Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: .:: Toshiba A200-1AH kullanıcıları kulübü ::.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Cevap: .:: Toshiba A200-1AH kullanıcıları kulübü ::. Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
dahicocuk_1983

Sisteme Gözat

4 Ekim 2007; 21:54:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

kardeşim baktım denetim masası > fare >aygıt ayarları > ayarlar buraya gir bi bak ben değiştiremedim belki sen yaparsın
quote:

Orjinalden alıntı: Thief4eVeR

quote:

Arkadaşlar bende de bu modelden var ve birkaç sorum olacak.

1-Touchpad'deki kısayollarda yukarıdaki 3 tane kısayolu değiştirebiliyor muyuz? Mesela ben o e-mail tuşuna basınca başka bir program açmasını istiyorum. Böyle bir seçenek mevcut mu? Alttaki 3 tanesi yetmedi de :)
2- Ayrıca güç düğmesinin yanındaki düğmeleri windows media player'a göre değil de iTunes'a göre ayarlayabilir miyim?

yardımcı olabilir misiniz?

her zaman imzamı mesaja ekle( neden ? )
Thief4eVeR

5 Ekim 2007; 2:05:42 

quote:

Orjinalden alıntı: dahicocuk_1983

kardeşim baktım denetim masası > fare >aygıt ayarları > ayarlar buraya gir bi bak ben değiştiremedim belki sen yaparsın
quote:

quote:

Arkadaşlar bende de bu modelden var ve birkaç sorum olacak.

1-Touchpad'deki kısayollarda yukarıdaki 3 tane kısayolu değiştirebiliyor muyuz? Mesela ben o e-mail tuşuna basınca başka bir program açmasını istiyorum. Böyle bir seçenek mevcut mu? Alttaki 3 tanesi yetmedi de :)
2- Ayrıca güç düğmesinin yanındaki düğmeleri windows media player'a göre değil de iTunes'a göre ayarlayabilir miyim?

yardımcı olabilir misiniz?

evet dediğin yerden yaptım. cok tesekkurler.
baska yapmaya çalışan arkadaşlar olursa aygıt ayarlarından ayarlara girdikten sonra sol tarafta bir menü çıkacak. o menüden hafifçe vurma bölümüne bakın. orayı inceleyin hem aradığınız şeyi bulursunuz hem de bilmediğiniz bazı şeyleri öğrenirsiniz. tavsiye ederim :)

carbonis1

5 Ekim 2007; 14:42:52 

merhaba,

bende 1ah satin aldim. hp c3180 printerim var ancak xp cd li dolayisiyla tanimlayamadim ve vista icin driver da bulamadim internette .yardimci olabilri misiniz?

sarppy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Ekim 2007; 14:49:36 

quote:

Orjinalden alıntı: carbonis1

merhaba,

bende 1ah satin aldim. hp c3180 printerim var ancak xp cd li dolayisiyla tanimlayamadim ve vista icin driver da bulamadim internette .yardimci olabilri misiniz?

HP Photosmart C3180 All-in-One

159MB'lık Full Software & Driver

ftp://ftp.hp.com/pub/softlib/software8/COL18375/mp-47462-1/AIO_CDA_Full_Non-Network_enu.exe

32MB'lık Print and Scan Driver

ftp://ftp.hp.com/pub/softlib/software8/COL17771/mp-47089-1/HP_Vista_MFP_Ph1.exe

İçlerinden istediğini kurabilirsin. 1. olan daha ayrıntılıdır. Ek yazılımları da içerir.

Sony Bravia KDL-40D3550 Full HD || 40GB Sony PlayStation 3 PAL Black || Toshiba HD-EP30 HD-DVD Player || Logitech Z-5500 Digital THX

Gigabyte P35-DS3R ||Intel Core 2 Duo E6550 || 2x1GB Kingston HyperX DDR2-900MHz || 320GB Seagate ST3320620AS || Palit 8600GT Sonic
Asus DRW-1814BLT SATA LightScribe || 500W FSP BlueStorm II || FE3L Hurricane II || Logitech Cordless Desktop Wave || Toshiba Satellite A100-003
carbonis1

5 Ekim 2007; 15:02:09 

tesekkur ederim ancak ikisi de acmiyor.bende mi sorun var ?

erain

5 Ekim 2007; 15:07:50 

quote:

Orjinalden alıntı: carbonis1

tesekkur ederim ancak ikisi de acmiyor.bende mi sorun var ?

linklerin ikiside çalışıyor kardeş sorun sende sanırım download programı kullanıosan linkleri o programa yapıştır.

