arkadaşlar benim pc düz bi zeminde 5 ayağı üzerine oturmuyor;sol-ön'deki ayak biraz yukardan duruyor; yazarken elimin baskısıyla zemine dokunup,tekrar yukarı kalkıyor basınc yapmayınca.. kulaklık girişinin altına doğru kalan orta kısımdaki 5. ayak ise çok çok yukardan(bunu zemine dokundurmak anormal bi basınç olmadıktan sonra imkansız gibi,güvenlik amacıyla böyle yukardan bırakmışlardır belki.. diye yorumluyorum bu 5. ayağı) ama sol-ön ayağının zemine oturmaması üretim hatasıdır kesin..sizlerde de benzeri bi durum varmı? düz bi zeminde özellikle ortada kalan 5. ayağın temas edip-etmediğine bakıp yorum yazarmısınız.. bendeki bu sorun ürün değişimi için mazaret olabilirmi ne dersiniz?(sağ. bak. kampanyasından 2 hafta önce teslim almıştım pcyi)
Tabii ki tüm oyunlar için kullanılan konsolların ayarlardan tanıtılması gerekir. Bu en basitinden bir joystick bile olsa. Ama dediğin oyunu ilk kez duyuyorum. O yüzden yardımcı olamayacağım. Ama mutlaka Options-->Controls sekmesinin içinde bir yerlerdedir. Kurcalarsan bulursun.
diski bölücektim 37gb lik boş alan vardı az geldi bana bende c de ne varsa hepsine baktım toplam boyutuna 21gb lik alan çıktı bu geri kalan16gb nerede ben mi yanlış görüyorum nedir.anlamadım gitti
arkadaslar uff bu beklemek cok ıgrenc bır durum bekle bekle yanı gelecegını bılıoruz ama 2 3 hafta daha bekle gelsın dıye..... yanı gelsın artık yaw yada su zaman cabuk gecsın
onno92 benim mesajıma mı diyorsun öyleyse tekrar yazayım
c sürücüsünde 37gb lik boş alan var.bana bu değer çok az geldi yani o kadar fazla yer kaplayacak programlar falan kurmamıştım.bende c sürücüsünün altındaki bütün klasörleri seçip özelliklerden baktım toplam boyuta.toplam boyut 21gb çıktı yani geriye 16gb lik bi alan kalıyor bu 16gb lik alan nereye gitmiş anlamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: lowyear25
SpyWar hocam ben C'ye toplam 39gb. ayırmıştım 20gb. boş görünüyor(aldığımdan beri bikaç ufak proğram attım başka bişey yüklemedim) Cde dolu olarak 19gb. görünüyor; bende diske girdim bütün dosyaları seçerek özelliklerden diskteki boyutuna baktım 12.6gb diyor..dolu görünen 6.4gb nerde bende anlamadım walla (Cdeki dosyaları seçip disket boyutuna bakmadan önce gizli dosyları göster seçeneğinide işaretlemiştim;ama 6.4gb lıkk dosya görünmedi)
bende tam c yi bölcektim paragon ile sonra dikkatimi çekti bunda bi iş var dedim bi bakayım.ne olcak böyle sende gene iyiymiş benim 16gb yok arkadaşlar hepiniz bi baksa c sürücüsündeki bş alana herkesde aynı sorun mu var.bu vistadan da olabilir bir ihtimal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 19 Ekim 2007; 20:56:50 >
arkadaşlar benim pc düz bi zeminde 5 ayağı üzerine oturmuyor;sol-ön'deki ayak biraz yukardan duruyor; yazarken elimin baskısıyla zemine dokunup,tekrar yukarı kalkıyor basınc yapmayınca.. kulaklık girişinin altına doğru kalan orta kısımdaki 5. ayak ise çok çok yukardan(bunu zemine dokundurmak anormal bi basınç olmadıktan sonra imkansız gibi,güvenlik amacıyla böyle yukardan bırakmışlardır belki.. diye yorumluyorum bu 5. ayağı) ama sol-ön ayağının zemine oturmaması üretim hatasıdır kesin..sizlerde de benzeri bi durum varmı? düz bi zeminde özellikle ortada kalan 5. ayağın temas edip-etmediğine bakıp yorum yazarmısınız.. bendeki bu sorun ürün değişimi için mazaret olabilirmi ne dersiniz?(sağ. bak. kampanyasından 2 hafta önce teslim almıştım pcyi)
4 ayak normal masada hiçbir problem yok, 5. ayak dediğin gibi boşta
arkadaşlar bugün hepsiburadadan sipariş ettiğim ocz 1gb 667 mhz ramim geldi az önce taktım,takarken sanki sorun olur gibi oldu bir kaç defa bilgşsayar açılmadı ,meğersem tam oturtmuyormuşum ramleri.orijinal rami söküp alt slota taktım,ocz yi üste taktım.sonra açtım bilgisayarı...
windows performansa girdim ve test etti bilgisayarı puan 4.5 ten 4.7ye yükseldi..
yener;ocz nin sorunsuz olduğunu vese den sonra ben de test etmiş oldum...artık rahat olabilirsin(senin ramin aynısı pc5400 yazıyor)
daha önceden vista ramin%70ini falan yiyordu şu anda %34 falan.bilgisayarın rahatladığını hissettim açıkçası..