arkadaşlar bende bu gün toshiba A210-1AP aldım. beni de yazın.çok memnunum vista kullanıyorum sorun yok. CPU Teknolojisi AMD TURİON X2 TL-62 CPU Hızı 2.1 GHz CPU Ön Bellek 1024 KB RAM Kapasitesi 2048MB RAM Tipif DDR2 HD Kapasite 250 Gb VGA RAM 256 Mb VGA Chipset Markası ATI VGA Chipset Modeli HD2600 Ekran Boyu (inch) 15.4 " TRUBRITE Monitör Tipi WXGA Ağırlık (Kg) 2.7 KG
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerembey -- 16 Şubat 2008; 21:00:52 >
arkadaşlar teknosada 1973 ytl gibi fiyat var ama diğer sitelerde 2300-2400 ytl fiyatı var.Niye bu kadar fark var.Kısmetse pazartesi alıcam teknosadan ama diğer yerlerde niye pahalı.
arkadaşlar bende bu gün toshiba A210-1AP aldım. beni de yazın.çok memnunum vista kullanıyorum sorun yok. CPU Teknolojisi AMD TURİON X2 TL-62 CPU Hızı 2.1 GHz CPU Ön Bellek 1024 KB RAM Kapasitesi 2048MB RAM Tipif DDR2 HD Kapasite 250 Gb VGA RAM 256 Mb VGA Chipset Markası ATI VGA Chipset Modeli HD2600 Ekran Boyu (inch) 15.4 " TRUBRITE Monitör Tipi WXGA Ağırlık (Kg) 2.7 KG
hayırlı olsun. umarım ısınma sorun olmaz. ben amd artık bu olayı çözmüştür dedim ama galiba çözmemiş. amd işlemcili bi pc kullandım. fan işlemciyi düşük sıcaklıklarda tutmak için sürekli çalışıyordu bu da pili oldukça kısaltıyordu. neyseki arıza yapınca iade edip paramı aldım. bi daha amd li düşünmem açıkçası. sorunsuz günler.
arkadaşlarda bende artık toshiba A200-V1L kullanıcısıyım.Laptop 10 numara herkese tavsiye ederim ben bimeksten 1973 ytlye aldım 10-12 tane kalmış alıcaksanız kaçırmayın derim bu arada benide listeye yazabilirsiniz.
herkese selamlar.bende A200-1VL almayı düşünüyorum ve daha çok tasarım programları kullanacam. bana bu laptop hakkında,olumlu olumsuz özellikleri için,yardımcı olursanız sevinirim
18 Şubat 2008; 2:27:44
ATI'nin sitesinden 8.2 DRİVER İNDİRDİM FAKAT BİR TÜRLÜ KURAMADIM
BU HATAYI veriyor neden kuramadı anlamadım gitti bi yardım edin yaw
arkadaşlar benim laptop A200-V1L ve d hardsikinden e hardiskine bir film atarken acayip kasıyor makine ,,çok yavaşlıyor sizdede öylemi de denerseniz sevinirim yoksa format atmak zorunda kalacam
arkadaşlar bende bimeksten a200 1 vl aldım 3 gündür kullanıyorum, genel olarak iyi bir makine ancak bir işletim sisteminin kurulmasından driverlara kadar bir çok angarya işlem var ve ben hale rahat bi pc ye sahip değilim ve vista makineyi öldürüyo diyebilirim,rezalet bişey xp ye geçmek istiyorum ancak temkinli yaklaşıyorum,msnde camera olayı dediğiniz gibi bazen oluyo bazen olmuyo , ekran parlaklıgı gibi ek özelliklerin oldugu ekranın üstünden aşşagı inen çubuk çok yav