Microsoft Reclusa Gaming Keyboard
Microsoft Habu Gaming Mouse
Zalman ZM-NC1000 Notebook Cooler
Plantronics DSP-500
MAK.S.S.

5 Ekim 2007; 17:32:42 

arkadaşlar bende aldım sonunda,sonu hayırlı olur inşallah,benimle birlikte 4 kişi daha aldı,piyasada başka ürün kalmayınca toshibaya alıyor herkes

dahicocuk_1983

Sisteme Gözat

5 Ekim 2007; 17:35:29 

güle güle kullan.bide piyasada başka ürün deme aşşalar gibi zorlamı al dediler

MAK.S.S.

5 Ekim 2007; 17:39:28 

saol dahicocuk,aşşalamıyorum ya,yakında kalmıycak onu belirttim
bilgisayar çok yavaş yada yavaşlatan programlar var mouse u bile 10-15 saniyede tanıyor,benim bilgisayarda mı sorun var yoksa?

kutu içeriginde ne çıkıyor arkadaşla bende bir tane cd çıktı sadece galiba recovery cd si mi yoksa driver mı?

ben recovery aldıgım zaman(sanırım 2 dvd ye sıgıyor) kutu içinden çıkan cd ne işe yarıyacak?yoksa o cd de driverlar mı var

sağ alt köşedeki programları kaldırsam daha sonra recoveryi dvd ye çeksem daha sonra aldıgım recovery ile sistemi yeniden kursam yine geliyormu programlar?

çok yavaş gibi geldi bana daha dogrusu kasıyor makina durduk yere.

sag alt köşede wireless için neden işaret yok,mesela ben açıyorum wireless i sag alt köşede bluetooth un işareti çıkıyor wireless in işareti yok mu?

dahicocuk_1983

Sisteme Gözat

6 Ekim 2007; 15:17:35 

quote:

Orjinalden alıntı: MAK.S.S.

saol dahicocuk,aşşalamıyorum ya,yakında kalmıycak onu belirttim
bilgisayar çok yavaş yada yavaşlatan programlar var mouse u bile 10-15 saniyede tanıyor,benim bilgisayarda mı sorun var yoksa?

kutu içeriginde ne çıkıyor arkadaşla bende bir tane cd çıktı sadece galiba recovery cd si mi yoksa driver mı?

ben recovery aldıgım zaman(sanırım 2 dvd ye sıgıyor) kutu içinden çıkan cd ne işe yarıyacak?yoksa o cd de driverlar mı var

sağ alt köşedeki programları kaldırsam daha sonra recoveryi dvd ye çeksem daha sonra aldıgım recovery ile sistemi yeniden kursam yine geliyormu programlar?

çok yavaş gibi geldi bana daha dogrusu kasıyor makina durduk yere.

sag alt köşede wireless için neden işaret yok,mesela ben açıyorum wireless i sag alt köşede bluetooth un işareti çıkıyor wireless in işareti yok mu?

sorularına bildiğim kadarıya yardım edeyim, bilgisayar yawaş değil ilk zamanlar bendede kasmıştı sonradan düzeliyor("makina soğuk"cmylmz)

kutu içerisinden çıkan cd recovery cdsi makinayı sıfırlarken takıyorsun başlatırken makinayı f12 ye basıyorsun ve tekrar dewam ediyorsun,o cd de hem driverlar var hemde vista anladığım kadarııyla, wireless sağ alt köşede çıkmıyor , fn+f8 yapınca wireless in açık olduğunu göreceksin. makina yawaş değil ya aarkadaşlar siz çok hızlısınız

playcold

6 Ekim 2007; 15:27:07 

merhaba arkadaşlar. bizim laptop ses sistemi olarak ne destekliyordu ve ses sistemi olarak bana öneride bulunabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playcold -- 6 Ekim 2007; 15:27:29 >

bunyass

7 Ekim 2007; 22:15:31 

merhaba..

arkadaşlar ekrandaki toshiba yazısı ile ekran arasında aralık varmı sizin makinalarda?
toshiba yazısına biraz bastırınca esniyo ve iki adetde demir plaka gözüküyo bende

Nerde bu devlet su işleri..
divikivanc

7 Ekim 2007; 22:49:00 

yoo oyle bi se yok bende

SpyWar

7 Ekim 2007; 23:07:08