bizim laptop da winre gözükmüyor sen winre ye takma kafanı dediğim şekilde bölümleme ve xp kur.
Dün recovey ile 60-90 şeklinde ikiye ayırdım. 60 olan C yide 40-20 şeklinde ayıracağım. 40 vistaya, 20 XP ye. o zaman 20 olan D ye xp kurarak olayı hallederim herhalde.
Bir sorum ise şu olacak. 3. bir sistem olarak linux ubuntuyu kurmayı düşünüyorum. Bunu 90 GB lık E harddiskini belli oranda ayırıp oraya yükleyebilir miyim? Ubuntu için ne kadar bir HDD gerekir? Vistaya 40 gb fazla mı olur...
Merhaba arkadaşlar. ben a200-1ah den çok memnunum. Geçen çarşamba geldi bilgisayar. Hiç bir sorunum yok Allah'a şükür. Maaşallah nazar değmez inşallah.
Benim en çok beğendiğim tarafı tuş takımı. çok hoşuma gidiyor. özellik olarak çok tatmin edici. bundan iyisi can sağlığı diyorum. Dış görünüşle ilgili kendi çekimlerimden bir kaç resim koymak istedim belki alacak arkadaşlara yardımcı olur. Taş gibi makina.
hayırlı olsun arkadaşım sorunsuz makinem var diyenlerin sayısı da hızla artıyor...sadece sorunu olan yazıyor zaten buraya,sorunsuz olanlar da gözükmüyor bu yüzden millet soğuyor mu makineden..arkadaşlar makinesinden memnun olanlar da lütfen buraya yazsınlar memnunuz diye...
bizim laptop da winre gözükmüyor sen winre ye takma kafanı dediğim şekilde bölümleme ve xp kur.
Dün recovey ile 60-90 şeklinde ikiye ayırdım. 60 olan C yide 40-20 şeklinde ayıracağım. 40 vistaya, 20 XP ye. o zaman 20 olan D ye xp kurarak olayı hallederim herhalde.
Bir sorum ise şu olacak. 3. bir sistem olarak linux ubuntuyu kurmayı düşünüyorum. Bunu 90 GB lık E harddiskini belli oranda ayırıp oraya yükleyebilir miyim? Ubuntu için ne kadar bir HDD gerekir? Vistaya 40 gb fazla mı olur...
3.yü de kurabilirsin diye biliyorum...bence vista sürücüsüne 40 gb fazla ...oyun müzik film falan yüklemedikten sonra-ki yüklememek lazım bildiğim kadarıyla-40gb fazla ben 30 gb ayırdım vistaya az mı ayırdım falan dedim kendi kendime hatta sordum burda az mı acaba diye...ama az değilmiş..ne var ne yok d ye atıyorum zaten...vistada 8 9 adet program yüklü malum programlar her zaman kullanılan..msn,winrar,mediaplayerclassic vb....
Arkadaşlar laptop'un geldiği yarım şarjdan sonra yeniden şarj ettim ama şarjım çok çabuk azalıyor.. Acaba tam şarj olmadığından mı ? Nedir olay ? Düşünceleriniz ?
arkadaşım burada birçok arkadaş pilin az gitmesinden yakındı...ama sen çabuk azalıyor demişsin hiçbir değer yazmamışsın.azdan kastın ne?ben sana şunu söyleyeyim...90 dakikadan az gidiyorsa problem var demektir...ama birkaç şarj sabretmen lazım pil kendini bulur belki...
Ben de okumalarım sonucu senin gibi düşündüm monsteremrah. Birkaç şarj sonra sorunum devam ederse daha detaylı bilgiler veririm. İlgilendiğin için teşekkür ederim. Senin şarjın maksimum kaç dakika gidiyor mesela ?
Orjinalden alıntı: ahter54
Merhaba arkadaşlar. ben a200-1ah den çok memnunum. Geçen çarşamba geldi bilgisayar. Hiç bir sorunum yok Allah'a şükür. Maaşallah nazar değmez inşallah.
Benim en çok beğendiğim tarafı tuş takımı. çok hoşuma gidiyor. özellik olarak çok tatmin edici. bundan iyisi can sağlığı diyorum. Dış görünüşle ilgili kendi çekimlerimden bir kaç resim koymak istedim belki alacak arkadaşlara yardımcı olur. Taş gibi makina.
Ben de okumalarım sonucu senin gibi düşündüm monsteremrah. Birkaç şarj sonra sorunum devam ederse daha detaylı bilgiler veririm. İlgilendiğin için teşekkür ederim. Senin şarjın maksimum kaç dakika gidiyor mesela ?
ben daha önce defalarca yazdım.ben sürekli wireless internet kullanıyorum,usb mouse,ekran parlaklığı full,pil dengeli modda %10 uyarısını verdiğinde 1 saat 45 dakika gidiyor...