Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: .:: Toshiba A200-1AH kullanıcıları kulübü ::.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Cevap: .:: Toshiba A200-1AH kullanıcıları kulübü ::. Sayfa: <<   < önceki  9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Asetilsalisilikasit

Sisteme Gözat

23 Ekim 2007; 2:46:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

fifa 2008 de ve pes6 gibi futbol oyunlarında sorunları olan arkadaşlar vardı...aynı soruna forumda gezinirken acer 5920derneğinde rastladım...problem vistadan ve ekran kartı driverlarından kaynaklanıyormuş söylediklerine göre.hatta ekran kartı için yeni bir driver yayınlanmış nvidianın sitesinde ve o driverdan sonra sorunlar çözülmüş sanırım atinin de hd 2600 için bir yama ya da tam bir driver updateine ihtiyacı var...ya da böyle bir yama var ben bilmiyorum bir araştırın isterseniz...

bir de link vermişler bu driver için...ayrıca driverı yüleyenlerin yorumları da var ama ingilizce...

http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=15587

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsteremrah -- 23 Ekim 2007; 2:50:23 >

ESKİ NICK:MONSTEREMRAH
kendinibil

Sisteme Gözat

23 Ekim 2007; 2:48:16 

Merhaba arkadaşlar. Biraz geç de olsa beni de kulübe ekleyin lütfen. Daha önce kullandığım Dell laptopla ilgili bilgileri imzamda toplamıştım. Bir arkadaş da a200-1ah için aynısını yaparsa güzel olur. Açıkçası benim gözüm yemiyor.

yuzuakyener hocam; 9 hücreli pili ne kadara aldınız acaba? Belki daha önce fiyatını yazmışsınızdır ama ben göremedim son iki sayfada

..::Var olmak; en büyük MUCİZEdir::..

..::SATILIK İLGİ ÇEKİCİ ÜRÜNLER İÇİN TIKLAYIN::..
Asetilsalisilikasit

Sisteme Gözat

23 Ekim 2007; 2:52:28 

quote:

Orjinalden alıntı: kendinibil

Merhaba arkadaşlar. Biraz geç de olsa beni de kulübe ekleyin lütfen. Daha önce kullandığım Dell laptopla ilgili bilgileri imzamda toplamıştım. Bir arkadaş da a200-1ah için aynısını yaparsa güzel olur. Açıkçası benim gözüm yemiyor.

yuzuakyener hocam; 9 hücreli pili ne kadara aldınız acaba? Belki daha önce fiyatını yazmışsınızdır ama ben göremedim son iki sayfada

topicin giriş sayfasında ilk postta topladık biz bilgileri hatta soru cevap şeklinde bilgiler de mevcut...ama dediğini tam anlayamadım,öyle daha güzel olabilir belki bilemem...

Asetilsalisilikasit

Sisteme Gözat

23 Ekim 2007; 2:55:00 

hmm şimdi baktım ve anladım demek istediğini...olabilir aslında ama kasar bu iş beni.. topicin ilk sayfasında var işte daha da toparlıyoruz kendimizce...bitince güzel olur olmazsa ilk sayfayı link olarak koyarız imzalarımıza

kendinibil

Sisteme Gözat

23 Ekim 2007; 3:01:59 

quote:

Orjinalden alıntı: monsteremrah

hmm şimdi baktım ve anladım demek istediğini...olabilir aslında ama kasar bu iş beni.. topicin ilk sayfasında var işte daha da toparlıyoruz kendimizce...bitince güzel olur olmazsa ilk sayfayı link olarak koyarız imzalarımıza

Benimkisi bir öneri. Dell 6000 başlığında faydasını görmüştük bu yöntemin. İlk sayfaya toplamak da olabilir tabi ama önerimi de değerlendirmekte fayda var diye düşünüyorum.

..::Var olmak; en büyük MUCİZEdir::..

..::SATILIK İLGİ ÇEKİCİ ÜRÜNLER İÇİN TIKLAYIN::..
MAK.S.S.

