Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ACER ASPIRE 5520G Kullanıcıları Derneği...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Acer >> Cevap: ACER ASPIRE 5520G Kullanıcıları Derneği... Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
shotan

27 Ekim 2007; 14:29:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bu kızılötesinden biligisi olan arkadaş yok mu yaaa

dernek uyuma!!!!!

Acer ASPIRE 5520G : AMD Turion X2 TL-58 1.9GHz 2048MB 667MHz 160GB 5400RPM 8MB Nvidia® GeForce 8400M DirectX 10 (896 MB) MS Vista Home Premium
mr_erenn

27 Ekim 2007; 17:01:11 

quote:

Orjinalden alıntı: shotan

yaw arkadaşlar bişi sooracam ya bunda bt yok ok de kızıl ötesidemi yok kafama takıldı yaaa warsa nasıl kullanacaz yok za önemi yok zaten

malesef bluetooth yok(olsaydı sticker var bitane onun üzerinde sembolü olurdu) ve malesef kızıl öteside yok :) ön tarafta görmüş olduğun kızıl ötesine benzer ekran eğer tv kartı takarsan kumanda alıcısıdır sadece bilgin olsun

shotan

27 Ekim 2007; 17:02:41 

bende onu hep kızılötesi die biliyodum eywalla

Acer ASPIRE 5520G : AMD Turion X2 TL-58 1.9GHz 2048MB 667MHz 160GB 5400RPM 8MB Nvidia® GeForce 8400M DirectX 10 (896 MB) MS Vista Home Premium
cdivlek

27 Ekim 2007; 18:31:35 

quote:

Orjinalden alıntı: marmaralıterbiyeci

@cdivlek
Bir yerlerde geçmişti galiba biostan D2D (disk to disk) 'i enable yapacaksın ve pc açılırken alt+F10 tuş kompinasyonunu kullanacaksın. Bu şekilde harddiskten kuruluma devam ediyodu galiba.Ben denemedim ama böyle birşey okumuştum. En azından bir dene zararın olmaz.

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Fakat ne yazık ki benim için geç kalınmış bir cevap oldu. Şimdi yeni bir problemle karşı karşıyayım. Keşke mesajıma cevap gelmeden hiçbirşey yapmasaydım ama olan oldu işte :(

Format atarak belki çözüm bulabilirim diyerek bilgisayara XP cdsini taktım. C bölümüne format attım ve XP kuruluma geçmeden cd'yi çıkardım. Şimdi ise bilgisayarı açtığımda;

BOOTMGR is missing
Press Ctrl+Alt+Del to restart

yazıyor. Vistayı recovery yapmak için ne yapmalıyım. Lütfen yardım edin

Şimdiden teşekkür ederim.

Sağlıcakla...

TOSHIBA SATELLITE A210-16G

İşlemci : AMD Turion 64 X2 Dual Core TL-60
İşlemci Hızı : 2.0 GHz, 1 MB L2 cache, 1600 MHZ Hyper Transport
Bellek : 4 GB (667 MHz)
Sabit Disk : 200 GB (5.400 rpm) S-ATA HDD
Ekran Boyutu : 15,4" - 1280 x 800
Ekran Belleği : 256MB (Max 1,643MB paylaşımlı) 16x PCI Express
Ekran Özelliği : WXGA high-brightness
Grafik Tipi : ATI MOBILITY RADEON™ HD2600 HyperMemory™
İşlemci Tipi : Çift Çekirdek
Optik Sürücüler : DVD+RW (çift katman)
Kamera : Entegre 1.3 Mp
Windows Vista Home Premium Edition TR
batuhan34

27 Ekim 2007; 18:49:22 

internetten alış-veriş yapan arkadaşlar satın aldıkları siteyi özelden bana bildirirlerse memnun olurum.
ben bulamadım çünkü. stoklarda tükenmiş hep.

