Giriş | |
|
|
|
31 Mart 2008; 15:48:40
|
|
|
bende hosts die bi dosya yook xD
|
|
|
1 Nisan 2008; 16:10:28
|
|
|
pff hosts dosyasını notepad(notdefteri) ile açıyorum konumtları yazıyaorum kaydetmiyor ne yapmam gerek????
|
|
4 Nisan 2008; 19:04:33
|
|
|
Arkadaşlar...çözümü ben kendimce buldum...knight oynarken xtrap(ızdırap) hata verip oyundan atıyorsa sölediğimi yapın...bazı virüs programları(bende nod32 var) seri cs , speedy hack gibi dosyaları virüs sanıyor.bu yüzden rset geliyor.onları silerseniz kurtulursunuz.(sedece knight dosyasından değil pc den kaldırmanız gerekir)... şimdi den teşekkürler
|
|
4 Nisan 2008; 19:12:12
|
|
|
oyundayke pc reset atıyorsa olucak orası .yallış yazmışım.:D :D
|
|
6 Nisan 2008; 4:02:55
|
|
|
Beyler bu xtrap sorunu bende de war. Yaklaşık bir hafta önce oyundan çıktım ve bi daha giremedim. Öncesinde böyle bi sorunla hiç karşılaşmadım. launcer'a tıkladığımda bi süre bekledikten ''login server connection failed pls retry'' diyo sonra oyun dosyasına girdim ve KO dan açtım. step 2 dan sonra ''xtrap engine update failed pls rety'' geldi. Sonra oyunu tekrar indirdim. KOnun sitesinden ve tekrar kurdum. açınca tüm updatelerin tekrar yapılmasını beklerken yine oyun açılmadı. oyunun dosyalarına girip yine KOdan açtım. Bu sefer de step 3 den sonra ''The game security modele has failed'' çıktı. Üstteki sorunları okudum da genelde oyundayken hatalar geliyo ama ben oyuna bile giremiyorum. Artık oyundan soğudum ya. Ama bunun pc ya da dosyalarla güv. duvarı ya da virüs programıyla alakalı bi sorun olduğunu sanmıyorum. Aynı şeyler sağlamken de vardı. Ayrıca bu hata yeni bir versiyonla da gelmedi sanırım. şuan hangi versiyon var bilmiyorum ama benimki 1526 da oldu bu sorunlar ne güzel çalışırken bi gün oooofff offfffff Ayrıca PCme de boşu boşuna format atmışım
|
|
6 Nisan 2008; 10:12:41
|
|
|
işe yaradı..
|
|
|
6 Nisan 2008; 20:24:37
|
|
|
Arkadaşlar eğer benim gibi bir sorununuz varsa ben sorunu çözdüm. İsterseniz deneyin işe yararsa ne mutlu bana Benim sorunum sadece IPdeymiş. Kısaca yaptığımı yazıyorum. Ağ bağlantılarma sağ tıklayıp özellikler diyosunuz. sonra yerel ağ bağlantınıza sağ tıklayıp yine özellikler diyosunuz. 4.üncü sırada internet iletişim kuralları TCP/IP var ona çift tıklayın.Sonra dns adresimi otomatik al değil. Aşagıdaki DNS sunucu adresini kullan diyosunuz ve adrese sırayla yeğlenen DNS sunucusuna 4.2.2.1 diğer DNS sunucusuna da 4.2.2.2 yazın. Bende oldu umarım sizde de işe yarar. Şimdiden iyi oyunlar
|
|
12 Nisan 2008; 0:24:40
|
|
|
teşekkürler gözüm oldu
|
|
13 Nisan 2008; 0:26:06
|
|
|
Hayır dostum asla deil ben önce format attım üstte de yazdığım gibi ama sorun çözülmedi. sadece oto IPfeymiş. Baştan yapsam format atmama gerek bile kalmıycaktı
|
|
13 Nisan 2008; 9:41:14
|
|
|
Eyw. kardeşim saoL Po olmak baska ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reoix -- 13 Nisan 2008; 9:41:17 >
|
|
|
27 Nisan 2008; 17:23:49
|
|
|
beyler bu hata bendede vardı.bende suanda olmuyor. xtrap dosyasının içindekiler su dosyalar olmalı 1_psapi.dll 2_XData0330 3_XDataFI0.Xtp 4_XTrapVa.dll 5_XData0323 6_XData0817 7_XTrap.xt yardımcı olduysam ne mutlu bana:D daha yeniyim + rep pls alıntı deyildir
|
|
28 Nisan 2008; 16:14:27
|
|
|
Arkadaşlar ben resimdeki hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim ??
Ekteki dosya (1)
|
|
8 Mayıs 2008; 12:57:39
|
|
|
Dediklerinizi adım adım uyguladım fakat yine aynı hatayı alıyorum.. 30-0400-00000000-024 Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler
|
|
|
8 Mayıs 2008; 16:10:58
|
|
|
oLdu iyiLik yaP iyiLik göR..
|
|
9 Mayıs 2008; 20:14:24
|
|
|
# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp. # # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows. # # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each # entry should be kept on an individual line. The IP address should # be placed in the first column followed by the corresponding host name. # The IP address and the host name should be separated by at least one # space. # # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol. # # For example: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host 127.0.0.1 localhost BURANIN NERESINE YAZCAS ?
|
|
11 Mayıs 2008; 0:02:23
|
|
|
oLmadı
|