Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: .:: Toshiba A200-1AH ve A200-1VL kullanıcıları kulübü ::.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Cevap: .:: Toshiba A200-1AH ve A200-1VL kullanıcıları kulübü ::. Sayfa: <<   < önceki  87 88 89 90 91 92 93 94 [95] 96   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
pash

26 Haziran 2008; 19:30:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: sofion

arkadaslar forumda biri makineyi 1450 ytl ye satiyor. 1vl OLANINI SIZCE BU FIYATA ALINIR MI?
vE sizce satan arkadasa neler sormaliyim? Yani sonucta ikinci el ve en cok karsilasilansorunlari var mi makinenin bilmek isterim..

Yazamadim gecenin bu saatinde yaf!

bi sor bakalım ne kadar kullanmış.. tahminimce o arkadaş laptobu bimeks teknoloji çadırından almış olabilir o fiyata sattığına göre.. kullanılmamış bile olabilir cihaz.. sattığı fiyatın çok altında bir fiyata aldım ben a200 1vl modelini tam yarı fiyatına.. 1026 ytl.. bu fiyata alıp 1450 ye satmak makul bence.. eğer öyleyse hiç kaçırma hemen al. teknoloji çadırı bayrampaşa şehir parkında 26 mayıs ve 1 haziran tarihleri arasında kurulmuştu.. çok olsa 1 aylık makinedir..

heroinler

26 Haziran 2008; 20:16:59 

quote:

Orjinalden alıntı: heroinler

quote:

Orjinalden alıntı: heroinler

A200-1VL kullanıyorum. recovery dvd sini kullanmadan hdd deki WinRe bölümünü kullanarak nasıl format atabilirim.
(94 sayfa içerisinde mutlaka anlatılmıştır fakat bulmak mümkün olmadı)

??

???
arkadaşlar bari böyle birşey mümkünmüdür? bunu söyleyin. hiç kimse cvp vermiyor.

Error 404

27 Haziran 2008; 4:45:47 

arkadaşlar toshibanın sitesinde driverlar kalkmış !!!! ben 1ah kullancısıyım. herzaman girip downloadumu yapıyordum varsa kontrol ediyordum.bu sefer girdim kontrol etmek için ekran kartımın driverını ama driver bulunamadı dedi.ve diğer driverlar içinde aynı şeyi yapıyor. sizde bakın bi çok önemli sorun teşkil edebilir hepimiz için

En büyük eşitsizlik eşitliktir !!
erdinig

27 Haziran 2008; 15:16:26 

arkadaslar merhaba A200 1-VL kullanıcısıyım.benim hoparlörüm bugünlerde cızırtı yapmaya basladı ve kulaklıkla bi müzik dinlediğimde de cızırtı oluyo. ayrıca bazan bi mp3 ü acmaya calıstığımda 'RPC sunucusu kullanılamıyor ' hatası geliyo.Ne tavsiye edersiniz ?...

atasoyh

Sisteme Gözat

27 Haziran 2008; 16:20:13 

quote:

Orjinalden alıntı: defacto99

Bende de Toshiba A200-1AH var. Bikaç gündür toshibayla ilgili topicleri okuyorum. Anlaşılan o ki tüm toshibalarda

1) Sol üst köşede hoparlörün yanında çatlak var.

2) Bilgisayarlar aşırı ısınıyo.

Bende de aynı sorunlar var.

Burada çatlağın üretim hatasından dolayı fazla sıcaklıktan kaynaklandığı anlaşılıo.

Ancak ısınma sorununun havanın fazla sıcak olmasından mı yoksa fanların arızalanmasından mı olduğunu anlayamadım.

Bu konuda teknik servisle konuşan ve ısınmaya veya çatlağa çözüm bulan arkadaşlar var mı? Varsa yardımcı olabilirler mi.

Tesekkürler..

Şarj aletım yandıgı ıcın 2 gun once antalyadaki servise gittim. Gitmişkende makınanın cok ısındıgını soledim. ıcıne hava tuttular. Baskalarıda solemıstı makınanı ıcı tozlanmıs ıyı hava alamıyordur dıe... Yenı şarj aletim gelince bakalım nekadar far edıcek.Ama bizm makınalar içinen iyisi platform almak...

