Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: .:: Toshiba A200-1AH kullanıcıları kulübü ::.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Cevap: .:: Toshiba A200-1AH kullanıcıları kulübü ::. Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
vese

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Ekim 2007; 13:42:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: sanal03

Arkadaşlar günlerdir sormadığım yer kalmadı ben de a200 1ah kullanıcısıyım makinadan memnunun. Bi arkadaş söylemiş çok korkak bi yazılım bu vista diye canıgönülden hak veriyorum nerdeyse bütün windowsları kullandım bu kadar soru soranına ilk defa rastlıyorum yok devam yok evet imanım gevredi cvp verecem diye insanı install dan soğutur.Sorunuma gelince fifa2007 kurdum kasıyor diye sildim şimdi fifa2008 kurdum ondanda aynı sorundan dolayı şikayetçiyim sorun şu oyunu açıyorum menü kısmı sorunsuz çalışıyor hatta hızına yetişilmiyor bilgisayarın, ancak maç yapmaya girince oyuncular kasıyor. Bazen düzeliyor çok geçmeden tekrar yavaşlıyor. Directx falan mı sorun dedim directx9,0 kurdum ancak kesmedi. Acaba fifa için program eksiğimi var yada engelleyici bi şey mi var lütfen bilgisi olan varsa bi yardım etsin.

aynı sorun bende de var fifa2008 de, 2 gb RAM

belki de fifa ya özel bir sorundur.

dazdafolo

16 Ekim 2007; 16:58:43 

merhaba herkese

ben touchpad de dual mod özelliğini bir türlü başlatamıyorum

önceden köşedeki işarete çift tıklayınca ışık yanıyodu ve özellik başlıyodu ama şimdi açılmıyo

yardım lütfen

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
immortalover

16 Ekim 2007; 17:31:07 

arkadaşım bursa vatan computerde var 25$ dedıler ben almadım tum vatan computer magazlarında bulabılrsın... bırde arkadaşlar bışey duydum ne kadr dgru bılemıyorum bzıım bu bılg. dırext 10 desteklı ya yada baska ozellıklerı vıstayı sılıp xp kurarsak bılgısyarın bu ozellıklerınden faydalanamazmısız. vısta ya uyarlanmış oyle dedıler
quote:

Orjinalden alıntı: joe_black

Robson belleği satan yer bulan oldumu arkadaşlar.

zmenus

16 Ekim 2007; 17:50:15 

quote:

Orjinalden alıntı: immortalover

arkadaşım bursa vatan computerde var 25$ dedıler ben almadım tum vatan computer magazlarında bulabılrsın... bırde arkadaşlar bışey duydum ne kadr dgru bılemıyorum bzıım bu bılg. dırext 10 desteklı ya yada baska ozellıklerı vıstayı sılıp xp kurarsak bılgısyarın bu ozellıklerınden faydalanamazmısız. vısta ya uyarlanmış oyle dedıler
quote:

Yok arkadaşım xp kullanıyorum.İlk geldiği gün kurdum ve 2 gün önce biosuda güncelledim.Fifa2008- test drive ve pes8 i hiç sorunsuz oynuyorum.Sonuçta xp için driverları mevcut ve herşeyi kullanabiliyorsun.

notebookgentr

16 Ekim 2007; 18:01:36 

Bence de ilgisi yok. Xp ile ilgili bütün sürücüler var. bu adresten bulabilirsin
quote:

quote:

erain

16 Ekim 2007; 18:06:22 

quote:

quote:

xp dx10 ve robsonu desteklemiyor kullanabilmek için mecburen vista yüklemeniz gerekir

Microsoft Reclusa Gaming Keyboard
Microsoft Habu Gaming Mouse
Zalman ZM-NC1000 Notebook Cooler
Plantronics DSP-500
onno92

16 Ekim 2007; 18:18:39 

o hiç belli olmaz sen almadan açtır bak laptopa emin ol ölü piksel olmadığından

PS3--->Z5500--->37 ekran crt XD
Oyunlar: GT5p, Guitar Hero III, Fifa Street 3, Gta IV
PSN: onnossadida
onno92

16 Ekim 2007; 18:30:13 

bakarım o zaman topkapı vatana robson için

SpyWar

16 Ekim 2007; 18:30:49 

bu ekran parlıklığı ile görüntü parlaklığı aynı şey değil mi farklı olarak ayrılmış biri güç seçeneklerinde diğeri taşınabilir bilgisayar altındaki ayarlarda.örneğin pil kullanımı söylerken şöyle diyorsunuz ekran parlaklığı seviye 8 de falan ben bu değerin yazdığı yeri göremedim nerede belirtiliyor bu kademeler

edit: sanırım bu seviye denilen ekran parlıklığının son kademesi yani 70 yazan doğru mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 16 Ekim 2007; 18:33:09 >

onno92

16 Ekim 2007; 18:35:06 

ekran parlaklığını fn ye basıp ayarlayabiliosun

yuzuakyener

Sisteme Gözat

16 Ekim 2007; 18:37:57 

Yarın ilk iş listeyi hazırlıyorum. Topiğe ilk mesaj atandan başlıycam listelemeye

Toshiba A200-1VL / Canon A510

onno92

16 Ekim 2007; 18:39:31 

quote:

Orjinalden alıntı: dazdafolo

merhaba herkese

ben touchpad de dual mod özelliğini bir türlü başlatamıyorum

önceden köşedeki işarete çift tıklayınca ışık yanıyodu ve özellik başlıyodu ama şimdi açılmıyo

yardım lütfen

sağ alt görev çubuğundaki synapticse sağ tıkla(touchpad programı) orda tıklamak için parmakla vuru işaretle düzeliyo.banada olmuştu şans eseri buldum

Asetilsalisilikasit

Sisteme Gözat

16 Ekim 2007; 19:00:42 

quote:

Orjinalden alıntı: sanal03

Arkadaşlar günlerdir sormadığım yer kalmadı ben de a200 1ah kullanıcısıyım makinadan memnunun. Bi arkadaş söylemiş çok korkak bi yazılım bu vista diye canıgönülden hak veriyorum nerdeyse bütün windowsları kullandım bu kadar soru soranına ilk defa rastlıyorum yok devam yok evet imanım gevredi cvp verecem diye insanı install dan soğutur.

arkadaşlar birisi daha sormuştu,onu kullanıcı hesabpları ayarlarından kullanıcı hesaabı denetimi diye birşey var onu kapatınca hiçbirşey sormuyor gelene gidene geç diyor vista

ESKİ NICK:MONSTEREMRAH
Asetilsalisilikasit