Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: .:: Toshiba A200-1AH kullanıcıları kulübü ::.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Cevap: .:: Toshiba A200-1AH kullanıcıları kulübü ::. Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Victucci

22 Ekim 2007; 15:49:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: abayman

teşekkürler arkadaşlar.
inanın çok fazla araştıracak vaktim yok. acer ya da dell e de bakacağım öneriileriniz doğrultusunda
ancak neye karar vereceğimi şu anda bilemiyorum . bana bu konuda da artı ya da eksileri açısından yardımcı olabilirmisiniz desem çok şey istmeiş olurmuyumj ?
bir de bimeks te Hp pavilion dv6590et diye birürün var. bu konuda bilginiz var mı ? yoksa yine 1ah mi düşünmeliyim

yaşadıklarıma gelince anlatmakla bitmez, hani pişmiş tavuğun başına gelen cinsinden bir olay. cihazı da şunun şurasında 3 haziranda almıştım. nereeyse 4 ay için de 3 cihaz 2 pil değişimi. daha ne diyeyim bilmem

dirtectin dediği gibi aceri düşünebilirsin.Acer forumunda 5920 ile ilgili detaylı bilgi alabilirsin.
Hp paviliona gelince donanım bakımından Acer daha üstün.Aceri bir düşün sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victucci -- 22 Ekim 2007; 15:56:20 >

abayman

22 Ekim 2007; 16:07:25 

hepinize önerileriniz için teşekkürler.
acer konusunda da fikir edinmeye çaıışacağım karar vermeden önce.
anlaşılan yine 1ah ya da acer 5920 arasında gidip geleceeğim. ancak nedense bu kadar sorun yaşamama rağmen yine de toshiba ismi bana aha sıcak geliyor acer'dan . bilmemki ne halt yemeli

Victucci

22 Ekim 2007; 16:17:51 

quote:

Orjinalden alıntı: drmert4431

RABBİM bu Vatan'ı kanıyla-canıyla koruyanlara zeval vermesin,onların şehitlik mertebesini kabul etsin inşaallah.bu Vatan'da canını ,gözünü kırpmadan verecek milyonlar var daha!! Birimizi öldürürsünüz Bin oluruz ama bu mis kokulu toprakları size ASLA YAR ETMEYİZ....

+70milyon
Sabrın sonunun selamet olmadığı artık görülmeli.
Böyle barışçıl bir millete bunları yapanlara da yazıklar olsun...

onno92

22 Ekim 2007; 16:31:48 

dell 1520 en sorunsuz olanı die biliyorum fakat onda 802.11n desteği yok.acer çok ısınıomuş

PS3--->Z5500--->37 ekran crt XD
Oyunlar: GT5p, Guitar Hero III, Fifa Street 3, Gta IV
PSN: onnossadida
motto

22 Ekim 2007; 16:35:42 

arakadaşalar a200-1ah ımda age of empires2 yi calıştıramıyorum."Could not initialize graphic system.Make sure that your video card and driver are compatiple with DirectDraw" diye bir hata veriyor.bu haat ekran kartında bir sorun oldugunu mu gösterir yada vista da calışmıyor mu bu oyun.teşekkürler

TOSHIBA A200-1AH
abayman

22 Ekim 2007; 16:43:20 

dediğiniz gibi bu toprakları kimseye yar etmiyeceğiz inşallah. ama sadece millet olarak değil, devlet olarak ta tavrımızı koymamız lazım. o da ne yazıkki laf salatalarıyla geçiştiriliyor. neredeyse aciz devlet konumuna düşürdüler bizi. ondan bundan medet umar, icazet bekler duruma getirdiler bizleri. bilmiyorum ki ne zaman kendimize güvenecek, kendi kararlarımızı hemen alıp gerektiği anda uygulamaya koyacak gücü bulacağız kendimizde. yaşım 52. gelecek günlerden kendi adıma değilse bile genç kuşaklar adına her gün biraz daha karamsarlaşıyorum.

bu arada acer'ı da eledik. geriye kaldı dell 1520 ve 1 ah.

hayırlısı

drmert4431

22 Ekim 2007; 17:26:45 

quote:

Orjinalden alıntı: abayman

dediğiniz gibi bu toprakları kimseye yar etmiyeceğiz inşallah. ama sadece millet olarak değil, devlet olarak ta tavrımızı koymamız lazım. o da ne yazıkki laf salatalarıyla geçiştiriliyor. neredeyse aciz devlet konumuna düşürdüler bizi. ondan bundan medet umar, icazet bekler duruma getirdiler bizleri. bilmiyorum ki ne zaman kendimize güvenecek, kendi kararlarımızı hemen alıp gerektiği anda uygulamaya koyacak gücü bulacağız kendimizde. yaşım 52. gelecek günlerden kendi adıma değilse bile genç kuşaklar adına her gün biraz daha karamsarlaşıyorum.

