Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: .:: Toshiba A200-1AH kullanıcıları kulübü ::.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Cevap: .:: Toshiba A200-1AH kullanıcıları kulübü ::. Sayfa: <<   < önceki  85 86 [87] 88 89 90 91 92 93 94   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Asetilsalisilikasit

Sisteme Gözat

28 Aralık 2007; 0:23:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: YT

ekranda renklerin karışması sorunu ile ilgili garantiye başvurmak istiyorum, istanbuldayım, sağlık kampanyası ile aldım laptopu, garanti için nereye başvurmam gerekli? yol gösterirseniz sevinirim. aleti servise verince bi zararı olur mu acaba? bu ekran sorunu baya daralttı beni, her allahın günü oluyor sektirmeden...

Garanti için nereye gidilir bilmiyorum.Servis konusunda ise herhangi bir yetkili servise teslim edebilirsiniz bilgisayarınızı.Kampanyadan almış olmanız bişey değiştirmez.Servistekilerin bilgisayarınızı ne şekilde onarıp onu nasıl kullanacaklarını bilemeyiz.Servis bilgileri:

http://www.toshibatr.com/bayiler.asp?tur=7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asetilsalisilikasit -- 28 Aralık 2007; 0:25:06 >

ESKİ NICK:MONSTEREMRAH
gmduncanidaho
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Aralık 2007; 0:23:47 

quote:

Orjinalden alıntı: yuzuakyener

Tamamdır. Kaydettim bilgilerini. Bir sonraki liste güncellemesinde eklerim. Senin için sorun değilse ismini soyismini de ekleyebilirim.

Yazabilirsiniz bir sakıncası yok gerek olmadığını düşündüğüm için yazmadım ben mesaja :)

quote:

garanti için nereye başvurmam gerekli?

Avrupa Yakası'nda Mecidiyeköy'de Ali Sami Yen Stadyumu'nun trafik akışına göre biraz gerisinde kalıyor. Görürsünüz muhtemelen Toshiba yazıyor her tarafında :)
gmduncanidaho
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Aralık 2007; 0:26:44 

Bu arada Toshiba servisi hakkında da çok iyi yorumlar yapılmıyor. HP'de yaptığım gibi yine markaya güvenim servis kalitesini araştırmadan aldım bilgisayarı, umarım bunlar da uğraştırmaz.
mcftr
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Aralık 2007; 0:31:19 

quote:

ekranda renklerin karışması sorunu ile ilgili garantiye başvurmak istiyorum, istanbuldayım, sağlık kampanyası ile aldım laptopu, garanti için nereye başvurmam gerekli? yol gösterirseniz sevinirim. aleti servise verince bi zararı olur mu acaba? bu ekran sorunu baya daralttı beni, her allahın günü oluyor sektirmeden...

benim de dvd rom bozuk. ama götürmeye korkuyorum. alırlar 30 gün vermezler. geri gelir yine bozuk, gün say falan filan.. kafamı çok kurcalıyo bunlar
Asetilsalisilikasit

Sisteme Gözat

28 Aralık 2007; 0:47:39 

Boş cd olarak görüyordu değil mi senin dvdrom?Hiç kullanmıyor musun dvdromu?Önemli bir arıza.Bence gönder belki çabukça geri yollarlar.

mcftr
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Aralık 2007; 1:02:43 

evet boş cd olarak görüyo. **** foruma yazdım orada bi admin servise gelmesi gerek dedi. şimdi istanbula gidemem. bolu teknosa dan almıştım. konya dayım. konya da bi teknosaya versem olur mu. onlar da uzatır mı uzatır ya. direk servise verince bile neler yaşıyo millet. erhan arkadaşın hp serviste başına gelenler benim de başıma gelir diye korkuyorm. bide dvd yazıcı bozuk ya harici harddisk te yok. dosyaları yedekleyecek bişey bulmam lazım. yoksa flash disk le taşımayla bitmez baya işim var anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcftr -- 28 Aralık 2007; 1:03:52 >
yuzuakyener

Sisteme Gözat

28 Aralık 2007; 2:40:47 

Ben para iadesini aldığım HPyi Diyarbakır teknosadan almıştım ama Bolu teknosa aracılığıyla yolladım garantiye. Teknosa sayesinde milletin HP servisi ile yaşadığı boğuşmaların hiçbirini yaşamadım. Gerçi benim teknosada çok samimi bir arkadaşım vardı. O çok yardımcı oldu. O olmasa bu kadar tıkırında gider miydi işler bilemiyorum.

