Yeni bir laptop alacağım. Bir süredir araştırma içerisindeyim. Listemin ilk sırasında A200-1VL var. Ama gerek ekşisözlükteki yorumlar, gerek çeşitli karşılaştırmalarda bu serinin sorun yarattığı söyleniyor. Aslında özellik bakımından kafama yattı diyebilirim, ama bu konuda sıkıntılı olanlar bayağı çoğunlukta.
İçimi rahatlatın da alayım şu makineyi. :)
1500-2500 YTL arasında bütçem var. Bu paraya alabileceğim en sağlam laptop A200-1VL midir sizce?
arkadaşlar selamlar herkese.. ben daha bu akşamüstü bir a200 1vl aldım.. ilk laptop umu satın almış olmanın sevincini yaşıyorum... desktoptan kurtuldum artık...
vl de şuan vista yüklü ilerde xp ye geçmeyi düşünüyorum bu konuda tecrübesi olanlar bana birkaç tavsiye de bulunursa memnun olurum xp ye geçip geçmemem konusunda...
ayrıca biraz once windows live messenger indirdim ama oturum açmıyo 81000306 kodlu hatayı veriyor.. güvenlik ayarlarıyla ilgili bi problem sanırım ama daha acemi olduğum için kurcalamak istemiyorum bu konuda da beni aydınlatırsanız sevinirim...
1ah ve 1vl serilerinin bu şekilde bi kloubünün olması beni çok sevindirdi...
arkadaşlar selamlar herkese.. ben daha bu akşamüstü bir a200 1vl aldım.. ilk laptop umu satın almış olmanın sevincini yaşıyorum... desktoptan kurtuldum artık...
vl de şuan vista yüklü ilerde xp ye geçmeyi düşünüyorum bu konuda tecrübesi olanlar bana birkaç tavsiye de bulunursa memnun olurum xp ye geçip geçmemem konusunda...
ayrıca biraz once windows live messenger indirdim ama oturum açmıyo 81000306 kodlu hatayı veriyor.. güvenlik ayarlarıyla ilgili bi problem sanırım ama daha acemi olduğum için kurcalamak istemiyorum bu konuda da beni aydınlatırsanız sevinirim...
1ah ve 1vl serilerinin bu şekilde bi kloubünün olması beni çok sevindirdi...
arkadaşım tebrik ediyorum iyi bir seçim yapmışsın,daha önce burada çok tartışıldı xp mi vista mı diye,kulüp ilk kurulduğunda tecrübeli arkadaşlar harıl harıl xp ye geçmenin yollarını araştırdılar tartıştılar ve herkesle paylaşdılar,xp ye geçip sorun yaşamayan görmedim(fn tuşları çalışmaması vb.)... genel olarak vista kullanmaya devam edildi, ben de vista kullanıyorum tüm güncellemeleri yapıp ve vistada çalıştıramadığın programları "uyumluluktan" ayarladığın zaman hiç bir sorunun kalmayacak
arkadaşlar sorusu olan arkadaşlar forumun önceki sayfalarını araştırırlarsa daha iyi cevap bulurlar,çünkü yeni gelenler inanın hep aynı sorularla geliyorlar.
bu arada klüpte bir bocalama seziyorum,bana mı öyle geliyor bilmiyorum...
arkadaşlar türkiyeden ilk defa bir orjinal oyun aldım.Medal of Honor Airborne 49.90YTL ye fakat oyunu kurarken en sonunda şöyle bir hata verip oyun yüklenmiyor.2 gündür uğraşıyorum.yardım lütfen
arkadaşlar 1 vl kullanıorum ama vista 2gb bile kasıyo oyuzden tek slot 2 gb ram alıp 3 gb a yükselticem ama çakışmıcak ram hangisi bu konuda bilgisi olan varsa ve rami nerde bulabilceime dair link atarsa sevinirim