bu arada acer'ı da eledik. geriye kaldı dell 1520 ve 1 ah.

hayırlısı

diline sağlık.inşaallah siyasilerimizde bir an önce bu gerçeğin farkına varırlar.şu hiçbir zaman unutulmamalıdır ki;
Türk'ün Türk'ten başka dostu YOK!!!

dell1520 eminim ki iyi bir makinadır.arkadaşıma bir alt modelini aldık ve kasa gerçekten çok sağlam ve genellikle sorunsuz.ancak şuda var ki toshiba A200 1Ah'ta senin bir önceki modelde bahsettiğin problemler yok.. ben yerinde olsam A.B.D malı Dell'i değil, Japon harikası TOSHİBA'yı alırdım....

abayman

22 Ekim 2007; 17:47:58 

teşekkürler drmert. ancak sorunda burada zaten. siyasiler ne yazıkki bu gerçeğe gözlerini kapatık el etek öper oldular. hergün biraz daha onursuzlaşıyorlar.

ayrıca verdiğin bilgi ve önderin için de teşekkürler. umarım 1ah de , ki yine gönlüm ondan yana, 1bp de yaşadığım sorunları yaşamam. ancak bende bu ksımet varken belli de olmaz.

onno92

22 Ekim 2007; 17:54:34 

evet avrupa ve amerikaya tavrımızı koyup daha fazla şehit vermeden bu işi halletmek lazım.gerçi bunu engelliyecek bi kişi de var ama bu konular internet için pek uygun değil.

içine sindiyse düşünme a200-1ah al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onno92 -- 22 Ekim 2007; 17:56:38 >

PS3--->Z5500--->37 ekran crt XD
Oyunlar: GT5p, Guitar Hero III, Fifa Street 3, Gta IV
PSN: onnossadida
abayman

22 Ekim 2007; 18:02:40 

aynı fikirdeyim.

dediğim gibi o kadr sorun yaşamama rağmen nedense toshiba'ya daha yakın ve sıcak hissediyorum kendimi.
birazdan çıkacağım ve büyük ihtimalle 1ah ile eve döneceğim.

tüm arkadaşlara yardımları ve önerileri için çok teşekkürler.

sevgiler

madface

22 Ekim 2007; 18:16:18 

uzun süredir ancak girdim foruma. Öncelikle şehit ailelerine olmakla birlikte tüm milletimizin başı sağolsun. Allah sabır versin. Allah-u Teala (c.c) vatanımız için gerektiğinde son nefesimize kadar savaşıp şehadet mertebesine ermeyi nasip etsin. huzur isteyen bir milleti yalan, dolan,fitne, hainlik gibi kirli oyunlarla yaralamaya kalkışanlar elbet cezalarını çekeceklerdir. Bu vatanın bölünemeyeceği kısa zamanda tüm düşmanların aklına bir daha silinmeyecek şekilde kazınır inşallah.

madface

22 Ekim 2007; 18:23:45 

bu arada bende daha laptop gelmeden logitech vx nano mouse siparişi verdim.

http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/3271&cl=us,en

bu gidişle diğer arkadaşlar gibi bende bilgisayar gelmeden tüm çevre birimleri alıcam :)

melothony

22 Ekim 2007; 18:52:57 

quote:

Orjinalden alıntı: yuzuakyener

A200-1AH'ye sahip olan arkadaşlar. Batarya için verilen AC adaptörün seri numarasını verebilir misiniz? Daha yüksek güçlü ve daha hafif bir batarya var mı diye bakacağım. Bİr tane batarya var 19V-65Watt ve sadece 250gr (Seri No: PA3467E-1AC3); bir tane de 19V-120Watt var o da 570gr (Seri No: PA3290E-3AC3).

1. adaptör: 42Ytl (Hafif, ucuz ama düşük güçlü, yani geç şarj eder) ---> 65/19=3,42 A
2. adaptör: 127 Ytl (Ağır, pahalı ama yüksek güçlü, hızlı şarj) ---> 120/19=6,3 A

Acaba ürünle gelen adaptör ne? Aydınlatırsanız sevirinim.

Seri numarasıyla birlikte adaptör üzerindeki şu bilgileri de verebilirmisiniz?
Output Voltage: Kaç V? ; Kaç W? veya Kaç A?