Giriş | |
|
|
|
27 Ekim 2007; 14:29:44
|
|
|
bu kızılötesinden biligisi olan arkadaş yok mu yaaa dernek uyuma!!!!!
|
|
|
27 Ekim 2007; 17:01:11
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: shotan yaw arkadaşlar bişi sooracam ya bunda bt yok ok de kızıl ötesidemi yok kafama takıldı yaaa warsa nasıl kullanacaz yok za önemi yok zaten malesef bluetooth yok(olsaydı sticker var bitane onun üzerinde sembolü olurdu) ve malesef kızıl öteside yok :) ön tarafta görmüş olduğun kızıl ötesine benzer ekran eğer tv kartı takarsan kumanda alıcısıdır sadece bilgin olsun
|
|
27 Ekim 2007; 17:02:41
|
|
|
bende onu hep kızılötesi die biliyodum eywalla
|
|
|
27 Ekim 2007; 18:31:35
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: marmaralıterbiyeci @cdivlek Bir yerlerde geçmişti galiba biostan D2D (disk to disk) 'i enable yapacaksın ve pc açılırken alt+F10 tuş kompinasyonunu kullanacaksın. Bu şekilde harddiskten kuruluma devam ediyodu galiba.Ben denemedim ama böyle birşey okumuştum. En azından bir dene zararın olmaz. Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Fakat ne yazık ki benim için geç kalınmış bir cevap oldu. Şimdi yeni bir problemle karşı karşıyayım. Keşke mesajıma cevap gelmeden hiçbirşey yapmasaydım ama olan oldu işte :( Format atarak belki çözüm bulabilirim diyerek bilgisayara XP cdsini taktım. C bölümüne format attım ve XP kuruluma geçmeden cd'yi çıkardım. Şimdi ise bilgisayarı açtığımda; BOOTMGR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart yazıyor. Vistayı recovery yapmak için ne yapmalıyım. Lütfen yardım edin Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıcakla...
TOSHIBA SATELLITE A210-16G İşlemci : AMD Turion 64 X2 Dual Core TL-60 İşlemci Hızı : 2.0 GHz, 1 MB L2 cache, 1600 MHZ Hyper Transport Bellek : 4 GB (667 MHz) Sabit Disk : 200 GB (5.400 rpm) S-ATA HDD Ekran Boyutu : 15,4" - 1280 x 800 Ekran Belleği : 256MB (Max 1,643MB paylaşımlı) 16x PCI Express Ekran Özelliği : WXGA high-brightness Grafik Tipi : ATI MOBILITY RADEON™ HD2600 HyperMemory™ İşlemci Tipi : Çift Çekirdek Optik Sürücüler : DVD+RW (çift katman) Kamera : Entegre 1.3 Mp Windows Vista Home Premium Edition TR
|
|
|
|
|
27 Ekim 2007; 19:23:11
|
|
|
ben hızlıal.com dan aldım arkadasım,yalnız oradan alcaksan ilk once hızlı mesaj cekip siteye ellerinde olup olmadıklarını sorarsan daha ii olur,ben de oyle yaptım.
|
|
27 Ekim 2007; 19:37:35
|
|
|
w. w . w . h i z l i a l . c o m dan aldım
|
|
27 Ekim 2007; 23:42:41
|
|
|
iyi geceler ben de 3 hafta kadar önce 5520g yi kullanmaya başladım underground oynatsa yeter düşüncesi ile aldığım bilgisayar carbon oynatınca her şey mükemmeldi hatta ev arkadaşıma da aynı makineden aldırdım ama hem onun hem de benim bilgisayarımı şarja takınca eğer pil boşsa bilgisayardan saçma bir ses geliyor ara ara. şimdiye kadar benim iki arkadaşımın neredeyse her gün başına geldi civvvv şeklinde bir ses duyuyoruz zaten avuç içi kadar makine tam olarak nereden geldiğini anlamıyoruz da ama sanki işlemci tarafından geliyo sizde de benzer problem var mı ya da bu durum normal mi?
|
|
|
|
|
28 Ekim 2007; 1:18:40
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: cdivlek quote:
Orjinalden alıntı: marmaralıterbiyeci @cdivlek Bir yerlerde geçmişti galiba biostan D2D (disk to disk) 'i enable yapacaksın ve pc açılırken alt+F10 tuş kompinasyonunu kullanacaksın. Bu şekilde harddiskten kuruluma devam ediyodu galiba.Ben denemedim ama böyle birşey okumuştum. En azından bir dene zararın olmaz. Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Fakat ne yazık ki benim için geç kalınmış bir cevap oldu. Şimdi yeni bir problemle karşı karşıyayım. Keşke mesajıma cevap gelmeden hiçbirşey yapmasaydım ama olan oldu işte :( Format atarak belki çözüm bulabilirim diyerek bilgisayara XP cdsini taktım. C bölümüne format attım ve XP kuruluma geçmeden cd'yi çıkardım. Şimdi ise bilgisayarı açtığımda; BOOTMGR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart yazıyor. Vistayı recovery yapmak için ne yapmalıyım. Lütfen yardım edin Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıcakla... Söylediğim şeyi dene yine de ayrıca istersen XP de kurabilirsin. Driverler tamamen uygun ben kurdum çok rahatım şimdi. Vistadaki gibi uyumsuzluk sorunu yok ayrıca kablosuz ağları da bulmaya başladım. Karar senin ama ben XP kurmanı tavsiye ederim
|
|
|
|
|
28 Ekim 2007; 2:03:22
|
|
|
Arkadaşlar artık bende almaya karar verdim bu modeli ama bir kaç siteye baktım stokta yoktu bulabileceğim bir yer varmı bildiğiniz, ank mavi bilgisayarın internet sitesinde stokta yok ama mağazaya gidip baksam ellerinde varmıdır acaba? Birde exa nın int sitesinde 3 gün içine kargo yazıyor bu exa nerede ank da mağazası falan varmı? Teşekkürler.
