Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: KLIPSCH MARKA HOPARLÖR KULLANAN ARKADAŞLAR BURAYA .

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> Cevap: KLIPSCH MARKA HOPARLÖR KULLANAN ARKADAŞLAR BURAYA . Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
muratalagoz

6 Nisan 2008; 20:49:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Pahalı olduğu için forumda pek kullanan yok sanırsam

herşeyin iyisi
süper cüp

6 Nisan 2008; 21:16:21 

evet 4000 ytl civarında ama eğer gördüğüm bas onda varsa .alınacaklarımın listesinin ikinci si olur kesinlikle zaten bir cift klipsch niyetide var oda 83 olur inşallah . bazı mazalarda klipsch rastlamıştım cıkan sese inanamıştım ama mazadakilere sorduğumda başka sürücü bunlarda varmı diye bana yok demişlerdi . benim bu hoparlörlerin içinde başka hoparlör var olduğuna emindim ama satanlarda bilmiyor hadi hayırlısı

süper cüp

7 Nisan 2008; 13:24:10 

yok mu bilgisi olan

Ekteki dosya (2)

Omer76

10 Nisan 2008; 13:50:46 

zun süredir forumu takip ediyorum. Bu süre içerisinde bende hoparlör ve amfi seçimi konusunda birçok arkadaşımız gibi milyon kere fikir değiştirmiş birisiyim.

Önce Onkyo TX-SR 605 ve JAMO seti almayi du$unmu$tum fakat hoparlorlerin gereksinimleri kar$Ilamayacagimi dusundugum icin son anda vazgectim.

Ve hoparlörleri zaman içinde parça parça almaya karar verdim.

Hoparlör için seçimlerim:

Front:RF-62

Merkez:RC-62 veya RC-52

Rear: RS-52 veya RS-42

Sub:Henüz karar veremedim.

İlk olarak Frontlari ve merkez hoparlörleri alacagim.Aynı zamanda bunu uyumlu bir amfi alacağım.Sistemin diğer parçalarını zaman içinde tamamlayacağım.

Amfi seçimi için tercihlerim :(PCM ile yeni nesil ses formatlarini aktarması yeterli)

1-Onkyo TX-SR 605 duzeyindeki amfiler:Onkyo TX-SR 605,Yamaha RX-V 661, veya Sony STR-DA3200ES .. özellikle SONY STR DA3200ES kullanan varmi acaba?

2-Onkyo TX-SR 705

Uyum acisindan klipschlerle onkyo mu yoksa yamaha mi daha uyumludur.Klipschlerin perfomansını 605 veya 661 ile verimli olarak alabilirmiyiz? Kullanan veya dinleyen arkadaslarimiz mutlaka vardir. Çok fazla dinleme seçeneğim olmadığı için sizlerin görüşleri benim için gerçekten önemli.

Görüşlerinizi Bekliyorum

mawoix

17 Nisan 2008; 9:51:51 

ah bir param olsa bende eve döşicem bunlardan... odamı music studio oda yapcam :D

berinnisa

19 Nisan 2008; 2:26:22 

arkadaşlar merhaba yeni bir sistem kurmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim acaba bu sistem birbirine uyumlumudur

KLIPSCH RF 62

KLIPSCH RC 10

KLIPSCH RB 51

DEFINITIVE PROSUB 80

birde bu sub aktifmi pasifmi çalışıyor

berinnisa

19 Nisan 2008; 2:29:39 

pardon a/v receiver ı unuttum yamaha rxv 861

süper cüp

22 Nisan 2008; 21:33:51 

arkadaşlar soru sormuştum pek bilen yok galiba rf 63 yada83 te öndeki sürücüler haricinde başka hoparlör varmı.birde bazı modellerin alt serileri cinde üst serileri usa da imal ediliyormuş .eğer elinizde varsa MADEİN USA mı yazıyor. bilgi veren olursa sevinirim .alttaki resimler kılipiş in internetteki bir sitesinden tesadüfen buldum resimdeki bas hoparlörünün anladığım kadarıyla rf 83 olduğunu anlatmaya calışıyordu .öğrenmek istediğim bu

quote:

Orjinalden alıntı: süper cüp

yok mu bilgisi olan

süper cüp

22 Nisan 2008; 21:50:48 

BİRDE MERAK ETTİĞİM bu arkalarıdaki iki portun üstteki öndeki sürücülere alttaki port da içinde gizli olan başka hoparlöre ait olabilirmi

quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

quote:

