Arkadaşlar günlerdir sormadığım yer kalmadı ben de a200 1ah kullanıcısıyım makinadan memnunun. Bi arkadaş söylemiş çok korkak bi yazılım bu vista diye canıgönülden hak veriyorum nerdeyse bütün windowsları kullandım bu kadar soru soranına ilk defa rastlıyorum yok devam yok evet imanım gevredi cvp verecem diye insanı install dan soğutur.Sorunuma gelince fifa2007 kurdum kasıyor diye sildim şimdi fifa2008 kurdum ondanda aynı sorundan dolayı şikayetçiyim sorun şu oyunu açıyorum menü kısmı sorunsuz çalışıyor hatta hızına yetişilmiyor bilgisayarın, ancak maç yapmaya girince oyuncular kasıyor. Bazen düzeliyor çok geçmeden tekrar yavaşlıyor. Directx falan mı sorun dedim directx9,0 kurdum ancak kesmedi. Acaba fifa için program eksiğimi var yada engelleyici bi şey mi var lütfen bilgisi olan varsa bi yardım etsin.
arkadaşım bursa vatan computerde var 25$ dedıler ben almadım tum vatan computer magazlarında bulabılrsın... bırde arkadaşlar bışey duydum ne kadr dgru bılemıyorum bzıım bu bılg. dırext 10 desteklı ya yada baska ozellıklerı vıstayı sılıp xp kurarsak bılgısyarın bu ozellıklerınden faydalanamazmısız. vısta ya uyarlanmış oyle dedıler
arkadaşım bursa vatan computerde var 25$ dedıler ben almadım tum vatan computer magazlarında bulabılrsın... bırde arkadaşlar bışey duydum ne kadr dgru bılemıyorum bzıım bu bılg. dırext 10 desteklı ya yada baska ozellıklerı vıstayı sılıp xp kurarsak bılgısyarın bu ozellıklerınden faydalanamazmısız. vısta ya uyarlanmış oyle dedıler
quote:
Orjinalden alıntı: joe_black
Robson belleği satan yer bulan oldumu arkadaşlar.
Yok arkadaşım xp kullanıyorum.İlk geldiği gün kurdum ve 2 gün önce biosuda güncelledim.Fifa2008- test drive ve pes8 i hiç sorunsuz oynuyorum.Sonuçta xp için driverları mevcut ve herşeyi kullanabiliyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: joe_black
Robson belleği satan yer bulan oldumu arkadaşlar.
xp dx10 ve robsonu desteklemiyor kullanabilmek için mecburen vista yüklemeniz gerekir
bu ekran parlıklığı ile görüntü parlaklığı aynı şey değil mi farklı olarak ayrılmış biri güç seçeneklerinde diğeri taşınabilir bilgisayar altındaki ayarlarda.örneğin pil kullanımı söylerken şöyle diyorsunuz ekran parlaklığı seviye 8 de falan ben bu değerin yazdığı yeri göremedim nerede belirtiliyor bu kademeler
edit: sanırım bu seviye denilen ekran parlıklığının son kademesi yani 70 yazan doğru mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 16 Ekim 2007; 18:33:09 >
Arkadaşlar günlerdir sormadığım yer kalmadı ben de a200 1ah kullanıcısıyım makinadan memnunun. Bi arkadaş söylemiş çok korkak bi yazılım bu vista diye canıgönülden hak veriyorum nerdeyse bütün windowsları kullandım bu kadar soru soranına ilk defa rastlıyorum yok devam yok evet imanım gevredi cvp verecem diye insanı install dan soğutur.
arkadaşlar birisi daha sormuştu,onu kullanıcı hesabpları ayarlarından kullanıcı hesaabı denetimi diye birşey var onu kapatınca hiçbirşey sormuyor gelene gidene geç diyor vista
yav galişba bu sorun fifaya özel...çünkü birçok oyun deneyen oldu ama hiç kasıyor falan diyen olmadı hatta medal of honor airborne falan oynayan var fifayı falan bırakın...ben bundan dolayı fifada sorun olduğunu tahmin ediyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: vese
quote:
Orjinalden alıntı: sanal03
Arkadaşlar günlerdir sormadığım yer kalmadı ben de a200 1ah kullanıcısıyım makinadan memnunun. Bi arkadaş söylemiş çok korkak bi yazılım bu vista diye canıgönülden hak veriyorum nerdeyse bütün windowsları kullandım bu kadar soru soranına ilk defa rastlıyorum yok devam yok evet imanım gevredi cvp verecem diye insanı install dan soğutur.Sorunuma gelince fifa2007 kurdum kasıyor diye sildim şimdi fifa2008 kurdum ondanda aynı sorundan dolayı şikayetçiyim sorun şu oyunu açıyorum menü kısmı sorunsuz çalışıyor hatta hızına yetişilmiyor bilgisayarın, ancak maç yapmaya girince oyuncular kasıyor. Bazen düzeliyor çok geçmeden tekrar yavaşlıyor. Directx falan mı sorun dedim directx9,0 kurdum ancak kesmedi. Acaba fifa için program eksiğimi var yada engelleyici bi şey mi var lütfen bilgisi olan varsa bi yardım etsin.
bana kalırsa msconficden kapatmış olabilirsin o özelliği ama msconfigden kapatsan direk touchpadin komple kapanması lazım...ayarlarda bir sorun olmalı emin değilim...
quote:
Orjinalden alıntı: dazdafolo
merhaba herkese
ben touchpad de dual mod özelliğini bir türlü başlatamıyorum
önceden köşedeki işarete çift tıklayınca ışık yanıyodu ve özellik başlıyodu ama şimdi açılmıyo
bende yazmıştım buraya hatta servise yollıcaktım touchpad kısayolları çalışmadığı için sonra dediğim gibi çözdüm bu arada ben half life 2 ep1 de hiç kasılma yaşamadım(ayarlar full aa kapalı),battlefeild 2 de hiç sorun yaşamadım(ayarlar full aa kapalı),call of duty 2 de ayarları düşürmeme rağmen sislerde çok yavaşladı oyun hatta 18 fps lere düştü faka bi arkadaş bizim laptopun 17 inç olanından almış(p200-bilmem ne) özellikleri filan aynı onda hiç kasılma olmamış cod 2 de,sonra pes 2008(fifa 08e on basıyo grafikte) 800x600 çözünürlüklerde replaylerde dahi 30 fps altına düşmedi.alet bi gelsin fotoğraf makinesinden videoya çekip atcam rapide.