Antalya Yeniköy İlköğretim Okulunda İngilizce Öğretmenliği yapmaktayım. Okulumuz bu sene bütün imkansızlıklarına rağmen bir ingilizce sınıfı oluşturmak için bize sınıf sağladı. Ancak sınıfımızın içi boş (sıramız bile yoktu). Okul aile birliğinden ciddi bir yardım bekleme gibi şansımızda yok malasef. Çünkü okul bölgemizin sosyo- ekonomik seviyesi oldukça düşük.
Bir Pc ve Projeksiyon cihazına ihtiyacımız var. Düşündüm ki burada bir çok arkadaş upgrade işlemi gerçekleştiriyor ve işine yaramayan parçaları ya yok fiyatına satarak yada hediye ederek elinden çıkarıyor. Eğer sınıfımıza bir pc toplayacak parçaları bağışlarsanız her sene 600 gencin daha iyi bir eğitim almasında rol oyanayacaksınız. Yardımsever arkadaşlara şimdiden teşekkürler
yardımsever arkadaşlar sayesinde sınıfımızı oluştursak bile yapacağınız yardım çok değerli olacaktır. Küçük yardımlarınızla her sene bir çok öğrenci daha iyi eğitim alarak kendi başarı öykülerini oluşturmak için daha iyi bir donanıma sahip olacaktır. Lütfen onlara bir fırsat tanıyın
GELEN YARDIMLAR 1-Timur Girgin (KanKoKan) (Ciddi anlamdaki para yardımı için çok teşekkürler Sınıfa karartma yapabilmek için perde siparişi verdik. Birde beyaz tahta siparişi verdik. Sağolasın) 2-Orkun Erdem (OErdem) (Para yardımı için çok teşekkürler. Badtr kardeşimin gönderdiği projeksyonu tavana montaj aparatı ve kablo alımında kullandık sağol) 3-Çağan Erdem (Cagann) (Parçalar için teşekkürler kardeşim) 4-Bülent Deniz (rista) (Çok teşekkürler kardeşim, teknoloji tasarım sınıfımızdaki pc senin sayende tamamlandı) 5-Okan Şimşek (Badtr) (Allah razı olsun bize sıfır bir sistem hediye ederek ingilizce sınıfının pc sorununu tek başına çözdü aynı zamanda bir çok parça göndererek yeni bir pc oluşturma yolumuzu açtı, En son UPS göndererek Elektrik dalganamalrındaki endişemizi ortadan kaldırdı) 6-Mustafa Kara (MrRain) (Gönderdiğin parça için çok teşekkürler kardeşim) 7-Evren Gökaşar (Evren) (Gönderdiğin parça için çok teşekkürler kardeşim) 8-Batuhan Taşlı(batuhantasli) (Gönderdiğin parça için çok teşekkürler kardeşim arada es geçmeşim sanırım seni çok özür dilerim) 9-Kartonsan San Aş. + Okan Şimşek (badtr) (Projeksiyon Cihazı olayını da çözdük ALLAH RAZI OLSUN) 10-Serhat Sarıalioğlu (Hiteknoloji) (Sayesinde eksiklerimizi tamamladık ve yeni bir pc nin bir kaç parçasını tedarikledik. Sağolasın serhat kardeşim) 11-Gökhan Aydın (cukutos) (Gönderdiği temel bileşenler sayesinde bir pc nin daha eksiklerini tamamladık) 12-Haydar Büyükçan (hb_) (Gönderdiği temel bileşenler sayesinde bir pc nin daha eksiklerini tamamladık)
GELEN YARDIM DAĞILIMI=
Nakit= 390YTL [Şu ana kadar elimize geçen 390 ytl lik para yardımının kullanımı şu şekilde gerçekleşmiştir. 1 adet 240x120 beyaz tahta (hem tahta hem de projeksiyon perdesi amaçlı kullanılacak. 1 adet projeksiyon cihazı tavan montaj aparatı, uzatma kablosu, monitör çoklama ve işçiliği) 2 adet koyu renkli kalın perde (projeksiyon kullanımında karartma amaçlı)