23 Ekim 2007; 10:18:43 

arkadaşlar büyük depolama aygıtı ne?xp yükleyen arkadaşlar sizde yokmu bu sorun,aygıt yöneticisinde çıkıyor o güzelim sarı soru işareti

daha önce media player da video izleyemedigimi söylemiştim,codec programı buldum pc dergisinde yükledim sorun çözüldü çok sevdim bu codec programını kendi player ı da var oradan da izlenebiliyor

zaman bulursam 3dmark2006 yapıcam buraya koyarım resmini ama ekrandaki görüntüyü buraya nasıl koyucam bilmiyorum.

dvd ve cd yi çok zor ve yavaş okuyor çıldırtacak derecede yavaş ve sesli,sizlerin benimki kadar degildir eminim genelde sorunların çogu bende toplanmış zaten .driver falan varmı bildiginiz?bu kadar yavaş olmaması lazım.

Konya vatan bilgisayar tüm ürünlerde %20 indirim+5 taksit yapıyor(kartı söylemeye gerek yok) yakın olanlar gelip alabilir 31 ekim son belki işinize yarar

TOSHİBA A200-1AH
Microsoft Bluetooth Notebook Mause 5000
SpyWar

23 Ekim 2007; 11:49:57 

quote:

Orjinalden alıntı: MAK.S.S.

arkadaşlar büyük depolama aygıtı ne?xp yükleyen arkadaşlar sizde yokmu bu sorun,aygıt yöneticisinde çıkıyor o güzelim sarı soru işareti

daha önce media player da video izleyemedigimi söylemiştim,codec programı buldum pc dergisinde yükledim sorun çözüldü çok sevdim bu codec programını kendi player ı da var oradan da izlenebiliyor

zaman bulursam 3dmark2006 yapıcam buraya koyarım resmini ama ekrandaki görüntüyü buraya nasıl koyucam bilmiyorum.

dvd ve cd yi çok zor ve yavaş okuyor çıldırtacak derecede yavaş ve sesli,sizlerin benimki kadar degildir eminim genelde sorunların çogu bende toplanmış zaten .driver falan varmı bildiginiz?bu kadar yavaş olmaması lazım.

Konya vatan bilgisayar tüm ürünlerde %20 indirim+5 taksit yapıyor(kartı söylemeye gerek yok) yakın olanlar gelip alabilir 31 ekim son belki işinize yarar

vese bunlarıda ilk sayfaya ekleyebilirsin xp kurduktan sonra bu tür aygıt sorunları çıkıyor

Soru: xp yükledim aygıt yöneticisinde büyük depolama aygıtı çıkıyor bu nedir ve nasıl yükleyeceğim.
Cevap: bu aygıt kart okuyucu oluyor sürücüyü güncelleden driver ları tekrar yükleyin.

Soru: xp yükledim aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt çıkıyor bu nedir ve nasıl yükleyeceğim.
Cevap: bu modem aygıtı oluyor bunuda sürücü güncelleştirmeden tekrar yükleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 23 Ekim 2007; 12:08:31 >

motto

23 Ekim 2007; 12:43:12 

arkadaşlar hic bir fikri olan ve nasıl cözecegimi bilen yok mu
quote:

Orjinalden alıntı: motto

arakadaşalar a200-1ah ımda age of empires2 yi calıştıramıyorum."Could not initialize graphic system.Make sure that your video card and driver are compatiple with DirectDraw" diye bir hata veriyor.bu haat ekran kartında bir sorun oldugunu mu gösterir yada vista da calışmıyor mu bu oyun.teşekkürler

TOSHIBA A200-1AH
drmert4431

23 Ekim 2007; 13:12:10 

sevgili yener,sen pili almadan önce stok +1'di. şimdi baktım yine +1.. bu adamlar stoklarını güncellemiyor mu? yada bu işlem otomatik olmuyor mu? acaba ellerinde gerçekten 1 adet daha varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmert4431 -- 23 Ekim 2007; 13:12:31 >

MAK.S.S.

