus laptop kullanan bir arkadaşımın 1.3 kamerası Acer'ın 0.3 kamerası yanında buzlu cam gibi kaldı. Gerisini sen düşün.
TOSHIBA SATELLITE A210-16G İşlemci : AMD Turion 64 X2 Dual Core TL-60 İşlemci Hızı : 2.0 GHz, 1 MB L2 cache, 1600 MHZ Hyper Transport Bellek : 4 GB (667 MHz) Sabit Disk : 200 GB (5.400 rpm) S-ATA HDD Ekran Boyutu : 15,4" - 1280 x 800 Ekran Belleği : 256MB (Max 1,643MB paylaşımlı) 16x PCI Express Ekran Özelliği : WXGA high-brightness Grafik Tipi : ATI MOBILITY RADEON™ HD2600 HyperMemory™ İşlemci Tipi : Çift Çekirdek Optik Sürücüler : DVD+RW (çift katman) Kamera : Entegre 1.3 Mp Windows Vista Home Premium Edition TR
|
|
|
|
|
12 Kasım 2007; 1:53:55
|
| | | |