Selam arkadaslar sony NW-A805 almayı dusunuyorum bu urun hakkında bilginiz varmı ses kalitesi ve video kaitesi hakkında. Arkadasıma hediye olarak alıcam.Korktugum tek nokta sarkı yuklemek için surekli yanında cd sini tasıması gerektiği yazılmıs.birde bu alet USB den sarj ediliyo dimi yanklıs anlamadıysam urun acıklamalarından. bu urune uyumlu usb yi sarj alaetine donusturucu varmı acaba...
tek söyliyebileceğim şey ses kalitesinin ipodlardan çok daha üstün olduğudur. belki ipod un ses seviyesi daha yüksek olabilir ama kalite anlamında sony daha iyi. evet şarkı yüklemek işi gerçekten can sıkıcı. programı olmadan mp3 yükleyemiyosunuz. ama ipod da itunes var. ondan farksız. sonicstage die bi program kullanıyo. evet şarj usb. ben aradım bi ara ama bulamadım alete uyumlu usb şarj. ama varmış. bi arkadaşım kullanıyo. sanırım doğubanktan kolaylıkla temin edilir. aman usb kablosunu yanında götürmeyi unutma. çünkü çoğu usb şarjla uyumlu deil. video kalitesine gelince. bence tek kelimeyle harika. lost dizisinin bölümleri bu mp3le izledim.
Bu üründe sonic stage bağımlılığı var. direkt mp3 atmak mümkün değil. önce atrac a dönüştürmek gerekiyor (sonic stage ile). gerçi bunu bir miktar aşabiliyoruz ama. 805 yerine 815 e yönelirsen bu sorun yok. usb şarj cihazları ile şarj edebilirsin.
Bu üründe sonic stage bağımlılığı var. direkt mp3 atmak mümkün değil. önce atrac a dönüştürmek gerekiyor (sonic stage ile). gerçi bunu bir miktar aşabiliyoruz ama. 805 yerine 815 e yönelirsen bu sorun yok. usb şarj cihazları ile şarj edebilirsin.
evet NWZ-A815 den bahsediyosun sanırım onun 805 den tek farkı muzik yuklemeleri oldugunu biliyorum birde media player geliyor yanında.cvbnız için tesekkurler.
USB den sarj için cozum bulmam gerekiyo. sony sayfasında buldum bir tane o uyumludur ama bu urune tavsiye edebilicek arkadaslar varsa linkleirni bekliyorum.Dogubanka gidemicem cunku bana cok uzak:) .
Ayrıca arkadaslar burada bir arkadas kulaklık uzunlugununh cok kısa oldugunu yazmıs o yuzden elde tasımak gerekiyo demis yani bir bayan cantasına koyup rahatlıkla bunu tasıma olasılıgı olamazmı.. Hediye olarak alacagım için cok incelemem gerekli.İyi bir secim yapmak istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum halen arastırmadayımm..
Birde arkadaslar NWZ-815 2 gb fiyatları hakkında bir bilgiye ulasamdım. Bu konu hakkında bilgisi olan varda LİNK verirseniz fiyat konusunda sevinirim.simdiden herkese tesekkurler...
Arkadaşlar NW-A805 isimli bu alete üç gündür video atmayı denedik hala başaramadık. Elimizde cd si yok sonicstage ile mp3 olayını çözdük internette uzun süre araştırma yaptım fakat fazla bir bilgisi olan yok. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suskunetna -- 25 Temmuz 2008; 12:22:09 >
evet ya ben de dün bu mp3 çaları aldım sony mağazasından ama içinden klavuzunda bahsedilen Walkman Launcher denilen program çıkmadı video atamıyorum nasıl çözebilirim acaba bu problemi yardım eder misiniz?