The Soul Of BMW.
batuhan34, Acer Aspire 5520G derneği üyesidir
Yeni Görünümü Hayal Edin; Samsung NV8 Fanclub
Amd Athlon XP 2800- Nvidia Gforce FX5700- 1,5 gb DDR 400- 80 Gb- Zoom X5 -skyvision - iriver T30- Samsung Nv8
karoten

27 Ekim 2007; 19:23:11 

ben hızlıal.com dan aldım arkadasım,yalnız oradan alcaksan ilk once hızlı mesaj cekip siteye ellerinde olup olmadıklarını sorarsan daha ii olur,ben de oyle yaptım.

karoten

27 Ekim 2007; 19:37:35 

w. w . w . h i z l i a l . c o m dan aldım

kalibininsabunu

27 Ekim 2007; 23:42:41 

iyi geceler
ben de 3 hafta kadar önce 5520g yi kullanmaya başladım
underground oynatsa yeter düşüncesi ile aldığım bilgisayar carbon oynatınca her şey mükemmeldi
hatta ev arkadaşıma da aynı makineden aldırdım
ama hem onun hem de benim bilgisayarımı şarja takınca eğer pil boşsa bilgisayardan saçma bir ses geliyor ara ara.
şimdiye kadar benim iki arkadaşımın neredeyse her gün başına geldi
civvvv şeklinde bir ses duyuyoruz
zaten avuç içi kadar makine tam olarak nereden geldiğini anlamıyoruz da
ama sanki işlemci tarafından geliyo
sizde de benzer problem var mı
ya da bu durum normal mi?
marmaralıterbiyeci
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

28 Ekim 2007; 1:18:40 

quote:

Orjinalden alıntı: cdivlek

quote:

@cdivlek
Bir yerlerde geçmişti galiba biostan D2D (disk to disk) 'i enable yapacaksın ve pc açılırken alt+F10 tuş kompinasyonunu kullanacaksın. Bu şekilde harddiskten kuruluma devam ediyodu galiba.Ben denemedim ama böyle birşey okumuştum. En azından bir dene zararın olmaz.

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Fakat ne yazık ki benim için geç kalınmış bir cevap oldu. Şimdi yeni bir problemle karşı karşıyayım. Keşke mesajıma cevap gelmeden hiçbirşey yapmasaydım ama olan oldu işte :(

Format atarak belki çözüm bulabilirim diyerek bilgisayara XP cdsini taktım. C bölümüne format attım ve XP kuruluma geçmeden cd'yi çıkardım. Şimdi ise bilgisayarı açtığımda;

BOOTMGR is missing

Sağlıcakla...

Söylediğim şeyi dene yine de ayrıca istersen XP de kurabilirsin. Driverler tamamen uygun ben kurdum çok rahatım şimdi. Vistadaki gibi uyumsuzluk sorunu yok ayrıca kablosuz ağları da bulmaya başladım. Karar senin ama ben XP kurmanı tavsiye ederim
fyilmaz

28 Ekim 2007; 2:03:22 

Arkadaşlar artık bende almaya karar verdim bu modeli ama bir kaç siteye baktım stokta yoktu bulabileceğim bir yer varmı bildiğiniz, ank mavi bilgisayarın internet sitesinde stokta yok ama mağazaya gidip baksam ellerinde varmıdır acaba?
Birde exa nın int sitesinde 3 gün içine kargo yazıyor bu exa nerede ank da mağazası falan varmı?
Teşekkürler.

BLoWeR

28 Ekim 2007; 8:55:32 

quote:

Orjinalden alıntı: kalibininsabunu

iyi geceler
ben de 3 hafta kadar önce 5520g yi kullanmaya başladım
underground oynatsa yeter düşüncesi ile aldığım bilgisayar carbon oynatınca her şey mükemmeldi
hatta ev arkadaşıma da aynı makineden aldırdım
ama hem onun hem de benim bilgisayarımı şarja takınca eğer pil boşsa bilgisayardan saçma bir ses geliyor ara ara.
şimdiye kadar benim iki arkadaşımın neredeyse her gün başına geldi
civvvv şeklinde bir ses duyuyoruz
zaten avuç içi kadar makine tam olarak nereden geldiğini anlamıyoruz da
ama sanki işlemci tarafından geliyo
sizde de benzer problem var mı
ya da bu durum normal mi?