Mesela ben sadece cihazı verdim garantiye. ne adaptörü ne çantası nede başka bir şeyi. Arkadaş hepsini kucağıma verdi yollamadan önce. Sonra teknoasiste de takip numarası açtırt dedi. Onu da yaptım. Sonra tek yapmam gereken 30 iş günü beklemek oldu. 30 iş günü sonunda önce teknoasisti aradım, durumu bildirdim. Sonra da bolu teknosayı. Biz bir telefon trafiğine girelim size geri döneriz dediler. Sonra HP benden bir model beğenmemi istemiş yada para iadesi istesin demiş. Ben de arkadaşa sadece bir üst modelini mi seçebiliyorum dedim. Valla bana limit koymadılar dedi. Benim de iade alacağım fatura bedeli 2000ytlnin biraz üzerindeydi. 2500ytl civarı bir HP seçtim. (bana nakit 2000 ytle vereceklerine piyasada eşantiyonu ile falan 2500e satılan malı vermeyi tercih ederler diye düşünmüştüm ) Bunu kabul edemeyiz ancak şunu verebiliriz demişler. Verebiliriz dedikleri bilgisayar da piyasada 12 taksitle 1800ytl Dedim arkadaşa bunlar enayi avına çıkmış ama bana sökmez. Para iadesi isteyelim, bir daha da HPden uzak durmaya özen gösterelim dedim.

Neyse sonra arkadaş aradı hesap cüzdanı fotokopini faksla bana dedi. Faksladım 10 güne kadar yatar diyorlar dedi. 10 gün bekledim. Teknosadan aradılar. HP size 10 gün süre vermişti paranız yattı mı diye soruyorlar merkezden dedi. Ben de dün yatmamıştı bir daha bakayım dedim. Bİr de baktım 2040ytl hesapta. İçimin yağları eridi.

Adaptör, çanta, vs. tüm aksesuarları da yanıma kar kaldı. Allah'tan göndermeden önce eklediğim rami de sökmüştüm. Kuruş koklatmam zındıklara

Toshiba A200-1VL / Canon A510

cngz07

28 Aralık 2007; 2:42:29 

Arkadaşlar anlatmıştım ya: toshiba-harman kardon ürünleri ilk çıktığında birtane toshiba aldım, ekranı zırıltı yapmaya başladı demiştim sonra ancak mahkeme kararı ile paramızı 1.5yıl sonra geri alabilmiştik. İşte bu arada cihazı servise göndermiştim, 2-3hafta sonra servisten bana telefon ettiler ve aynen ''cihazınız onarıldı ve kargoya verdik'' dediler. Cihaz geldi ve içinden şu not çıktı: ''bu ses, bu model tüm ürünlerde mevcut''..
Birincisi bu ciddi bir tutarsızlıktı. İkincisi ve asıl mevzuya geliyorum: biliyorsunuz elektronik eşyada biraz fazla titizim servisten dönen cihazı incelemeye fırsat kalmadan kapağını açamadım. Sen git benim kutuya koyduğum kullanma kitabını ekranla klavye arasına yerleştir, kapağı kapat Mütakiben tuş ve kasa üzerinde fazlaca gazoz (ya da yağlı kontak sprey) lekeleri gördüm. Ne olursa olsun bu cihazın üzerinde onarım yok, üstüne ne döküyorsunuz da araya kitap sıkıştırıp küfür eder gibi gönderiyorsunuz
Hatırlayınca sinirleniyorum kusurumabakmayın tekrar

Asetilsalisilikasit

Sisteme Gözat

28 Aralık 2007; 2:51:40 

Buna da sinirlenmemek imkansız arkadaşım.

cngz07

28 Aralık 2007; 2:52:01 

quote:

Orjinalden alıntı: kkslyyldz

ya az önce fişi prize taktım makinenin sigortalar attı. tırstım bişi olcak diye toşibama. niye oldu ki acaba ?

Laptopunuzun adaptör fişi topraklı ya, belki duvardaki priz onu tam karşılamamış olabilir..

cngz07

28 Aralık 2007; 2:58:57