Şimdi Ara

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.233
Cevap
5
Favori
130.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu olympiakos nereden buluyor bu kadar parayı yahu? Yoksa futbol şubesinden gelen paranın tamamını basketbol şubesine mi aktarıyorlar?
  • Bence futbol dan kesiyorlar..Ama hiç zevkli gelmiyor bana maçlarını izlemek nedense..

Yalnız şu var , FB Ülker çok sessiz kaldı transferlerde..F4 hedefi olmalı artık yani ona göre transferler olsun .Tanjevic Serhat 'ı kullanacağım diyor...İnşallah..
    Efes sağlam geliyor ..İnşallah 2 takımda son sekize kalır..Hatta F4 yaparlar.Ama o hayal gibi son sekizde eşleşsinler çekişmeli bir seri izleyelim bana yeter.
  • Yunanistan'da basketbol daha populer. Basketbol için ayrı yönetimi var bence. Basketbolda sürekli Pana şampiyon olurken, futbolda da Olympiakos şampiyon oluyor

Futbol:

1997-98 Olympiacos
    1998-99 Olympiacos
    1999-00 Olympiacos
    2000-01 Olympiacos
    2001-02 Olympiacos
    2002-03 Olympiacos
    2003-04 Panathinaikos
    2004-05 Olympiacos
    2005-06 Olympiacos
    2006-07 Olympiacos
    2007-08 Olympiacos
    2008-09 Olympiacos

Basketbol:

1997–98 Panathinaikos
    1998–99 Panathinaikos
    1999–00 Panathinaikos
    2000–01 Panathinaikos
    2001–02 AEK Athens
    2002–03 Panathinaikos
    2003–04 Panathinaikos
    2004–05 Panathinaikos
    2005–06 Panathinaikos
    2006–07 Panathinaikos
    2007–08 Panathinaikos
    2008–09 Panathinaikos

quote:

Yalnız şu var , FB Ülker çok sessiz kaldı transferlerde..

Enes'i bu sene kadroya alıp oynatmayı düşünüyorduk. Kinsey'i de transfer edip iyi kadro kurabilirdik. Enes Abd'ye gitmiş. Yolu açık olsun. Bizde kalıp NBA'e gitmesini isterdim. Kinsey ile anlaşma da yapılmadı. En beteri de Vidmar hala takımda. Smith gittiğine göre transfer o bölgeye olabilir.

• Geçenlerde Ntvspor'da pana-olympiakos çekişmesini anlatan programı izlemiştim. Her hafta ezeli derbileri anlatıyorlar.

Von Wafer ismini duyunca aklıma hep Kaan abi geliyor. Pas vermemesine takmıştı. Lakers'da bir maçını hatırlıyorum Kobe pas istediği halde vermemişti(Kobe'nin yüz ifadesi görülmeliydi) ve daha sonra artık galip taraf belli olduğu halde son saniyede şut atmaya kalkmıştı. K. Kural hatta bak şimdi şut atar demeye kalmadan sallamıştı potaya. Geçen sezon Houston'da zaman zaman sivrildi. Artık Childress ile birlikte gel keyfim gel...

Bakalım bizde Lynn Greer nasıl katkı yapacak?
  • Ben Greer'in pek katkı vereceğini sanmıyorum..Hele ki şu kadroya bakarsak..Yani bilemiyorum belki adamı yıldız seviyesinde görmediğimdendir...

Enes'in kalmasını bende çok isterdim..Ama olmadı malesef.Vidmar bu sene de takımda malesef..Ama az süre alsa bari..Kinsey in dönmemesi eğer Serhat gelecek ve sağlam süreler alacaksa iiy bile olmuş derim
  • cafer'e o kadar para verilir mi ya.. kleiza iyi katkı yapar da cafer'den hiç umutlu değilim
  • Rubio seçimini yaptı!

Bu yılki NBA draftlarında Minnesota Timberwolves tarafından 5.sırada seçilen İspanyol yıldız Ricky Rubio 'nun nerede oynayacağı konusundaki belirsizlik sona erdi. DKV Joventut'da forma giyen ancak Barcelona'dan 6 yıllık bir sözleşme önerisi alan Ricky Rubio İspanya'da kalmayı istedi.

Barcelona'nın diğer bir Katalan ekibi DKV Joventut'a 4.2 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği Ricky Rubio Barcelona ile 6 yıllık sözleşme imzaladı. Ancak anlaşmada Barcelona'nın 2 yıl sonra Ricky Rubio'ya NBA'e gitme hakkını da tanıyacak. İspanya'da Ricky Rubio 'nun transferi için uğraşan ve de genç oyuncunun tercihini yapmasını bekleyen Minnesota Timberwolves Başkanı David Kahn, "Tabii ki bu bir hayal kırıklığı. Ancak resmin bütününe bakarsak bunun bir hüsran olduğunu düşünmüyorum,çünkü o daha çok genç.Ricky,pazartesi akşamı bana İspanya'da kalmak istediğini NBA kariyeri için 2 yıl ülkesinde daha iyi hazırlanabileceğini söyledi. Onu 2 yıl daha bekleyeceğiz gibi gözüküyor. O zaman 20 yaşında olacak ve de kendisini 2 yıl daha geliştirme şansı bulacak.