Dvd writerın sesi olmasın o? Bahsettiğiniz sese benzer ses çıkarıyor içinde cd-dvd olduğu zaman...O ses geldiği an dvd eject düğmesine basın deneyin. Ses kesilecektir.
BLoWeR

28 Ekim 2007; 9:04:07 

quote:

Orjinalden alıntı: cdivlek

quote:

@cdivlek

BOOTMGR is missing

Sağlıcakla...

Kardeş, sen c: yi formatladıysan zaten sistemin uçtu gitti. Bir yerden Vista Home Premium cd si bulman gerekiyor. Kurarken pc nin altında yazan keyi girip sıfır Vista kurulumu yapacaksın. Acerin programları olmayacak tabi şansına küs. Ama driverları Vistayı kurduktan sonra internetten indirebilirsin. O konuda sorun yok. Başka hiçbir yol yok malesef.

Sürücü ve uygulama yedekleme diski oluşturun seçeneği vardı zamanında yapmıştım. O cd'yi bir şekil çoğaltıp sana ulaştırabiliriz sanıyorum. İçinde büyük ihtimal Empowering Teknoloji uygulamaları vardır. Bir araştırıp yazarım burdan. Sen önce sistemini sıfırdan kurmaya bak....

Kolay gelsin...
BLoWeR

28 Ekim 2007; 9:06:31 

@marmaralıterbiyeci,

Kardeş XP kurarken bu alete de sata driverları yüklemek gerekiyor mu? Yoksa direk XP cd sinden kendi hallediyor mu? Ha birde eğer sata driverlar gerekiyorsa bir zahmet r-a-p-i-d falan bir yere atabilir misin ordan alalım? Ben Acerin sitesinde göremedim bu driverları...

Saygılar...
shotan

28 Ekim 2007; 13:44:06 

s.a. beyler resim kalsörümde resimleri illa açmak mı lazım görmek için xp deki gibi illa büyütmeden göremiyoz mu ????

marmaralıterbiyeci
Uzaklaştırılmış

28 Ekim 2007; 17:09:59 

quote:

Orjinalden alıntı: BLoWeR

@marmaralıterbiyeci,

Kardeş XP kurarken bu alete de sata driverları yüklemek gerekiyor mu? Yoksa direk XP cd sinden kendi hallediyor mu? Ha birde eğer sata driverlar gerekiyorsa bir zahmet r-a-p-i-d falan bir yere atabilir misin ordan alalım? Ben Acerin sitesinde göremedim bu driverları...

Saygılar...

Kurulum çok basit oldu hiç bir zahmetle karşılaşmadım. Yalnızca CD'yi boot ettirmek için uğraştım ama o da çok basitmiş. BIOS'tan multichannelbootyu galiba tam hatırlamıyorum zaten buna benzeyen başka bişi de yok. Bu seçeneği enabled yapınca ilk açılışta F12 yapılırsa çoklu BOOT seçeneği geliyor. Burda DVD-RW seçiyorsun. Sonra kuruluma başlıyorsun. Driverler tamamen sorunsuz hatta wireless çok çok daha iyi. Önceden bulamazken şimdi iki tane buluyorum. Hatta birinin çekim derecesi çok iyi bazen de mükemmel. İsteyen arkadaşlar lisanslarından vazgeçip bence XP'ye terfi etsinler. Uyum sorunu yok, sinir katsayısı yükseltmek yok. Durağan halde 800 MB'ı aşağı geçmeyen ram kullanımı şimdi 300-400 civarında yani ben çok rahatım. Hiç bir sorun yok.
marmaralıterbiyeci
Uzaklaştırılmış

28 Ekim 2007; 17:14:03