laptop a usb den klavye taktım ama donanımı görmedi niye acaba vistada mı sorun var bütün usb girişlerini denetim aynı klavye masaüstünde çalışıyor klavyede bozukluk yok
Aynı sorunu yaşayan 1-2 arkadaş daha olmuştu sanırım. Vistayla alakalı bir sorun olması kuvvetle muhtemel. Klavyenin vista driverı var mı diye araştırdın mı? Gerçi donanımı hiç görmüyorsa driver da yüklenemez :S Ne biçi bi sorun bu yaa
evet vista driver ı var ama görmediği için bişey yapamıyoz , napcaz şimdi böyle oyun oynarken laptopun klavyesine acıyorum xp kurmaktan başka çare kalmıyo zaten driver larını tamamladım boş dvd alayımda xp kurayayım en iyisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 17 Ekim 2007; 12:28:20 >
Bence de XPyi bir dene. Ben de sırf aradaki farkları görmek için kuracağım XPyi. Yoksa ki Vista kullanmayı düşünüyorum. Ya da çift işletim sistemi. Muhtemelen XPyi sorunsuz kurabilirsem çift işetim sistemi kurarım. Bir bilgisayar öğretmeni olarak çok hızlı bir şekilde Vista'ya uyum sağlamalıyım. Daha şimdiden öğrencilerden Vistayla ilgili sorular gelmeye başladı bile
XP Kurma: (Bazı kısımları www.**** den alıntı yaptım.Vaktim fazla olmadığı için hazırların üstüne konmuş oldum biraz.Zaman geçtikçe güzel bir tutorial hazırlarız yeni yükleyenlerin yardımı ile.)
hocam artik herkez hangi bilg gelcek ram uyarmi ne zaman kargo gelir gibi sorularin asti:) vista oyunlar xp hakkinda sorular soruyor:) bizde halen bekliyoruz....
ya yener sen bitanesin :) valla sonuna kadar okuyup bu yeni topic'e ilk mesajımı yazayım diyordum ki bu yazını gördüm.senden de hiçbişey kaçmıyo yani.. merak etme eskisinden daha bi hızlı olacağım...
quote:
Orjinalden alıntı: yuzuakyener
Drmert sessiz takiptesin uzun süredir. Topiktesin yine hınzır seniii. Bir selam verir insan yaw. Yoksa bilgisayarına kavuşamayınca mahzun mu oldun?
Haklısın valla. İyi iyi keşke hep böyle konuları tartışsak. İnşallah biz de kavuşuruz en kısa zamanda bilgisayarlarımıza. Yoksa bu Tosh. Müş. Hiz. adamı ya kanser eder ya katil eder
Haklısın valla. İyi iyi keşke hep böyle konuları tartışsak. İnşallah biz de kavuşuruz en kısa zamanda bilgisayarlarımıza. Yoksa bu Tosh. Müş. Hiz. adamı ya kanser eder ya katil eder