1- BIOS Update 2-display driver 3-dvd player 4-value added package 5-hd dvd player 6-dvd movie factory 7-firmware update
bunları yüklemelimiyim ?? bunlar n işi yarıyor ?? n gibi farklar olur ??
birde pc yi açtıktan 50 saniye sonra masa üstü açılıyor fakat 3-4 dk sora başlangıç programları açılıyor bu kadar yavaş olması doğalmı? değilse ki bence değildir ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.öztürk -- 31 Ocak 2008; 1:50:03 >
bios anakart hatalarını kapatıo en son 28inde güncellendi sanırım ama toshibanın sitesinden inmiodu ekran kartı 23 nde güncellendi indirmen gerekir value added package de önemli olanların bulunduğu bi güncelleme bnm tavsiyem configfree güncellemesini kesinlikle indirin kablosuz bağlantıda veya normal bağlantıda sorun çekenler bilgisayarının açılış süresi normal bnmkide o civarda açlıo bazen 45 sanie bazen 1 dakka sürüo ama açılış programlarının okadar uzun sürmesi normal değil service pack beta yı yüklemeni öneririm ayrıca win defender dan başlangıç programlarından kullanmadıklarını devre dışı bırakman bu süreleri kısaltacaktır
ARKADAŞLAR 4 AYLIK A200 1AH KULLANICISIYIM DÜN PCME ULTİMATE 64 BİT TR KURDUM VE MÜKEMMEL BİR PERFORMANS ARTIŞI GÖRDÜM AKTİVASYON CRACKİMİDE YAPTIM SANKİ BAŞKA BİR PC ALMIŞ GİBİ HİSSETTİM :) AMA BİRTEK PROBLEMİM VAR AYGIT YÖNETİCİSİNDE; BİLİNMEYEN AYGITIM VE DEPOLAMA AYGITI DİYE DRİVERLARINI BULAMADIĞIM İKİ ADET BİLİNMEYENİM VAR BUNLAR BANA KALIRSA SD KART VE FLASH MEDİA DRİVERI OLMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM ANCAK YÜKLEİĞİMDE GİDEREMEDİM VE KART OKUYUCUMDA ÇALIŞMIYO NASIL BİR DRİVER YÜKLEMELİYİM YADA N YAPMALIYIM FİKİR VERİRSENİZ SEVİNİRİM....
TOSHİBANIN KENDİ SİTESİNDEKİ DRİVERLARI VE BİKAÇ DRİVERI DAHA DENEDİM FAKAT OLUMSUZ...??
toshiba a200-1ah kullanıcısıyım. bilgisayarımda vista ve xp yüklü. vistada sorun yok. xp başladığında bilgisayarın harddiski görmesi, ağ bağlantılarını görmesi, harddiskle ilgili bir işlem yapması yaklaşık 3 dakika sonra gerçekleşiyor. sadece ilk açılışta geç görüyor makine harddiski nedendir?
bios anakart hatalarını kapatıo en son 28inde güncellendi sanırım ama toshibanın sitesinden inmiodu ekran kartı 23 nde güncellendi indirmen gerekir value added package de önemli olanların bulunduğu bi güncelleme bnm tavsiyem configfree güncellemesini kesinlikle indirin kablosuz bağlantıda veya normal bağlantıda sorun çekenler bilgisayarının açılış süresi normal bnmkide o civarda açlıo bazen 45 sanie bazen 1 dakka sürüo ama açılış programlarının okadar uzun sürmesi normal değil service pack beta yı yüklemeni öneririm ayrıca win defender dan başlangıç programlarından kullanmadıklarını devre dışı bırakman bu süreleri kısaltacaktır
sağolasın
sistemi geri aldım 50 saniyede masa üstü açılıyor 1 dk 50 sn gibi de başlangıç prgramları yeter
arkadaşlar bıos güncellemesini yüklemeli miyim bir de ekran kartı dışında hangi güncelleştirmelri yükleyeyim?
quote:
Orjinalden alıntı: lyszbrc
bios anakart hatalarını kapatıo en son 28inde güncellendi sanırım ama toshibanın sitesinden inmiodu ekran kartı 23 nde güncellendi indirmen gerekir value added package de önemli olanların bulunduğu bi güncelleme bnm tavsiyem configfree güncellemesini kesinlikle indirin kablosuz bağlantıda veya normal bağlantıda sorun çekenler
bu modellerdn birisini Özellikle A200 1VL yi almayı düşünüyorum, siz hangisini tavsiye edersiniz,bir de kampanya yapan firma varmıdır bildiğiniz, ben bulamadım da. Teşekkürler..