DKV Joventut, sözleşmesi devam eden Ricky Rubio 'nun bonservisini vermek için Minnesota Timberwolves'dan 8.1 milyon dolar istemiş kurallar gereğince 500 bin doların üzerine çıkamayan NBA takımıyla da görüşmeler çıkmaza düşünce devreye Barcelona girmişti.

Ricky Rubio yaptığı açıklamada, "Avrupa'nın zirvesinde oynayan ve üst düzey oyuncuları olan Avrupa'nın en büyük kulübüyle sözleşme imzaladığım için çok mutluyum. Yaptığım bu seçimle kafam da rahatladı. NBA'de oynamak benim hedefim. Bunu uzun zamandır söylüyorum. Minnesota bu parayı ödemeyince Avrupa'dan teklif geldi. Bu transferler eski takımın DKV Joventut'un da para kazanmasından dolayı mutluyum. Beni her zaman destekleyen Joventut taraftarına ve de benim transfer etmek için büyük bir ekonomik fedakarlık yapan Barcelona'ya teşekkür ederim" dedi.

DKV Joventut Kulübü Başkanı Jordi Villacampa da Rubio'nun transferini resmen açıklarken, ''Hayal kırıklığım yok, biz oyuncu satan bir kulübüz, memnunum'' dedi.

yılın transferi buna denir.. fb-barca maçına gidile, rubio canlı izlene

• Hmmm Barca nın kısa rotasyonu da bayağı şişti hani.Ama süper rotasyon olur
  • Efes Santiago yu mu almış ??? ...
    Eğer doğruysa iç diş rotasyonumuz çok iyi olacak eğer doğru kullanılırsa..Tabi Santiago nun nasıl faydalı olacağı önemli..İstikrarsız olmaz inşallah ..

Star isimler geliyor Efes'e artık...Bu süper..F4 de gelsin ama Ayrıca bu transfer ile Efes'in oynatmayı düşündüğü bir genç uzun vardı ona da kapılar kapanmış oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 8 Eylül 2009; 17:38:52 >

• Hatırlayamayanlar için resmini koyalım
  • Arkadaşlar bu sene Euroleague hangi kanaldan yayınlanacak biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bbjk1985

Arkadaşlar bu sene Euroleague hangi kanaldan yayınlanacak biliyor musunuz?

Spormax + Skyturk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Spormax + Skyturk..

Hangi maçlar hangi kanalda olacak belli mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Spormax + Skyturk..

Hangi maçlar hangi kanalda olacak belli mi?

Up
  • Efes kadrosunda 8 yabancı 4 türk oldu !!! Tbl de gençler yedekte kalacak birşekilde hallolur ama dişarıda kalacak yabancıları iyi seçmek lazım ? Nasıl olacak o galiba Daniel dişarıda kalacaklardan birisi.Diğeri de Charles Smith olur..
    inşallah 2 yıl önce Blatt yönetimindeki rotasyon kabusu yine olmaz...Diyeceğim ama hiç umudum yok ki ? Zaten 4 türk var. Sinan yine fazla süre alamayacak EL de..Yine aynı rotasyon sorunları çıkacak.Türkiye de farklı Avrupa da farklı.Bir de yabancılar sorun çıkartırsa eyvah...
    Neyse bu kadar olmusuz düşünmek yeter şimdiden.
    4 lü final için gayet yeterli yabancılar alındı.Eğer sorunlar yaşanmazsa en büyük adaylardan birisi Efes.

• Eğer rotasyon iyi ayarlanırsa daha doğrusu yıldızlar sorun yapmaz ise ( kaldı ki hepsi daha önce üst düzey takımlarda oynamış oyuncular alışık olmaları gerekir bu rotasyona ) Efes için o 4 yıldır göremediğimiz galibiyet serileri bu yıl başlayacak

Ama ne şans ki en sağlam kadronun kurulduğu yıl İpekçi'nin durumu sakat
  • Bu soruyu sormaktan bıktım ama maçların hangi kanal(lar)dan yayınlanacağını içeren bir link verebilir misiniz?
  • quote:

Bu soruyu sormaktan bıktım ama maçların hangi kanal(lar)dan yayınlanacağını içeren bir link verebilir misiniz?

nette bazı yerlerde skyturk deniyor ama kesin bir durum yok henüz sanırım
  • bu sezon EL'e girmek icin bazı takımlar ön eleme oynuyor, daha adaletli gibi duruyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

quote:

Bu soruyu sormaktan bıktım ama maçların hangi kanal(lar)dan yayınlanacağını içeren bir link verebilir misiniz?

nette bazı yerlerde skyturk deniyor ama kesin bir durum yok henüz sanırım

Teşekkür ederim,umarım skyturk'te olur..
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.