23 Ekim 2007; 14:11:47 

quote:

Orjinalden alıntı: SpyWar

quote:

vese bunlarıda ilk sayfaya ekleyebilirsin xp kurduktan sonra bu tür aygıt sorunları çıkıyor

Soru: xp yükledim aygıt yöneticisinde büyük depolama aygıtı çıkıyor bu nedir ve nasıl yükleyeceğim.
Cevap: bu aygıt kart okuyucu oluyor sürücüyü güncelleden driver ları tekrar yükleyin.

Soru: xp yükledim aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt çıkıyor bu nedir ve nasıl yükleyeceğim.
Cevap: bu modem aygıtı oluyor bunuda sürücü güncelleştirmeden tekrar yükleyin.

denedim zaten ama olmadı.

TOSHİBA A200-1AH
Microsoft Bluetooth Notebook Mause 5000
onno92

23 Ekim 2007; 15:06:55 

bence o +1 ellerinde bulunduğunu gösteriyor 0 da yok demek ama kaç tane olduğunu söylemiyolar sadece var diyolar

PS3--->Z5500--->37 ekran crt XD
Oyunlar: GT5p, Guitar Hero III
PSN: onnossadida

Shaqtr81

23 Ekim 2007; 15:44:38 

quote:

fifa 2008 de ve pes6 gibi futbol oyunlarında sorunları olan arkadaşlar vardı...aynı soruna forumda gezinirken acer 5920derneğinde rastladım...problem vistadan ve ekran kartı driverlarından kaynaklanıyormuş söylediklerine göre.hatta ekran kartı için yeni bir driver yayınlanmış nvidianın sitesinde ve o driverdan sonra sorunlar çözülmüş sanırım atinin de hd 2600 için bir yama ya da tam bir driver updateine ihtiyacı var...ya da böyle bir yama var ben bilmiyorum bir araştırın isterseniz...

bir de link vermişler bu driver için...ayrıca driverı yüleyenlerin yorumları da var ama ingilizce...

Atinin resmi sitesinden HD 2600 driverını indirebilirsiniz.Ben indirdim,kullanıyorum...

Toshiba A200-1AH
Intel Core2Duo T7300 2Ghz,2Gb DDR2 667 Mhz Ram,160Gb 5400 Rpm Harddisk,256 mb ATI Radeon HD 2600 Ekran Kartı...
SpyWar

23 Ekim 2007; 16:04:52 

quote:

denedim zaten ama olmadı.

olması lazım o zaman şöyle yap bütün xp driverlarını dene sürücü güncelleştirme ile.uygun driver çıkacaktır gene olmazsa tekrar xp kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 23 Ekim 2007; 16:06:21 >

Victucci

23 Ekim 2007; 16:30:28 

quote:

arkadaşlar hic bir fikri olan ve nasıl cözecegimi bilen yok mu
quote:

arakadaşalar a200-1ah ımda age of empires2 yi calıştıramıyorum."Could not initialize graphic system.Make sure that your video card and driver are compatiple with DirectDraw" diye bir hata veriyor.bu haat ekran kartında bir sorun oldugunu mu gösterir yada vista da calışmıyor mu bu oyun.teşekkürler

Directx kurulu olup olmadığını kontrol edebilirsin,ya da sorun olabilir.Directx tamamsa muhtemelen oyun-vista uyumsuzluğudur.Patch yoksa da yapacak birşey yok malesef.

Victucci

23 Ekim 2007; 16:42:02 

quote:

Orjinalden alıntı: Shaqtr81

quote:

Atinin resmi sitesinden HD 2600 driverını indirebilirsiniz.Ben indirdim,kullanıyorum...

Hocam sağol. İndirmeye başladım.Boyutu da toshiba sitesindekinin 1/4`i,DL hızını söylemiyim
Gerçi laptop yok ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victucci -- 23 Ekim 2007; 16:55:42 >

drmert4431

23 Ekim 2007; 17:02:30