|
|
28 Ekim 2007; 8:55:32
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: kalibininsabunu iyi geceler ben de 3 hafta kadar önce 5520g yi kullanmaya başladım underground oynatsa yeter düşüncesi ile aldığım bilgisayar carbon oynatınca her şey mükemmeldi hatta ev arkadaşıma da aynı makineden aldırdım ama hem onun hem de benim bilgisayarımı şarja takınca eğer pil boşsa bilgisayardan saçma bir ses geliyor ara ara. şimdiye kadar benim iki arkadaşımın neredeyse her gün başına geldi civvvv şeklinde bir ses duyuyoruz zaten avuç içi kadar makine tam olarak nereden geldiğini anlamıyoruz da ama sanki işlemci tarafından geliyo sizde de benzer problem var mı ya da bu durum normal mi? Dvd writerın sesi olmasın o? Bahsettiğiniz sese benzer ses çıkarıyor içinde cd-dvd olduğu zaman...O ses geldiği an dvd eject düğmesine basın deneyin. Ses kesilecektir.
|
|
|
|
|
28 Ekim 2007; 9:04:07
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: cdivlek quote:
Orjinalden alıntı: marmaralıterbiyeci @cdivlek Bir yerlerde geçmişti galiba biostan D2D (disk to disk) 'i enable yapacaksın ve pc açılırken alt+F10 tuş kompinasyonunu kullanacaksın. Bu şekilde harddiskten kuruluma devam ediyodu galiba.Ben denemedim ama böyle birşey okumuştum. En azından bir dene zararın olmaz. Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Fakat ne yazık ki benim için geç kalınmış bir cevap oldu. Şimdi yeni bir problemle karşı karşıyayım. Keşke mesajıma cevap gelmeden hiçbirşey yapmasaydım ama olan oldu işte :( Format atarak belki çözüm bulabilirim diyerek bilgisayara XP cdsini taktım. C bölümüne format attım ve XP kuruluma geçmeden cd'yi çıkardım. Şimdi ise bilgisayarı açtığımda; BOOTMGR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart yazıyor. Vistayı recovery yapmak için ne yapmalıyım. Lütfen yardım edin Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıcakla... Kardeş, sen c: yi formatladıysan zaten sistemin uçtu gitti. Bir yerden Vista Home Premium cd si bulman gerekiyor. Kurarken pc nin altında yazan keyi girip sıfır Vista kurulumu yapacaksın. Acerin programları olmayacak tabi şansına küs. Ama driverları Vistayı kurduktan sonra internetten indirebilirsin. O konuda sorun yok. Başka hiçbir yol yok malesef. Sürücü ve uygulama yedekleme diski oluşturun seçeneği vardı zamanında yapmıştım. O cd'yi bir şekil çoğaltıp sana ulaştırabiliriz sanıyorum. İçinde büyük ihtimal Empowering Teknoloji uygulamaları vardır. Bir araştırıp yazarım burdan. Sen önce sistemini sıfırdan kurmaya bak.... Kolay gelsin...
|
|
|
|
|
28 Ekim 2007; 9:06:31
|
|
|
@marmaralıterbiyeci, Kardeş XP kurarken bu alete de sata driverları yüklemek gerekiyor mu? Yoksa direk XP cd sinden kendi hallediyor mu? Ha birde eğer sata driverlar gerekiyorsa bir zahmet r-a-p-i-d falan bir yere atabilir misin ordan alalım? Ben Acerin sitesinde göremedim bu driverları... Saygılar...
|
|
|
|
|
28 Ekim 2007; 13:44:06
|
|
|
s.a. beyler resim kalsörümde resimleri illa açmak mı lazım görmek için xp deki gibi illa büyütmeden göremiyoz mu ????
|
|
|
28 Ekim 2007; 17:09:59
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: BLoWeR @marmaralıterbiyeci, Kardeş XP kurarken bu alete de sata driverları yüklemek gerekiyor mu? Yoksa direk XP cd sinden kendi hallediyor mu? Ha birde eğer sata driverlar gerekiyorsa bir zahmet r-a-p-i-d falan bir yere atabilir misin ordan alalım? Ben Acerin sitesinde göremedim bu driverları... Saygılar... Kurulum çok basit oldu hiç bir zahmetle karşılaşmadım. Yalnızca CD'yi boot ettirmek için uğraştım ama o da çok basitmiş. BIOS'tan multichannelbootyu galiba tam hatırlamıyorum zaten buna benzeyen başka bişi de yok. Bu seçeneği enabled yapınca ilk açılışta F12 yapılırsa çoklu BOOT seçeneği geliyor. Burda DVD-RW seçiyorsun. Sonra kuruluma başlıyorsun. Driverler tamamen sorunsuz hatta wireless çok çok daha iyi. Önceden bulamazken şimdi iki tane buluyorum. Hatta birinin çekim derecesi çok iyi bazen de mükemmel. İsteyen arkadaşlar lisanslarından vazgeçip bence XP'ye terfi etsinler. Uyum sorunu yok, sinir katsayısı yükseltmek yok. Durağan halde 800 MB'ı aşağı geçmeyen ram kullanımı şimdi 300-400 civarında yani ben çok rahatım. Hiç bir sorun yok.
|
|
|
|
|
28 Ekim 2007; 17:14:03
|
| | | |