TOSHIBA A200-1AH

Intel Core2Duo T7300 2Ghz,2Gb DDR2 667 Mhz Ram,160Gb 5400 Rpm Harddisk,256 mb ATI Radeon HD 2600 Ekran Kartı...
defacto99

27 Haziran 2008; 21:25:54 

ok, sıcaklık farkı nası olcak buraya yazmayı unutma

"" TOSHİBA SATELLITE A200-1AH ""
mrhusnu

27 Haziran 2008; 22:41:02 

Arkadaşlar merhaba.Herkeze ii çalışmalar.Şu an kullanmakta olduğum laptobu eğer satabilirsem satıp yeni bi model almak istiyorum.Şu an kullandığım Toshiba Tecra A7 Centrino Duo 1.8 işlemcili,512 ram,80gb hdd,ati 1600x ekran kartı özellikleri kabaca böyle olan 1.5 yıldır kullandığım bi laptop.Almak istediğim model TOSHIBA SATELLITE A200-23O özellikleri linkte var arkadaşlar.Şimdi sizden ricam bu makina nasıldır?Kullandığım modelden sonra beni tatmin edermi?Yada A300 ü tavsiye edermisiniz hemen hemen bu özelliklere yakın olanını?Yada Toshiba olmak kaydıyla max 1300$ nasıl bi model tavsiye edersiniz?Şimdiden herkeze teşekkürler...

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119982594&CS_Category=_SBA_63_1662_444_915&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

==>m r h u s n u<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
atasoyh

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2008; 11:45:24 

quote:

Orjinalden alıntı: atasoyh

quote:

Orjinalden alıntı: defacto99

Bende de Toshiba A200-1AH var. Bikaç gündür toshibayla ilgili topicleri okuyorum. Anlaşılan o ki tüm toshibalarda

1) Sol üst köşede hoparlörün yanında çatlak var.

2) Bilgisayarlar aşırı ısınıyo.

Bende de aynı sorunlar var.

Burada çatlağın üretim hatasından dolayı fazla sıcaklıktan kaynaklandığı anlaşılıo.

Ancak ısınma sorununun havanın fazla sıcak olmasından mı yoksa fanların arızalanmasından mı olduğunu anlayamadım.

Bu konuda teknik servisle konuşan ve ısınmaya veya çatlağa çözüm bulan arkadaşlar var mı? Varsa yardımcı olabilirler mi.

Tesekkürler..

Şarj aletım yandıgı ıcın 2 gun once antalyadaki servise gittim. Gitmişkende makınanın cok ısındıgını soledim. ıcıne hava tuttular. Baskalarıda solemıstı makınanı ıcı tozlanmıs ıyı hava alamıyordur dıe... Yenı şarj aletim gelince bakalım nekadar far edıcek.Ama bizm makınalar içinen iyisi platform almak...

Arkdaslar ısınma konusunda bır degısme olmamıstır....

TOSHIBA A200-1AH

Intel Core2Duo T7300 2Ghz,2Gb DDR2 667 Mhz Ram,160Gb 5400 Rpm Harddisk,256 mb ATI Radeon HD 2600 Ekran Kartı...
firat20055

18 Temmuz 2008; 19:29:04 

mrb ben toshıba A-200-1LV kullanıcısıyım .2 gun önce bilgisayara 2 gb ram aldım ve 3 gb yükseldi.Otomatikmen ekran kartı 1.5 gb oldu.Sizden sormak istediğim bilgisayarın ekran kartından tekrar ram e nasıl aktarabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

alphi

19 Temmuz 2008; 19:53:42 

bios 2.4 ısınmayı kesiyor

jetta 1.4 tsı 122 dsg refleks gümüş
n95 8 gb
ps3
toshiba a300 15b
LeGoLaMaNYaQ

31 Temmuz 2008; 21:38:12 

sa arkadaşlar Bende bir toshiba Satellite A200 kullanıcısıyım !!! size sormak istediğim 1ah ve ya 1vl olduğunu nasıl anlycamm ??? yardım olursanız çok sevinirim acil bir konu şimdiden saolun

... Every NigHt Mİne ... DAyTimes ShoUld Be YouRs ...

v_mesin

31 Temmuz 2008; 23:19:52 

slm arkadaşlar ufacık bir sorum olacak bu taunc pad daki kısayol olayı varya sağ en üstdeki geridönüşüm işareti gibi olan şeye ilk aldığımda tıklayınca taunc padın altında mavi ışığı yanıyoduu şimdi ise tık yok bilen

SyK112

1 Ağustos 2008; 19:10:26 

arkadaşlar bende de var bu bilgisayarın aynısı bayadır da kullanıyor + bu forumunuzdan da çok yararlandım lakin vista + xp yi kullandım ve sildim şimdi pardus 2008 linux sürümüne heveslendim kullanmaya başladım lakin bu bilgisayarın sürücülerinin komple linux için uyarlanmış halini bulabileceğim bir yer varmıdır bildiğiniz?

Name:exTRem3Xr
Class: Bow-Male
Job: Slayer
Level: 5X+
sultan34

2 Ağustos 2008; 16:53:58 

quote:

Orjinalden alıntı: LeGoLaMaNYaQ

sa arkadaşlar Bende bir toshiba Satellite A200 kullanıcısıyım !!! size sormak isted