Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: .:: Toshiba A200-1AH kullanıcıları kulübü ::.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Cevap: .:: Toshiba A200-1AH kullanıcıları kulübü ::. Sayfa: <<   < önceki  87 88 [89] 90 91 92 93 94 95 96   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ozkankirimi

8 Ocak 2008; 22:17:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

tosihibaın sitesinden ekran kartını en son sürümünü indiridm ve yükledim ben de çözüldü

alexi21
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Ocak 2008; 22:25:56 

A200 1VL kullanıyorum. Memnunum.
kraltoor

8 Ocak 2008; 22:29:05 

quote:

Orjinalden alıntı: ozkankirimi

tosihibaın sitesinden ekran kartını en son sürümünü indiridm ve yükledim ben de çözüldü

06/11/07
Display Driver
ATI Windows Vista 8.413.3.0 World Wide

bunu indiriyorum? 100 küsür mb :D

ultrati4

8 Ocak 2008; 23:44:59 

arkadaşlar a200-1ah yı ilk alanlardan biri olarak bir sorum var

ekranımda bir tür leke var bezle sildim çıkmıyor

laptopumu o kadar temiz tutmama rağmen böyl bir şey ilk defa başıma geldi

Ne önerirsiniz

şimdiden teşekkürler

kraltoor

9 Ocak 2008; 0:46:10 

quote:

Orjinalden alıntı: kraltoor

could not initialize graphics system. make sure that your video card and driver are compatible with directdraw

Arkadaşlar age of empires 2 yi açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Bu sorunu yaşayıpta çözen varmı ?

ekran kartı driverını son sürümünü yükleyince sorun çözüdlü. Benzer sorunu yaşayan arkadaşlara duyurulur :)

A380

9 Ocak 2008; 0:47:28 

quote:

Orjinalden alıntı: DaimaPiyano

Merhaba beyler/bayanlar,

Yeni bir laptop alacağım. Bir süredir araştırma içerisindeyim. Listemin ilk sırasında A200-1VL var. Ama gerek ekşisözlükteki yorumlar, gerek çeşitli karşılaştırmalarda bu serinin sorun yarattığı söyleniyor. Aslında özellik bakımından kafama yattı diyebilirim, ama bu konuda sıkıntılı olanlar bayağı çoğunlukta.

İçimi rahatlatın da alayım şu makineyi. :)

1500-2500 YTL arasında bütçem var. Bu paraya alabileceğim en sağlam laptop A200-1VL midir sizce?

nasıl bir sorun varmış ?

chucky7

9 Ocak 2008; 2:41:29 

arkadaşlar selamlar herkese.. ben daha bu akşamüstü bir a200 1vl aldım.. ilk laptop umu satın almış olmanın sevincini yaşıyorum... desktoptan kurtuldum artık...

vl de şuan vista yüklü ilerde xp ye geçmeyi düşünüyorum bu konuda tecrübesi olanlar bana birkaç tavsiye de bulunursa memnun olurum xp ye geçip geçmemem konusunda...

ayrıca biraz once windows live messenger indirdim ama oturum açmıyo 81000306 kodlu hatayı veriyor.. güvenlik ayarlarıyla ilgili bi problem sanırım ama daha acemi olduğum için kurcalamak istemiyorum bu konuda da beni aydınlatırsanız sevinirim...

1ah ve 1vl serilerinin bu şekilde bi kloubünün olması beni çok sevindirdi...
dazdafolo

9 Ocak 2008; 5:52:18 

quote:

Orjinalden alıntı: chucky7

arkadaşlar selamlar herkese.. ben daha bu akşamüstü bir a200 1vl aldım.. ilk laptop umu satın almış olmanın sevincini yaşıyorum... desktoptan kurtuldum artık...

vl de şuan vista yüklü ilerde xp ye geçmeyi düşünüyorum bu konuda tecrübesi olanlar bana birkaç tavsiye de bulunursa memnun olurum xp ye geçip geçmemem konusunda...

ayrıca biraz once windows live messenger indirdim ama oturum açmıyo 81000306 kodlu hatayı veriyor.. güvenlik ayarlarıyla ilgili bi problem sanırım ama daha acemi olduğum için kurcalamak istemiyorum bu konuda da beni aydınlatırsanız sevinirim...

1ah ve 1vl serilerinin bu şekilde bi kloubünün olması beni çok sevindirdi...

arkadaşım tebrik ediyorum iyi bir seçim yapmışsın,daha önce burada çok tartışıldı xp mi vista mı diye,kulüp ilk kurulduğunda tecrübeli arkadaşlar harıl harıl xp ye geçmenin yollarını araştırdılar tartıştılar ve herkesle paylaşdılar,xp ye geçip sorun yaşamayan görmedim(fn tuşları çalışmaması vb.)...
genel olarak vista kullanmaya devam edildi, ben de vista kullanıyorum tüm güncellemeleri yapıp ve vistada çalıştıramadığın programları "uyumluluktan" ayarladığın zaman hiç bir sorunun kalmayacak

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
dazdafolo

9 Ocak 2008; 5:55:18 

arkadaşlar sorusu olan arkadaşlar forumun önceki sayfalarını araştırırlarsa daha iyi cevap bulurlar,çünkü yeni gelenler inanın hep aynı sorularla geliyorlar.

bu arada klüpte bir bocalama seziyorum,bana mı öyle geliyor bilmiyorum...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
fifa123

10 Ocak 2008; 2:03:02 

arkadaslar merhaba bende 512 mb ddr2 400 mhz ram war we bunu arttırmak istiyorum 512 yada 1 gb 533 mhz ddr2 alsam çalısırmı ? teşekkürler...

burakco

10 Ocak 2008; 14:18:29 

selam arkadaşlar bende daha yeni a200 1vl adım.

size bir sorum olacak : acaba power tuşunun yanındaki utonların özelliklerini değiştirebiliyor muyuz?

mesela internet tuşuna bastığım da int exp değilde firefox açılsın istiyorum. bunu ayarlayabilir miyim?

ultrati4

12 Ocak 2008; 15:53:33 

arkadaşlar türkiyeden ilk defa bir orjinal oyun aldım.Medal of Honor Airborne 49.90YTL ye fakat oyunu kurarken en sonunda şöyle bir hata verip oyun yüklenmiyor.2 gündür uğraşıyorum.yardım lütfen

Ekteki dosya (1)

lyszbrc

13 Ocak 2008; 1:38:20 

arkadaşlar 1 vl kullanıorum ama vista 2gb bile kasıyo oyuzden tek slot 2 gb ram alıp 3 gb a yükselticem ama çakışmıcak ram hangisi bu konuda bilgisi olan varsa ve rami nerde bulabilceime dair link atarsa sevinirim

A380

13 Ocak 2008; 12:01:14 

hakkatende öyle ne biçim bişey bu vista 2 gb ram yetmiyor silip xp yüklemek lazım en iyisi 3 gb ramda yetmez ona

sweetville

13 Ocak 2008; 12:49:11 

toshiba a200 1ah

t7300 2.0 ghz
t7700 2.4 ghz

??

merhum

13 Ocak 2008; 14:45:18 

7700 olanı aygıt yöneticisinden kaldır. bilgisayar yeniden başlayınca düzelir.
quote:

Orjinalden alıntı: sweetville

toshiba a200 1ah

t7300 2.0 ghz
t7700 2.4 ghz

??

amorf

13 Ocak 2008; 15:45:15