Orjinalden alıntı: teknolojimagazasi

KLIPSH HOPARLÖRÜ ARKA GÖRÜNTÜ

Bu resimden gördüğüm kadarıyla RF-62 en büyük hava çıkış portuna sahip acaba neden? Rf-82 nin hava portunun daha büyük olması gerekmez mi?
Birde Tayfun bey belki siz karşılaştırmalı dinlemişsinizdir rf-52-62 ve 82 birbirinden hangi konularda ayrılıyor yani 52 ile 62 nin arasındaki fark ne 62-82 arasındaki fark ne (güç ve ses yükseklik seviyesi hariç)? Ben almadan önce rc-52 yi dinlemiştim rf-62'nin basları ve midleri daha iyi gibi gelmişti o an ama psikolojikde olabilir.

süper cüp

22 Nisan 2008; 22:01:56 

forums.klipsch.com

süper cüp

23 Nisan 2008; 22:43:22 

bu konuda bilgisi olan yokmu . KLIPSCH

murattiss

24 Nisan 2008; 16:52:00 

arkadaşlar surround olarak synergy s-1 almayı düşünüyorum kullanan varmı tavsiye edermisiniz?

MaGeSuKo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Nisan 2008; 22:33:00 

Rf-83 ve RF-63 ün RF82 ve 62 den farkı kabin boyutları daha büyük bir tane fazladan sürücü var ve watt olarak daha güçlü ama özellikle rf3 çok abartı bir fiyata satılıyor. Normal salonda falan kullanacak biri için rf82 hayli hayli yeterli olur.

Intel Core2 Quad Q6600 2.4GHz
Zalman 9700 LED Cooler, GigaByte P35-DQ6 Anakart, ASUS nVidia GeForce 768MB 8800GTX, Seagate 160+300+500GB Sata2 Harddisk, NEC 3520a DVD+-RW, Samsung 18X DVD+-RW, 2GB OCZ Reaper 1066 MHz Bellek, Creative Audigy2 ZS, TT Kandalf Kasa, EnerMax 650W Infiniti PSU
KLIPSCH RF-62 Front, RC-52 Center, RS-42 Surround + Yamaha RX-V659 + Definitive SuperCube I 1500Watt Subwoofer
TOSHIBA Regza 42C3000PG LCD TV
süper cüp

24 Nisan 2008; 23:20:57 

evet doğru ama 83 ve82 lerin arasında ucurum fiyat farkı var . birde kabin derinliklerine dikkat edilirse 50 cm vede arkada cift port olması deilmi .sanki bu kabinlerin içinde büyük caplı bas hoparlör var nedersiniz bu özellikler ipucu olabilirmi

zart

25 Nisan 2008; 11:19:48 

sevgili@magesuko
benim resimime attığın mesajı daha yeni gördüm kusuruma bakma.evet aynen dediğin gerçi resimin boyutunu küçülttüğüm için yanlardan baya şişkin duruyor .Asıl insana kafayı yedirttirecek nokta o hoparlörün konulduğu oda ve odanın içerisinde ki avr ler dvd player cd player power ve aklıma gelmeyen bir sürü cihaz .Allah hepimize istediğimiz sistemleri sahip olmamızı nasip eyler inşallah.bol güzel dinletili ve zevkli hı-fi'li günler diliyorum...

Yamaha rx-v659,Philips dvd player dvp-5980,Wharfedale 9.6,Luxman ocean III,Ps3 60 gb ,Samsung 66 Lcd
MaGeSuKo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Nisan 2008; 14:13:55 

quote:

Orjinalden alıntı: zart

sevgili@magesuko
benim resimime attığın mesajı daha yeni gördüm kusuruma bakma.evet aynen dediğin gerçi resimin boyutunu küçülttüğüm için yanlardan baya şişkin duruyor .Asıl insana kafayı yedirttirecek nokta o hoparlörün konulduğu oda ve odanın içerisinde ki avr ler dvd player cd player power ve aklıma gelmeyen bir sürü cihaz .Allah hepimize istediğimiz sistemleri sahip olmamızı nasip eyler inşallah.bol güzel dinletili ve zevkli hı-fi'li günler diliyorum...

Sorun değil dostum Sen sistemi toplamışsın galiba imzandan öyle anlaşılıyor nasıl performansları?

Intel Core2 Quad Q6600 2.4GHz
Zalman 9700 LED Cooler, GigaByte P35-DQ6 Anakart, ASUS nVidia GeForce 768MB 8800GTX, Seagate 160+300+500GB Sata2 Harddisk, NEC 3520a DVD+-RW, Samsung 18X DVD+-RW, 2GB OCZ Reaper 1066 MHz Bellek, Creative Audigy2 ZS, TT Kandalf Kasa, EnerMax 650W Infiniti PSU
KLIPSCH RF-62 Front, RC-52 Center, RS-42 Surround + Yamaha RX-V659 + Definitive SuperCube I 1500Watt Subwoofer
TOSHIBA Regza 42C3000PG LCD TV
MaGeSuKo

Sisteme Gözat

25 Nisan 2008; 16:03:04