Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: .:: Toshiba A200-1AH kullanıcıları kulübü ::.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Cevap: .:: Toshiba A200-1AH kullanıcıları kulübü ::. Sayfa: <<   < önceki  87 88 89 [90] 91 92 93 94 95 96   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
westernblew

29 Ocak 2008; 21:04:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bu aletle msn e nasıl bağlanabilirz?

arda 49

29 Ocak 2008; 21:53:09 

buradan indir ve kur

alphi

30 Ocak 2008; 11:55:31 

arkadaşlar format attığımızda yerel disc e de formatlanıyor, bunu nasıl engelleriz yani sadece vista c ye format atmak istiyorum nasıl yapıcam?

jetta 1.4 tsı 122 dsg refleks gümüş
n95 8 gb
ps3
toshiba a300 15b
halit2

30 Ocak 2008; 12:57:55 

Ben hala bağlanamıyorum.Tokayı açmam bir işe yaramadı.İlginçtir ama bilgisayar kendini kabloya bağlı olarak görmüyor. Ama bağlı...

http://halitdeger.blogspot.com
a.öztürk

30 Ocak 2008; 16:18:41 

toshiba tempo 7 tane uyarı verdi

1- BIOS Update
2-display driver
3-dvd player
4-value added package
5-hd dvd player
6-dvd movie factory
7-firmware update

bunları yüklemelimiyim ?? bunlar n işi yarıyor ?? n gibi farklar olur ??

birde pc yi açtıktan 50 saniye sonra masa üstü açılıyor fakat 3-4 dk sora başlangıç programları açılıyor bu kadar yavaş olması doğalmı?
değilse ki bence değildir ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.öztürk -- 31 Ocak 2008; 1:50:03 >

lyszbrc

31 Ocak 2008; 8:52:38 

bios anakart hatalarını kapatıo en son 28inde güncellendi sanırım ama toshibanın sitesinden inmiodu ekran kartı 23 nde güncellendi indirmen gerekir value added package de önemli olanların bulunduğu bi güncelleme bnm tavsiyem configfree güncellemesini kesinlikle indirin kablosuz bağlantıda veya normal bağlantıda sorun çekenler bilgisayarının açılış süresi normal bnmkide o civarda açlıo bazen 45 sanie bazen 1 dakka sürüo ama açılış programlarının okadar uzun sürmesi normal değil service pack beta yı yüklemeni öneririm ayrıca win defender dan başlangıç programlarından kullanmadıklarını devre dışı bırakman bu süreleri kısaltacaktır

mustyr®

31 Ocak 2008; 11:34:56 

ARKADAŞLAR 4 AYLIK A200 1AH KULLANICISIYIM DÜN PCME ULTİMATE 64 BİT TR KURDUM VE MÜKEMMEL BİR PERFORMANS ARTIŞI GÖRDÜM AKTİVASYON CRACKİMİDE YAPTIM SANKİ BAŞKA BİR PC ALMIŞ GİBİ HİSSETTİM :) AMA BİRTEK PROBLEMİM VAR AYGIT YÖNETİCİSİNDE; BİLİNMEYEN AYGITIM VE DEPOLAMA AYGITI DİYE DRİVERLARINI BULAMADIĞIM İKİ ADET BİLİNMEYENİM VAR BUNLAR BANA KALIRSA SD KART VE FLASH MEDİA DRİVERI OLMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM ANCAK YÜKLEİĞİMDE GİDEREMEDİM VE KART OKUYUCUMDA ÇALIŞMIYO NASIL BİR DRİVER YÜKLEMELİYİM YADA N YAPMALIYIM FİKİR VERİRSENİZ SEVİNİRİM....

TOSHİBANIN KENDİ SİTESİNDEKİ DRİVERLARI VE BİKAÇ DRİVERI DAHA DENEDİM FAKAT OLUMSUZ...??

lyszbrc

31 Ocak 2008; 12:16:19 

toshibanın sitesinde flash media driverlar mevcut

mustyr®

31 Ocak 2008; 13:44:07 

TOSHİBANIN KENDİ SİTESİNDEKİ DRİVERLARI VE BİKAÇ DRİVERI DAHA DENEDİM FAKAT OLUMSUZ...??

ahter54

31 Ocak 2008; 15:18:27 

toshiba a200-1ah kullanıcısıyım. bilgisayarımda vista ve xp yüklü. vistada sorun yok. xp başladığında bilgisayarın harddiski görmesi, ağ bağlantılarını görmesi, harddiskle ilgili bir işlem yapması yaklaşık 3 dakika sonra gerçekleşiyor. sadece ilk açılışta geç görüyor makine harddiski nedendir?

a.öztürk

31 Ocak 2008; 16:04:19 

quote:

Orjinalden alıntı: lyszbrc

bios anakart hatalarını kapatıo en son 28inde güncellendi sanırım ama toshibanın sitesinden inmiodu ekran kartı 23 nde güncellendi indirmen gerekir value added package de önemli olanların bulunduğu bi güncelleme bnm tavsiyem configfree güncellemesini kesinlikle indirin kablosuz bağlantıda veya normal bağlantıda sorun çekenler bilgisayarının açılış süresi normal bnmkide o civarda açlıo bazen 45 sanie bazen 1 dakka sürüo ama açılış programlarının okadar uzun sürmesi normal değil service pack beta yı yüklemeni öneririm ayrıca win defender dan başlangıç programlarından kullanmadıklarını devre dışı bırakman bu süreleri kısaltacaktır

sağolasın

sistemi geri aldım 50 saniyede masa üstü açılıyor 1 dk 50 sn gibi de başlangıç prgramları yeter

biosunkini yüklemedim n olur n olmaz

tekrar sağol

alphi

1 Şubat 2008; 10:45:57 

arkadaşlar bıos güncellemesini yüklemeli miyim bir de ekran kartı dışında hangi güncelleştirmelri yükleyeyim?

jetta 1.4 tsı 122 dsg refleks gümüş
n95 8 gb
ps3
toshiba a300 15b
a.öztürk

1 Şubat 2008; 13:02:58 

quote:

Orjinalden alıntı: alphi

arkadaşlar bıos güncellemesini yüklemeli miyim bir de ekran kartı dışında hangi güncelleştirmelri yükleyeyim?

quote:

Orjinalden alıntı: lyszbrc

bios anakart hatalarını kapatıo en son 28inde güncellendi sanırım ama toshibanın sitesinden inmiodu ekran kartı 23 nde güncellendi indirmen gerekir value added package de önemli olanların bulunduğu bi güncelleme bnm tavsiyem configfree güncellemesini kesinlikle indirin kablosuz bağlantıda veya normal bağlantıda sorun çekenler

ben biosunkini yüklemedim ama n olur n olmaz

HacKMasteR

1 Şubat 2008; 14:12:44 

bu modellerdn birisini Özellikle A200 1VL yi almayı düşünüyorum, siz hangisini tavsiye edersiniz,bir de kampanya yapan firma varmıdır bildiğiniz, ben bulamadım da. Teşekkürler..

-----------------------%---------------
emre_86