Şimdi Ara

## Gigabyte'dan MCP73 Yonga Setli HTPC Odaklı 2 Yeni Anakart ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Gigabyte'dan MCP73 Yonga Setli HTPC Odaklı 2 Yeni Anakart ##


    Anakart dünyasının lider isimlerinden biri olan Gigabyte, Nvidia'nın Intel işlemcilere yönelik olarak hazırladığı entegre grafik işlemcili yeni yonga seti ailesi MCP73 temelli iki yeni anakartını duyurdu. Firmanın anons ettiği yeni anakartlarından GA-73UM-S2H modeli Nvidia'nın GeForce 7150 IGP'li yeni yonga setini diğer model olan GA-73PVM-S2H ise GeForce 7100 IGP'li yeni yonga setini kullanıyor.

    Açıkçası Gigabyte yeni anakartlarını oturma odaklarını esas alan ve HTPC olarak ifade edilen çoklu ortam bilgisayarlarını hedef alıyor. Zira Gigabyte, yüksek çözünürlüklü ses ve görüntülerin tek kbalo üzerinden aktarılmasını sağlayan HDMI'ın yanı sıra 7+2 kanal yüksek tanımlı ses desteği de sağlayailen Realtek'in en yeni ses yongalarının başında gelen ALC889A ses çipini de kullanmakta. Bu sayede anakart DTS ve Blu Ray / HD DVD desteği de sunmakta.

    Pasif soğutmaya sahip olan anakartlar harici ekran kartı kullanmak isteyenlere yönelik olarak PCIe X16 slotuna da sahipler. Intel'in Core tabanlı mevcut işlemciler ile uyumlu olan anakartlar DDR-800MHz bellek desteği de sunmaktalar. Uygun fiyatlı ve yeni nesil teknolojilere açık bir HTPC sistem kurmak isteyen kullanıcıların dikkate alması gereken modeller arasına Gigabyte'ın yeni modelleri de giriyor.







  • cidden HTPC sistem kurmayı düşünenler için güzel bir anakart. HDMI, DTS ve BluRay/HD-DVD desteği sunması da çok çok güzel.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fx57
    7+2 kanal yüksek tanımlı ses desteği de sağlayailen Realtek'in en yeni ses yongalarının başında gelen ALC889A ses çipini de kullanmakta.


    7+2 mi
  • Intel kullanıcıları dandik intel onboard çözümleri yerine bunları kullansınlar çok daha iyi dvi hdmi portu falan bence süper olmuş helal nvidia'ya
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Rebellion!

    Intel kullanıcıları dandik intel onboard çözümleri yerine bunları kullansınlar çok daha iyi dvi hdmi portu falan bence süper olmuş helal nvidia'ya


    evet bencede kartın çıkışlara bakarsanız alette yokyok
  • Naapmışlar yaaAlete her bişey için giriş yapmışlar..helal olsun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mene

    cidden HTPC sistem kurmayı düşünenler için güzel bir anakart. HDMI, DTS ve BluRay/HD-DVD desteği sunması da çok çok güzel.

    +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.