Bende A200 - 1VL modelini kullanıyorum Bimeksden aldım. Oyunlarda görüntünün bozuk olmasının sebebi ekran kartının paylaşımlı olmasından kaynaklanıyor olabilir. Teknosanın sitesinde bu modele paylaşımlı diyordu ama bimekse sorduğumda paylaşımsız dediler , umarım bu forumda bunu bilen biri vardır. (Oyunlar açısından önemli çünkü )
DVD yazmak için nero tarzı bir program gerekli mi yoksa laptopla birlikte böyle bir program yüklü halde geliyor mu?
a200 1ah kullanıcısıyım...
arkadaslar ben PRİNCO marka dvd leri 4x yazabiliyorum ama üstünde 16x yazıyo maxell dvd leride 8x de yazabiliyorum acaba bu fark neden kaynaklanıyo PRİNCO dA8X VEYA 16X NEDEN yazamıyorum yadımcı olursanız sevinirimm....
DVD yazmak için nero tarzı bir program gerekli mi yoksa laptopla birlikte böyle bir program yüklü halde geliyor mu?
Toshibanın kendi proğramı var TOSHIBA Disc Creator ile dvd yazabilirsiniz makinenizde yüklüdür eğer kaldırmadıysanız,başlatta proğramın adını yazın çıkar / Vistanın da var dvd yazma proğramı (windows dvd maker).. Her ikisinide kullandım,hiçbişeye yaramazlar bence(yazdığım dvd başka pclerde çalışmadı) Nero8 sürümünü kullanın,en güzeli neroyla yazmak(arayın bütün forumlarda var crack dahil) vistayla tam uyumludur tavsiye ederim.
paylaşımsız ekran kartı (250 MB) olması, istersek sonradan daha üst bir ekran kartı takabileceğimiz anlamına mı geliyor?
Hayır ekran kartını değiştiremezsiniz. 250 mb olması ekran kartının kendine özgü o kapasiteye sahip olmasıdır,eğer ram minimum 2gb ise ekran kartınız 1 gb kadar çıkar
cihaz ilk cihazım değil demişsiniz yani daha öncekide toshibamıydı? cihazda herhangi bir donma veya ısınma hiç olmadı mı.
İlk cihazım DELL di oda iyi bir cihaz Sonra HP aldım Onuda Özbekistanda Çaldırdım. Toshibayı tercih etmem tamamıyla Öneri üzerine oldu HP cok fazla ısınıyordu Toshiba Ondan daha kuvvetli olmasına ragmen daha az ısınıyor... 3D çalışmalar yapıyorum Toshiba 47-58 aralıgını geçmiyor Bi ara oyunda oynadım crysis 2 saat civarında oyunda kaldıgımda 65-75 civarında bir ısınma söz konusu idi Buda bendeki HP ye göre cok makul kalıyor... Şunuda unutmamak lazık elektronik tamamıyla şans işi Çok daha iyi bir marka alıpta Servislerde dolaşan insanlar mutlaka hepimiz görmüşüzdür. Saygılar...
Toshibanın kendi proğramı var TOSHIBA Disc Creator ile dvd yazabilirsiniz makinenizde yüklüdür eğer kaldırmadıysanız,başlatta proğramın adını yazın çıkar / Vistanın da var dvd yazma proğramı (windows dvd maker).. Her ikisinide kullandım,hiçbişeye yaramazlar bence(yazdığım dvd başka pclerde çalışmadı) Nero8 sürümünü kullanın,en güzeli neroyla yazmak(arayın bütün forumlarda var crack dahil) vistayla tam uyumludur tavsiye ederim.
tamam çok tesekkürler ama yazdığınız halde çalışmamasının nedeni ne olabilir? yani bnm bugun nero indirme veya yükleme fırsatım yokta?
Toshiba Creator-->Walla hocam çok fazla kurcalamadım yüzeysel baktım ama; kapasitesi ne olur olsun 99 öğeden fazlasını yazmıyor cd.ye, ben sevmedim toshiba creatoru. 99 dosya sayısını geçmeyecek veri yazdıracaksanız creator ile yazdırıp başka cihazlarda deneyin(ben 150 küsür mp3 yazacaktım 99 uyarısını verince bırakmıştım,yani yazdırıp da diğer cihazlarda denemedim)
Vistanın kendi proğramıyla yazdım biçok dvd, ama XP sistemde okumadı(sadece vistada açıyor) / cd ye yazdım arabadaki mp3 player okumadı..
Orjinalden alıntı: Te Queiro tamam çok tesekkürler ama yazdığınız halde çalışmamasının nedeni ne olabilir? yani bnm bugun nero indirme veya yükleme fırsatım yokta?
Toshiba Creator-->Walla hocam çok fazla kurcalamadım yüzeysel baktım ama; kapasitesi ne olur olsun 99 öğeden fazlasını yazmıyor cd.ye, ben sevmedim toshiba creatoru. 99 dosya sayısını geçmeyecek veri yazdıracaksanız creator ile yazdırıp başka cihazlarda deneyin(ben 150 küsür mp3 yazacaktım 99 uyarısını verince bırakmıştım,yani yazdırıp da diğer cihazlarda denemedim)
Vistanın kendi proğramıyla yazdım biçok dvd, ama XP sistemde okumadı(sadece vistada açıyor) / cd ye yazdım arabadaki mp3 player okumadı..
Efendiler ve ey millet iyi biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru ve en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.
arkadaşlar acil yardım gerek A200 1VL modelinin dokunmatik mouse'unun ışıklarını yakamıorum. Yazılımdan kaynaklanıyor mouse'un dokunmatik ekranın ışıklarını nasıl yakıp ses ayarlarını vs. buradan gerçekleştirebilirim?
synaptics dosyasının içi boş.silinmiş galiba. Tekrar nasıl yükleyebilirim?
Denetim masası / Aygıt Yöneticisi / Fare ve Diğer İşaret Aygıtları / Synaptics PS/2 Port Touchpad-->sağ tıklatıp Sürücü Yazılımını Güncelleştir deyin,otomatik olarak yükleyecektir vista