Parça=
384mb 133mhz ram (8. sınıf bilgisayarı için kullanıldı bu konuda her türlü destek çok makbule geçecek) 128mb Ram (kullanılmadı duruyor) 80Gb Ata Hdd (8. sınıf bilgisayarı için kullanıldı) 80gb sata (6. sınıf bilgisayarı için kullanıldı) 4Gb (Bunu kullanamıyoruz) 10Gb (Teknoloji tasarım sınıfı için kullanıldı) Cd Rom (Teknoloji tasarım sınıfı için kullanıldı) Celeron 1000 işlemci ve anakart (8. sınıf bilgisayarı için kullanıldı) p3 1000 (Kullanılmadı duruyor) Anakart (6. sınıf bilgisayarında kullanıldı) Anakart (6. sınıf bilgisayarı için kullanıldı) 2 adet dvd writer (Biri teknoloji tasarım sınıfına diğeride 8. sınıfta kullanıldı) Ekran Kartı (8. sınıf bilgisayarı için kullanıldı) Ekran kartı (6. sınıf bilgisayarında kullanıldı) 2 adet klavye seti (1i ingilizce sınıfı için 1i de 8. sınıf pc sinde kullanıldı) 1 cd rom (6. Sınıf bilgisayarında kullanıldı) 1 dvd wr (6. Sınıf bilgisayarında kullanıldı) Termal macunlar (montajlarda kullanılacak ve gerektiğinde kullanılmak üzere saklanacak) SB Ses kartı (ingilizce sınıfında kullanıldı) 2 Adet fan (6. Sınıf bilgisayarında kullanıldı) 1 Adet 1000w UPS (İngilizce sınıfında kullanıldı) web cam (ingilizce sınıfında kullanıldı) web cam (teknoloji tasarım sınıfında kullanıldı) Everest MidTower Kasa (6. sınıf bilgisayarında kullanıldı) 512MB DDR2 Bellek (Kullanılmadı bekliyor) 4x64 ram (6 sınıf bilgisayrında kullanıldı) Genius Mouse (6. sınıf bilgisayarında kullanıldı) Mouse Pad (6. sınıf bilgisayarında kullanıldı) Kulaklık Mikrofon (6. sınıf bilgisyarında kullanıldı) Klavye (6. sınıf bilgisayarında kullanıldı)
OKULLAR KAPANMAK ÜZERE OLDUĞU İÇİN YARDIMDA BULUNACAK OLANLAR BENİMLE PM YOLUYLA İLETİŞİM KURSUNLAR Printer DVD Rom Kasa Monitör ve Komple sistem yardımlarınız makbule geçecektir.
Bu mesaj bu bölüme bölüm yetkilisi Arda'nın izniyle açılmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 11 Ağustos 2008; 2:59:42 >
merhabalar...yılbaşından sonra sistemimi yenileyeceğim... şimdiki sistemimi babama vereceğim... o zaman onun elindeki celeron 2 ghz 256 mb 40 gb lik sistem boşa çıkacak...
seve seve yollarım tabi o zamana kadar devam ederse...
[E6750] [TT BIG TYPHOON] [GIGABYTE P35C-DS3R] [2*1GB 667 MHZ KINGSTON] [MSI NX8800GT-T2D512E-OC] [THERMALRIGHT HR-03 GT][200 GB SAMSUNG SATA2 NCQ] [PHILIPS 170X6FB] [16x LG MULTI DVD WRITER] [LIAN LI FB7] [SILVERSTONE STRIDER 750 W] [LOGITECH LX500] [LOGITECH MOMO RACING WHEEL]
çok güsel bir duşunce aynı durum Balgat Kılıç Ali Paşa ilk öğretim okulu 1.nci sınıflar içinde geçerli.onlarada TV ve bilgisayar alma durumu var.... sınıfta okuyan hali vakti yerinde olanlardan ücret toplanıp bişiyler yapılmaya çalışılıyor... tv,bır bılgısayar dolap okula perde..vs..vs gibi.... bu başlık açılmışken bu okulun durumunuda burdan belirtmiş olayım...