arkadaslar forumda biri makineyi 1450 ytl ye satiyor. 1vl OLANINI SIZCE BU FIYATA ALINIR MI? vE sizce satan arkadasa neler sormaliyim? Yani sonucta ikinci el ve en cok karsilasilansorunlari var mi makinenin bilmek isterim..
Yazamadim gecenin bu saatinde yaf!
bi sor bakalım ne kadar kullanmış.. tahminimce o arkadaş laptobu bimeks teknoloji çadırından almış olabilir o fiyata sattığına göre.. kullanılmamış bile olabilir cihaz.. sattığı fiyatın çok altında bir fiyata aldım ben a200 1vl modelini tam yarı fiyatına.. 1026 ytl.. bu fiyata alıp 1450 ye satmak makul bence.. eğer öyleyse hiç kaçırma hemen al. teknoloji çadırı bayrampaşa şehir parkında 26 mayıs ve 1 haziran tarihleri arasında kurulmuştu.. çok olsa 1 aylık makinedir..
A200-1VL kullanıyorum. recovery dvd sini kullanmadan hdd deki WinRe bölümünü kullanarak nasıl format atabilirim. (94 sayfa içerisinde mutlaka anlatılmıştır fakat bulmak mümkün olmadı)
??
??? arkadaşlar bari böyle birşey mümkünmüdür? bunu söyleyin. hiç kimse cvp vermiyor.
arkadaşlar toshibanın sitesinde driverlar kalkmış !!!! ben 1ah kullancısıyım. herzaman girip downloadumu yapıyordum varsa kontrol ediyordum.bu sefer girdim kontrol etmek için ekran kartımın driverını ama driver bulunamadı dedi.ve diğer driverlar içinde aynı şeyi yapıyor. sizde bakın bi çok önemli sorun teşkil edebilir hepimiz için
arkadaslar merhaba A200 1-VL kullanıcısıyım.benim hoparlörüm bugünlerde cızırtı yapmaya basladı ve kulaklıkla bi müzik dinlediğimde de cızırtı oluyo. ayrıca bazan bi mp3 ü acmaya calıstığımda 'RPC sunucusu kullanılamıyor ' hatası geliyo.Ne tavsiye edersiniz ?...
Arkadaşlar merhaba.Herkeze ii çalışmalar.Şu an kullanmakta olduğum laptobu eğer satabilirsem satıp yeni bi model almak istiyorum.Şu an kullandığım Toshiba Tecra A7 Centrino Duo 1.8 işlemcili,512 ram,80gb hdd,ati 1600x ekran kartı özellikleri kabaca böyle olan 1.5 yıldır kullandığım bi laptop.Almak istediğim model TOSHIBA SATELLITE A200-23O özellikleri linkte var arkadaşlar.Şimdi sizden ricam bu makina nasıldır?Kullandığım modelden sonra beni tatmin edermi?Yada A300 ü tavsiye edermisiniz hemen hemen bu özelliklere yakın olanını?Yada Toshiba olmak kaydıyla max 1300$ nasıl bi model tavsiye edersiniz?Şimdiden herkeze teşekkürler...
mrb ben toshıba A-200-1LV kullanıcısıyım .2 gun önce bilgisayara 2 gb ram aldım ve 3 gb yükseldi.Otomatikmen ekran kartı 1.5 gb oldu.Sizden sormak istediğim bilgisayarın ekran kartından tekrar ram e nasıl aktarabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
sa arkadaşlar Bende bir toshiba Satellite A200 kullanıcısıyım !!! size sormak istediğim 1ah ve ya 1vl olduğunu nasıl anlycamm ??? yardım olursanız çok sevinirim acil bir konu şimdiden saolun
slm arkadaşlar ufacık bir sorum olacak bu taunc pad daki kısayol olayı varya sağ en üstdeki geridönüşüm işareti gibi olan şeye ilk aldığımda tıklayınca taunc padın altında mavi ışığı yanıyoduu şimdi ise tık yok bilen
arkadaşlar bende de var bu bilgisayarın aynısı bayadır da kullanıyor + bu forumunuzdan da çok yararlandım lakin vista + xp yi kullandım ve sildim şimdi pardus 2008 linux sürümüne heveslendim kullanmaya başladım lakin bu bilgisayarın sürücülerinin komple linux için uyarlanmış halini bulabileceğim bir yer varmıdır bildiğiniz?